Dag 202 – Meget stille og rolig dag + mini snestorm!

I dag har nok været den mest afslappende dag i meget lang tid, og selvom jeg har følt at jeg ikke har lavet en skid, har det alligevel været mega rart, og noget som jeg har savnet!
I morges havde jeg sat vækkeuret til klokken 8.00, men jeg vågnede cirka 10 min inden det og var helt forvirret over at jeg kunne sove så længe, fordi jeg havde slet ikke været vågen før det, som jeg plejer! Jeg lå så i nok 45 min og bare vågnede. Annika kom så ned på mit værelse og vi gik ned i køkkenet. Vi snakkede så lidt og Annika gik så i bad og jeg gik så ned på mit værelse for at se lidt TV. Seb kom så ned og Annika også også gik vi ned i køkkenet hvor jeg fik mig noget morgenmad, og der var klokken vist allerede blevet 9.30. Da jeg havde spist gik mig og Annika ned for at spille wii Mario, hvilket er super længe siden vi har spillet sammen. Efter lidt tid kom Seb ned og spillede med os, men tv’et begyndte at drille og skifte kanaler, så vi måtte opgive.

Vi gik så ovenpå til Sebs værelse for han havde fået sat en mini basketbold kurv op på værelset så vi spillede lidt, også fandt jeg en bog med danske ord i også afprøvede jeg ellers Seb i hans danske, mens han spillede basket med sig selv 😀 Det var super sjovt og der var faktisk mange ord som han ikke vidste hvad det betød! Nå men efter det spillede vi lidt basketball og vi gik så nedenunder. Han ville så have mig med ned og spille bordtennis, men jeg var ikke rigtig i humøret til det, men vi gjorde det alligevel! Så vi spillede kun en kamp og efter det gik han op for at læse og jeg gik ned på mit værelse, her slappede jeg lige lidt mere af. Annika kom så ned og vi snakkede lidt også kom Seb og vi gik ned i køkkent og begyndte så småt at lave noget frokost og vi spiste alle sammen sammen. Mig og Annika tog så hundene ud på en lang gåtur, og da vi kom hjem skulle vi direkte afsted til skøjtning. Så vi kom derhen og jeg strammede Sebs skøjter, hvilket gør ufatteligt ondt og jeg hader det, og de gik så ud og havde 30 mins lektion. Jeg gik så hen og bestilte en varm kakao og sad ellers bare og kiggede på mens de skøjtede, jeg skulle ikke lige ud på isen i dag, fordi der for det første var super koldt og for det andet var der lige begyndt at sne, meget, sååå!

Da de havde fået deres lektion kom de så ind og vi hyggede lidt med cookies. Vi kørte så hjem igen og det var så meningen at jeg skulle have mødtes med Ramona, men jeg ville ikke ud og køre i den røde bil når der sneede så meget som der gjorde, så jeg blev hjemme i stedet! Resten af min eftermiddag foregik så for det meste i min dejlige seng, hvor jeg bl.a. lavede min kvote 2 ansøgning færdig, og jeg lavede CV og det hele, også skrev jeg med dem derhjemme, spillede wordfeud med far, så x-factor osv, så det var rart bare at kunne slappe af og nyde en fridag!
Annika kom så ned på mit værelse ved 18 tiden og vi gik så sammen ned i køkkenet, hvor det var tæt på spisetid. Jeg dækkede så bordet og vi spiste. Efter vi havde spist hjalp børnene mig med at rydde af bordet og vi satte os så til og se en film, i dag var det the Judge, og den var god, men bare lidt langtrukken, den varede nemlig 2 timer og 20 minutter, såå. Nå men efter det sad vi alle og hyggede og fik os noget is, måms. klokken var så blevet 22 og vi gik alle i seng, så nu har jeg siddet og kigget på lidt hjemmesider, og bl.a. fundet en masse nike sko som jeg gerne vil købe, ikke en god ide! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *