Dag 186

I dag har været en super lækker dag! Stod op i morges ved 6.30 tiden og tog så træningsoutfittet på og gik så ned i køkkenet. Her var ingen så jeg tømte opvaskemaskinen og tog så hundene ud i hundegården, Annika kom så og vi tog dem med op i køkkenet. Hostmoms søster og datter var så kommet sent i går aftes og kom så ned i køkkenet så vi hilste på dem og spiste morgenmad sammen. Jeg tog så ungerne til skole og kørte så videre til fitness. Her løb jeg 4 km cirka og gik derefter 2 km. Jeg kørte så videre hen med bilen for den skulle til syn så jeg satte den af og gik så over til kickboksning, selvom jeg var ved at falde 14 gange på vejen fordi der bare er så glat!

Nå men jeg mødtes så med Ramona ved kickboksning og vi gik ind sammen. 10 min efter begyndte timen så og hold nu op der var knald på i dag, med 15 mins benhård opvarmning, vi løb meget i dag og tog en masse burpees, som jeg hader! Så var det sjove kommet, nemlig boksning delen og her havde vi som altid 6 runder af 3 min også til sidst sluttede vi af med at parre med en anden person! Var totalt gennemblødt af sved efter, og det er jo bare tegn på at man virkelig har lavet noget og ydet så det elsker jeg!

Nå men jeg snakkede så lidt Ramona efter timen og hun var så så sød og køre mig op til bilforhandleren . Da jeg så kommer ind ligger de en kæmpe liste over ting der skal laves på bilen og jeg så bare totalt prisen som var 2000 dollars (12000 danske!) og var helt mundlam! Vi ringede så til hostmom for at høre om det var okay at de lavede det og det var det, men hvordan skulle lille Nanna så komme hjem? For jeg var ik 21 så jeg kunne få en låne bil, så jeg blev kørt hjem af en rar ældre herre og vi fik da snakket om vejret og det hele, haha, hygge! 😀

Jeg kom så hjem og snakkede lidt med dem og fik mig så noget havregrød. Efter jeg havde spist gik jeg så ned på mit værelse for at Skype med Andrea. Vi skulle nemlig bestille turen til Chicago når hun kommer på besøg til marts.

Det endte så med at vi fik bestilt hotel i hjertet af Chicago og busbilletter (ja det tager 20 timer i bus, men pyt). Det var så meningen at vi også skulle købe lion King billetter men det blev for dyrt for mig på en gang for har ik fået min løn for sidste uge endnu, sååå. Ellers snakkede vi bare en hel masse og om hvor vildt det er at hun kommer igen. Kan slet ikke vente! Nå men vi endte så med at snakke i næsten 2 timer så da jeg var færdig hoppede jeg i et varmt og langt bad, åååh det var lige hvad min ømme krop havde brug for 😀

Jeg gik så ned i køkkenet og fik mig lidt suppe som hostmom havde lavet og snakkede så lidt med de andre. De kørte så afsted efter seb og ville så handle ind også derefter hente Annika. Så jeg lagde mig ned på mit værelse for var rimeligt smadret og skrev lidt med dem derhjemme og spillede wordfeud med far 😀 jeg faldt så i søvn i 20 min cirka og da jeg vågnede gik jeg så en tur ned til postkassen med hundene. Puha der var koldt, der skal blive minus 13 grader her i nat og morgen tidlig!

Da jeg kom hjem gik jeg op og ordnede noget vasketøj og de andre kom så hjem, og jeg fik en dejlig stor krammer af børnene. Vi snakkede så lidt og jeg hjalp seb med hans lektier. De gik så nedenunder for at spille og jeg gik så ned på mit værelse, men seb kom og hentede mig 10 min efter fordi han havde brug for min hjælp med xboxen. Så jeg sad og kiggede på de spillede indtil vi skulle spise. Vi gik så op og fik aftensmad og vi fik frikadeller med quinoa salat så det smagte lækkert!

Efter vi havde spist tog jeg opvasken og gik så ned i kælderen til børnene. Jeg sad så og kiggede på og ved 20.30 tiden gik jeg op på mit værelse og nu sidder jeg og ser lidt tv og tror snart jeg vil i seng, for jeg er fuldstændig smadret og herre træt! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *