Dag 191

I dag har været en hel fin dag. I morges ringede vækkeuret klokken 6.30 og det var liiidt svært at stå op, fordi jeg kom først i seng ved 23 tiden i går, men op det kom ja da på et tidspunkt! Gjorde mig så klar og gik ned i køkkenet. Senere kørte jeg så børnene i skole og jeg kørte videre til fitness, selvom jeg stadig ikke var helt på toppen. Jeg var så i fitness og startede med 50 min på skimaskinen. EFter det gik jeg så 2,5 kilometer også var jeg ellers klar til at køre afsted mod kickboksning, som startede klokken 10. Jeg tog alene afsted i dag fordi de to andre ikke kunne, men ja har tænkt mig at komme to gange om ugen nu 😀 Der var ikke så mange til klassen, så det var nu rart nok for mit vedkommende. Vi varmede op de 15 min, som altid er benhårdt. I dag løb vi, stoppede og lavede en øvelse også løb videre, også til sidst en masse øvelser som vi skulle lave i 30 sekunder af gangen. Vi strakte så ud og gik i gang med de 6 runder. I dag var der fokus på upper cut og spark, så det var nogle super fede runder i dag og jeg gav den gas, weeheeu!

Nå men vi skulle så i gang med at parre med en anden person, og det var lidt hårdt, for man skulle bare bokse alt det man kunne i et minut også til sidst en dødhård øvelse, der bare gør en helt død! puh, men vi klarede det, yay! Vi strak så ud igen og sad og snakkede som vi altid gør, synes det er så hyggeligt og man sidder der med den dejlige følelse med at det er overstået!
Jeg pakkede så sammen og kørte ellers hjemad. Var dog lige indenom for at handle lidt ind. Jeg kom så hjem og her var alle hjemme da jeg kom hjem og rengøringsdamen var her også i dag, så jeg snakkede lidt med hende, mens jeg fik min havregrød. Efter det gik jeg så ned på mit værelse, og efter mig kom hundene. Hihi. De hyggede så lidt i min seng, indtil der var nogle der kaldte på dem om de ville med ud og gå. Efter træningen (som jeg ikke troede jeg ville komme igennem) havde jeg det sådan okay, var snottet og havde lidt ondt i halsen, men jeg havde det faktisk okay. Jeg lagde mig så i min seng og nåede lige at slappe af en lille time, indtil hostmom kom ned og sagde at de tog afsted så jeg skulle se efter datteren. Så jeg gik ned i køkkenet til hende og sagde at jeg lige skulle i et hurtigt bad også kom jeg og vi kunne lave noget sammen.

Så det gjorde jeg og det var skønt med et bad! Jeg gik så ned i stuen til hende og vi aftalte at gå ned og spille wipeout på wiien. Det var sjovt, men efter nok 20 min havde den ene remote ikke mere strøm på så vi måtte stoppe. Vi gik så ovenpå og slappede den indtil vi skulle afsted efter Seb. Vi hentede så Seb og kom så hjem, fik lavet Sebs lektier også skulle vi afsted igen. Vi hentede så Annika og kom så hjem. Nu kunne jeg godt mærke at jeg var begyndt at få det virkelig dårligt igen og blive meget træt, typisk!

Nå men vi hyggede så lidt med hundene og snakkede med hostmom og søsteren som var kommet hjem i mellemtiden. Folk gjorde så lidt deres egne ting, og jeg gik derfor ned på mit værelse for jeg trængte simpelthen til at slappe af, mit hoved var ved at eksplodere! Det var så blevet spisetid og de andre kunne godt se at jeg havde det dårligt, så det var rart at vide, for kan ikke lide at trække mig væk ellers, så det var dejligt. Vi spiste så aftensmad og da vi havde spist hjalp vi hinanden med at rydde op. Vi gik så ned i kælderen og jeg hjalp først Annika med at lave lidt på hendes puslespil. Så spillede jeg en omgang pool med Seb og vi gik så ovenpå igen. Vi placerede os så alle i sofaen for at se om der var en film vi kunne se, men vi fandt ikke rigtig nogen, så vi endte med at se Sebastians teaterstykke Annie, som de havde fået med hjem på DVD, og det var super hyggeligt og sjovt at se igen!
Da det så var slut, tog jeg to piller og sagde så godnat, og nu er jeg lige kommet ned på mit værelse og klokken er næsten kun 21, men jeg har det meget skidt, så må hellere se om jeg ikke kan få sovet :-)

Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *