Dag 192!

I dag har været en god dag. I morges vågnede jeg op med en stoppet næse og en øm hals, men pyt tog alligevel træningstøjet på og gik så ned i køkkenet, her forløb morgenen ellers som den plejer og jeg kørte så børnene i skole. Da jeg havde sat dem af kørte jeg videre i fitness. Her løb jeg 4,8 km og gik derefter med højt tempo i 30 min. Efter det tog jeg lige 30 min på cykel også var jeg ellers klar til at tage hjem! I dag kørte jeg så direkte hjem og da jeg kom hjem ved 10.30 tiden var hostmom og de andre på vej ud af døren, men så ville datteren gerne blive hjemme så de spurgte mig om jeg ville se efter hende, og det kunne jeg selvfølelig gerne!

Så jeg fik mig noget morgenmad og efter det gik jeg i gang med at lave en trylledej. Det var så første gang jeg selv har lavet, og det var heldigvis simpelt! Nå men vi fandt så en masse redskaber og gik så i gang med at lave figurer. Det var super hyggeligt og vi fik lavet en masse fine ting!
trylledej ved at blive bagt 11 feb
Se alle de fine ting, så skulle de bare lige bage i 3-4 timer! haha

Nå men vi gjorde så rent efter os og jeg gik så ned i et bad og fik taget noget andet tøj på og føntørret hår og det hele og gik så ned i køkkenet igen. Vi fik os så noget frokost og efter vi havde spist gik vi en tur med hundene. Der var simpelthen så smukt udenfor i dag, høj sol og ingen vind, det var nærmest magisk, det var sååå flot!

Nå men hostmom og søsteren sagde at de ville være hjemme om et par timer, og der var gået 3,5 så jeg gik ned på mit værelse mens hun så ipad og skypede med mine forældre, for jeg havde en aftale med dem og hun kunne sagtens passe sig selv. Vi skypede så i en lille time tror jeg for skulle ned til hende igen. Jeg tog så trylledejen ud af ovnen og da jeg var ved at tage dem af bagepladen kom hostdad ned af trappen, han var åbenbart kommet tidligt hjem for at overraske alle, han har nemlig været væk i 2 uger, så det var dejligt at have ham hjemme igen! Mig og pigen gik så i gang med at male vores fine ting og det blev det jo bare endnu finere af 😀
trylledej færdigt 11 feb

trylledej pizza 11 feb

trylledej snemand 11 feb
Hihi, går helt i barndommen når jeg laver sådan noget, elsker det virkelig!

Nå men mens vi var i gang med at lave det kom hostmom og søsteren hjem og vi snakkede så med dem. Efter nok en halv time var klokken nok blevet omkring 3 og hostdad sagde at han ville hente børnene og overraske dem, så jeg gik ned på mit værelse for at slappe lidt af. Jeg endte endda også med at falde lidt i søvn, så jeg vågnede da børnene kom hjem. Var så nede og hilse på dem og vi hyggede bare og lavede sebs lektier indtil vi kørte afsted mod the Creek for at få aftensmad. Søsteren og pigen skulle hjem i dag, så de var kun med i en lille time. Vi hyggede, snakkede og fik god mad. Og jeg fik en super lækker dessert, lava chokoladekage, hvor chokoladen bare vælter udaf når man skærer i den mums! Vi kørte så hjemad og vi er næsten lige kommet hjem og vi har lige haft hundene ude hurtigt og jeg sidder nu nede på mit værelse og ser lidt TV og døjer med en tør hals. Men vil til og sove, selvom klokken kun er 21.20, for ja har sku brug for de 8-9 timers søvn 😀 Og sådan er det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *