Dag 197 – Slappedag!

I dag har godtnok været en stille og rolig dag! Børnene havde jo fri fra skole i dag og Sebastian var ikke hjemme, så det var bare mig og Annika. Jeg havde sat mit vækkeur til klokken 8, og jeg havde sovet super godt og vågnede så af mig selv klokken 7.50. Så jeg lå lige og vågnede lidt og gik så ud på badeværelset, da jeg kom ud stod Annika der så og vi snakkede så lidt på mit værelse, om hvad vi skulle lave i dag! Vi gik så ned i køkkenet fordi hostmom kaldte på os, hende og hostdad tog nemlig afsted for at spille tennis, så først når de kom hjem kunne vi lave noget.

Så vi brugte det meste af morgenen på bare at slappe af, spise morgenmad og se TV. Jeg gik også i gang med at skrive videre på min kvote 2 ansøgning, og tror jeg er blevet færdig med den nu, endelig! Ved 10.45 tiden kom hostdad så hjem og vi var lige begyndt på at bage kanelsnegle, men årh det bliver aldrig som det derhjemme, fordi i dag fx skulle vi bruge friskt gær, men vi har kun tørgær, og det bliver bare aldrig det samme! Plus vi skulle bruge Annika’s mælkefri smør, det giver også bare en helt anderledes smag! Men vi fik dem da lavet og mens de hævede slappede vi bare igen af. Jeg puttede dem så i ovnen og lidt efter da jeg kiggede til dem var alt snasken løbet ud af dem… Super! Nå men vi tog dem så ud og jeg tænkte okay de er totalt uspiselige, men de var faktisk okay, de havde bare overhovedet ikke hævet, såå! 😀
kanelsnegle 16 feb

Nå men vi kørte så med hostdad afsted til en fastfood restaurant som hedder Five Guys, for at hente Seb og spise frokost med vennen og hans far, så det var godt at få en cheeseburger, haha! Nå men vi kørte så hjemad og der var klokken jo næsten blevet 15. Så jeg var faktisk rimelig smadret og havde hovedpine, så jeg havde lige brug for noget ro, så jeg gik ned på mit værelse og slappede lidt af. Jeg kunne så mærke mine øjne blev tungere og tungere og jeg faldte så i søvn i en times tid, og det var nu rart nok med en lille lur! Jeg var så på toilettet og da jeg kom ud stod Annika der igen, så vi snakkede lidt og hun kom ind på mit værelse og vi snakkede. Seb kom så ned på værelset, han var færdige med hans projekt, så han ville have mig med ned og spille Call of Duty, og det kunne jeg jo ikke sige nej til! Så vi spillede i en lille time, og det var nu meget sjovt. Hostdad kaldte så på mig, fordi vi skulle finde ud af hvad vi gør når jeg skal rejse med dem, om jeg enten skulle have et fly til Arizona eller Las Vegas. Jeg kunne så vælge imellem enten at flyve fra Chicago hvor mig og Andrea er den 26 marts, også lade Andrea tage bussen alene hjem også selv finde ud til lufthavnen (det kunne jeg ikke drømme om) eller først flyve den 29 marts også bare flyve til Arizona. Meeen jeg spurgte så om der ikke gik nogle fly overhovedet jeg kunne tage den 27 marts (den dag Andrea også skal hjem) og vi kiggede og der gik faktisk et fly så det passer meget godt, så det var pænt heldigt, så det tror jeg det ender med! Så skal jeg også med dem ind og se Circus de Sole om aftenen i Las Vegas også morgenen efter kører vi afsted mod Grand Canyon og Arizona, mega feeeedt! Så det håber jeg virkelig kan lade sig gøre 😀

Nå men vi kørte så ud for at spise, og det var meningen vi skulle mødes med hostmom, men hendes aftale trak ud. Vi kom så derhen og det var en japansk hvor du sidder på gulvet, super sjovt at opleve!
japansk resturant 16 feb
Vi bestilte så lidt af hver til forret og jeg prøvede miso supe for første gang, og puha det kunne jeg godtnok ikke lide. Jeg fik så sushi til hovedret, måååms!
sushi 16 feb
Nå men imens vi var der spillede vi et par spil, bl.a. hvor vi skulle skiftes til at nævne stater i USA og nævne lande i Europa og sådan, og sådan noget elsker jeg! Nå men vi havde så alle spist og vendte så snuden hjemad igen. Da vi kom hjem var klokken næsten blevet 20.30 så jeg gik ned på mit værelse, og har nu siddet og skrevet blog i et godt stykke tid og klokken er nu 22 og jeg er på vej i seng!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *