Dag 175 – klasse i Harlem(NYC)!

I dag stod den på klasse i NYC, nærmere sagt i Harlem, som ligger lidt udenfor NYC. Så vækkeuret var også blevet stillet tidligt, eller klokken 7 er ikke såååå slemt, men problemet var bare at jeg vågnede klokken 6, også faldt jeg ikke rigtigt i søvn indtil klokken 7. Nå men jeg stod så op og gjorde mig klar og gik så ned i køkkenet og pakkede noget mad, også kørte jeg ellers afsted mod stationen. Og jeg var så heldig at få en plads ved stationen i dag, helt sikkert fordi det var så pokkers tidligt en søndag morgen. Tog så toget klokken 8.16 og var inde på Penn omkring klokken 9. Her mødtes jeg med Anne sofie og Frederikke og vi tog metroen sammen hen til 125 street. Vi kom så hen til bygningen hvor vi skulle være og vi blev så lukket ind efter lidt tid og gik så op og fik pladser. I dag havde vi så fået et andet klasselokale med udsigt ud over hele Harlem, og det var super flot!
view skole 25 jan
Smukt, smukt, smukt, selvom billedet vender forkert, hæhæ

Nå men klassen begyndte så klokken 10, og først gik vi vores lektier igennem, og efter det snakkede vi en masse om amish og vi så så en dokumentar om dem også. Vi havde så frokost og fik så lidt at spise og vi gik så en tur udenfor, her endte vi i H&M og MAC (Makeup) hihi. Vi gik så op igen og resten af klassen bestod af 1 time hvor vi skulle lave vores eget samfund, også så vi resten af filmen færdig og til sidst fik vi det projekt som vi skal lave til næste søndag, og det skal nok blive sjovt, for der var en masse ting man kunne vælge imellem, og jeg tror jeg vælger at lave en kogebog, det syens jeg lyder skægt 😀

Da vi var færdige tog jeg så metroen til Penn, hvor jeg så hoppede på toget og var så hjemme ved 6 tiden. Her snakkede jeg lidt med alle og gik så ned i kælderen hvor børnene var og jeg spillede xbox med Seb, indtil vennen som skulle komme besøg, kom, så vi snakkede med ham og spiste så mad, som i dag stod på steaks. Efter vi havde spist, tog jeg opvasken og vi snakkede så lidt videre. De gik så ned i kælderen, men jeg gik ned på mit værelset for skulle jo skrive blog plus jeg vil gerne tidligt i seng, så nu er klokken 21.30 og jeg er godt og grundigt klar til at skulle putte sove!

Når h ja forresten i morgen skal der komme en masse sne, og børnenes skole har ringet og sagt de muligvis får tidligere fri, men det er ikke engang det værste, tirsdag skal der komme New Yorks værste snestorm, så der tror jeg helt sikkert ikke de skal i skole, så det bliver spændende og se hvor meget det bliver til, håber bare det gider at gå hurtigt væk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *