Dag 173!

I morges vågnede jeg ved 6 tiden.. Blev vækket af hundene der gøede. Faldt så i søvn igen og var så helt smadret da vækkeuret ringede klokken 6.30, men op det kom jeg da heldigvis og jeg tog så træningstøjet på og gik så ned i køkkenet, tømte opvaskemaskinen og sørgede så for at børnene var klar til skole. Kan slet ikke fatte det allerede er fredag i dag, tiden går alt for stærkt, og lige om lidt er det februar, kan slet ikke følge med altså! Nå men jeg kørte så børnene i skole og videre i fitness. Her løb jeg 4 km hvorefter jeg gik i 30 min med høj fart, så cyklede jeg 30 min, og forsøgte at stå på crosstrainer i 10-20 min, men efter 5 kunne jeg ikke magte det, så droppede det og kørte i stedet for hen i CVS (apotek/fotohandler), hvor mine billeder var klar til at blive hentet. Der var så 130 billeder til mig, blev super glad, for nu kan jeg for alvor komme i gang med min scrapbog, selvom jeg synes billederne er lidt for store til scrapbogen, men så må jeg jo bare klippe dem til :-)

Nå men jeg kørte så hjem igen og da jeg var kommet hjem, var klokken allerede blevet 11, så jeg snakkede lidt med rengøringsdamen, fik noget morgenmad, mens jeg så billederne igennem. De fleste var blevet super gode, især dem som jeg havde taget med spejlreflekskameraet :-) Efter det lagde jeg mig ned i min dejlige seng, og slappede af en lille times tid. Jeg tog mig så sammen og gik en tur med hundene i det alt for smukke vejr. Når man kigger ud ligner det virkelig der er 20 grader, meeen der er i virkeligheden 0, sååå, ikke shorts endnu 😉

Da jeg så havde gået en tur med dem, fik jeg mig noget frokost, jeg lagde så noget tøj sammen, og tog mig så et bad. Også var jeg ellers klar til at slappe af igen, inden jeg skulle hente børnene, så fik lige 30 min på øjet, og det trængte jeg virkelig til, så det var dejligt! Jeg fik så hentet dem og vi kørte hjem, og mig og Annika blev sendt ud på en tur med hundene, så vi gik i cirka 20 min. Vi kom så hjem og brugte sådan set det meste af eftermiddagen i kælderen, hvor jeg først spillede pool mod Seb, lagde så lidt puslespil med Annika og spillede så LEGO med seb og sluttede af med en omgang pool også. Vi gik så ovenpå hvor hostmom var gået i gang med aftensmaden, for vi fik en af hendes veninder på besøg til aften. Så jeg dækkede bordet, og mig og Seb blev så sendt ud på en tur med hundene, så vi gik bare lige ned til postkassen (der er også et stykke vej, haha). Vi kom så hjem og ventede så bare på hun kom, hun kom så og hun havde et par gaver med til børnene som de åbnede. Vi spiste så, og det stod i dag på fisk, så jeg spiste ikke så meget 😀 Men ja. Efter vi havde spist tog jeg det meste af opvasken og vi gik så ned i kælderen for at spille Just Dance!

Så vi fik så sat det på og dansede et par danse og fik varmen!


Hihi, det var super sjovt at se på også! 😀

Nå men vi var så alle helt ødelagt efter al den dans, så vi spillede lidt pool, jeg tabte mod hostmom, selvom det var meget tæt! Jeg lagde så lidt puslespil og det var så blevet dessert tid. Men jeg fik ikke noget, for det var cupcakes og frugt, og ja det magtede jeg bare ikke lige, haha! Så vi sagde farvel og prøvede så at tage hundene ned, og det er altid svært med Rockie, men vi fik ham endelig ned!
Vi gik så alle i seng og jeg skal så meget snart sove, klokken er også snart 11! OMG! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *