Dag 185 – 6 måneder i USA!

Woooow, i dag, lige præcis i dag, har jeg opholdt mig i USA i et halvt år! Det er jo fuldstændig vanvittigt, jeg forstår det slet slet ikke altså! Jeg kan ikke se hvor tiden blev af, men på samme tid synes jeg godtnok det er længe siden jeg sagde farvel til alle dem derhjemme! Det har været 6 super fede måneder, hvor jeg har oplevet næsten alt det som jeg gerne ville! Især der Andrea var på besøg, der fik vi tjekket en masse af bucket listen 😀 Jeg tror (og håber) de næste 6 måneder vil gå ekstremt hurtigt, især fordi jeg har så ufatteligt meget at se frem til. Om en uge tager jeg med min hostfamilie på skiferie i 4 dage, til marts kommer Andrea og jeg skal med hostfamilien til Arizona, i April skal jeg til Philadelphia også regner jeg med at slutte mit år af med en tur til Florida med Andrea! Så de 6 måneder skal nok hurtigt blive brændt af, og jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at nyde min sidste tid og få oplevet en hel masse, før mit år her er slut :-)

De 6 måneder skal ihvertfald også fejres med Ramona (min roomie) på søndag, wuhuuu!

Nå men i dag har været en meget stille og rolig dag, fordi SEB havde fri fra skole så skulle være hjemme hele dagen, selvom han havde hans legekammerat på besøg. Så jeg stod op lidt i 7 og gjorde mig klar og gik så ned i køkkenet og tømte opvaskemaskinen. Det var så først meningen at hostmom skulle køre Annika i skole, men det endte jeg med at gøre og det var helt fint. Da jeg kom hjem gik jeg en tur med hundene.

Da jeg kom hjem med dem snakkede jeg lidt med hostmom og hun tog så afsted. Jeg satte mig så med min computer i sofaen og fandt lidt mere ud af når Andrea kommer, så jeg spurgte immun ikke havde tid til at Skype så vi kunne få det hele på plads, og det havde hun, så vi snakkede og planlagde non i 1,5 time og vi endte med at vælge og købe billetter til Lion King på broadway, også tager vi til Chicago med bus (20 timers rejse) for 3 dage og to nætter, så det glæder jeg mig alt for meget til! Det må meget gerne blive den 18 marts, der er nu heller ikke længe til 😀

Efter det gik jeg ned og kiggede til drengene i kælderen og de spillede Xbox, så det var jo fint! Så jeg gik op og fik styr på lidt ting og jeg gik så ned til dem igen senere også spillede jeg lidt Xbox med dem. Vi gik så op og fik noget frokost. Efter det kom hostmom hjem og hun foreslog at vi kunne tage ud og kælke, så efter de havde spist og lavet deres lektier, tog jeg dem med hen til vennernes hus og kælke! Vi havde så en time til og kælke og sneen var fin nok, men ikke den bedste til at kælke på, så vi kælkede et par ture og gik så i gang med at bygge en snemand og den blev super fin! Vi kælkede så videre lidt tid og gik så hen til bilen. Vi kunne så høre der kom nogle, det var så hostmom der var kommet med hundene, så dem kørte vi med hjem.

Vi kom så hjem og hun kørte legekammeraten hen på skolen og ville så tage Annika med hjem efter hun havde haft et møde. Så mig og SEB gik ned i kælderen for at spille et par omgange pool, og Bruno Mars albummet blev sat på! Yay! Vi spillede så derefter pool i nok en time og det endte med at vi spillede 4 sæt, og jeg tror sagtens vi kunne have blevet ved! Hostmom og Annika kom så hen og børnene spillede pool sammen, og der var klokken 17, og jeg havde arbejdet siden klokken 7 så dvs 10 timer, så jeg gik direkte ned på mit værelse for var rimeligt smadret. Jeg sætter så arvingerne på, og kan høre der er nogle på vej ned til mig, det er så SEB men jeg siger jeg ser min serie, 2 min efter kommer Annika ned på mit værelse og jeg siger det samme og de går begge to. Har altså også brug for lidt pause ind i mellem selvom jeg har det dårligt med at sende dem væk, men ja det er der ik så meget at gøre ved!

Arvingerne var super spændende og sad flere gange og krummende tæer! Uuuh glæder mig allerede til næste afsnit, håber ik snart det er slut, så bliver jeg sur!

Bå men jeg lå så bare og slappede af i en halv times tid og gik så ned i køkkenet hvor hostmom car ved at gøre klar til aftensmaden. Vi spiste så og efter det tog jeg som altid opvasken! Jeg så så lidt tv i stuen men gik så ned på mit værelse og var så der en lille times tid. Jeg gik så igen ned i stuen og sad og så nyheder, hostmom kørte så afsted til lufthavnen for at hente sin søster og hendes datter, så vi skulle til og i seng, der var klokken 21, men SEB blev super sur over at han ikke fik lov til at læse mere, så jeg sagde han kunne gå op og gøre sig klar og læse indtil jeg kom op. Så mig og Annika gik ned i kælderen og fik gjort det ene puslespil færdigt. Vi begyndte så på et nyt som
Jeg har givet hende, men efter 30 min var det blevet sengetid og jeg gik op til SEB. Så vi snakkede lidt og han havde problemer med at falde i søvn, jeg kaldte så på Annika at hun skulle i seng og nu er jeg lige kommet ind til SEB igen og jeg tror snart han er faldet godt i søvn, nu er klokken også 22 og jeg er mere end klar til at skulle i seng!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *