Dqg 174 – Skøjte, go cart og danseshow!

I dag har været en super god dag! Blev aller først vækket af Annika der skrev til mig, om jeg var vågen og der sneede udenfor klokken 7… Men der stod jeg godtnok ikke op så jeg sov videre, og blev så igen vækket igen af hende der bankede på klokken 7.15, men der sov jeg. Så vågnede endelig klokken 8, og jeg kiggede ud, og der var nok en meter sne, men det regnede sååå 😀 Jeg gik så ned i køkkent. Her snakkede jeg så med Annika og hostmom og vi snakkede om at jeg kunne tage børnene med ud og køre go cart, så det aftalte vi at gøre, så vi gjorde os alle klar og kørte så afsted! Meeeen vi (eller jeg) skulle så lige få alt sneen af ruden på bilen, og det var godtnok svært, for for det første så var sneen meget tung, og for det andet så er bilen jo herre høj, og det er jeg jo ikke ligefrem, så kunne ikke få det midterste af det væk, men det kunne viskerne heldigvis tage, pyyyyh!

Vi kørte så afsted, men da jeg bremsede et sted, fyrrer alt den sne som lå ovenpå taget ned på ruden og jeg kunne ikke se noget som helst, så jeg måtte holde til siden og prøve og flytte det, så vi kunne køre videre! Vi kom så endelig ordentligt afsted og kom så hen til go cart stedet, og vi ville så alle tre race hinanden, men det kunne vi ikke, fordi Seb var junior, og derfor ikke kunne køre med os, så vi endte med at Seb kørte et race alene og mig og Annika kørte et mod hinanden. Så vi gik ned og Seb gjorde klar til at køre, og da det var hans første gang , så derfor kørte en af dem der arbejdede der med ham 😀


Han gjorde det super godt til det var hans første gang!

Det blev så mig og Annikas tur og vi gik så i gang med vores race, og vores biler denne her gang gik ikke særlig hurtigt, så jeg havde speederen i bund alle runderne. Nå men da vi så alle havde kørt, gik vi hen og spillede på nogle af de maskiner der er der, og vi havde 20 dollars og bruge, så mig og Seb spillede lidt basketball og ellers spillede børene, men vandt ikke rigtigt noget. Til sidst havde vi 275 tickets, som vi kunne bruge og det var virkelig nogle underlige ting man kunne vælge imellem, men de valgte en hoppebold hver og jeg fik en svambebob ting. Vi kørte så videre til Beaver Dam, men de havde lukket pga det regnede og åbnede først klokken 14.15, og da vi kom var klokken 12, så vi kørte hjem og vi slappede lige af lidt, så mig og seb spillede xbox, og i dag spillede vi basketball som han fik ik går, det kan je ikke lide da! Men vi skulle så køre igen til Beaver dam for børnene havde lektioner klokken 14.15, så vi kørte derhen og spiste frokost, og børnene havde så deres lektion, mens jeg kiggede på og fik mig en varm kakao for der var bare super koldt!

Bagefter hyggede vi lidt og delte nogle cookies, også var vi ellers også klar til at køre hjem. Vi kom så hjem og legen fortsatte nedenunder. Vi lavede så en pool tunering, hvor vi spillede om slik, hihi, og jeg vandt og Seb kom på en anden plads, haha 😀 Jeg spillede så en omgang med Seb, mod hostmom og hostdad, men den tabte vi desværre, men vi manglede dog kun en kugle! jeg spillede så lidt basketball med Seb på xboxen, og det var så blevet tid til at jeg skulle gør mig klar, for skulle være hjemme hos Ramona klokken 17.30, så jeg kørte ved 17 tiden og var der lige til klippetid. Da jeg kom hjem til Ramona kørte vi med det samme, sammen med hendes hostmom, for vi skulle hen til en danseskole hvor hendes hostkid går, hvor der skulle være et event om aftenen. Så vi kørte i en 45 mins tid, og kom så endelig derhen og vi kiggede først på nogle af de små piger der dansede, som havde været der hele dagen, puha!

Da de var færidge købte vi nogle billetter som man kunne putte i nogle kuverter, som man kunne vinde senere hen. Vi gik så ind og fik pladser og showet begyndte næsten med det samme. Og det var en masse forskellige slags danse, klassiske, akrobatiske og alt muligt cool, der var også step dansere! Så det var faktisk en super fed oplevelse. Da det så var færdig snakkede Ramonas hostmom i evigheder, og der var klokken altså 9 da det sluttede, men den blev 10 før vi kom derfra. Og der var vi alle blevet godt sultne, for der var gået noget tid ihvertfald siden jeg havde fået frokost. Så det eneste der var på vejen var McDonalds, så vi spiste her og puha jeg fik kvalme efter, skal ikke have det igen, da!

Vi kom så hjem til dem ved en 11 tiden og jeg skulle så til at køre hjem, så jeg var først hjemme ved en 23.40 tiden, men da jeg kom hjem var der ingen hjemme og det kunne jeg ikke forstå, men de kom så hejm 2 min efter, og børnene var meget trætte, så vi gik alle direkte i seng, så jeg magtede ikke at skrive blog eller noget, jeg hopppede bare dirkete på hovedet i seng!
I morgen står den på klasse igen i New York, wuhu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *