Dag 168 – Indkøb til scrapbog + shopping med Caroline + bio!

Endnu en dejlig dag! Mig og frederikke vågnede ved en 8.30 tiden i morges og lå så lige og snakkede og vågnede. Frederikke gik så i bad og jeg skrev lidt videre på det fra i går. Jeg begyndte så også så småt at gøre mig klar og vi gik så ovenpå og fik noget morgenmad, som i dag stod på kornflakes. Vi kørte så afsted mod wallmart, hvor vi først ville tage hen for at se hvilke ting de havde, da det jo ligesom nok er det billigste sted. Her fandt jeg nogle klistermærker, tuscher og ikke mindst glimmer tuscher også nogle øjnbrynsskrabere også, mega lækkert! Men de havde ikke nogle scrapbog agtig, så da vi havde købt de småting, kørte vi videre i Staples, meeen her havde vi heller ikke hvad vi ledte efter. Vi endte så til sidst i Michaels arts and crafts store. Og OMG kan jeg ligeså godt sige, de havde ALT og jeg mener virkelig ALT. Der var en helt gang bare med klistermærker, var virkelig i himmelen, tror godt jeg kunne have købt det hele der, så vanvittigt og man fik så mange ideer, det var så fedt!

Vi kiggede så bøger, og vi fandt den mest perfekte bog, virkelig, så det var vi begge to super glade for. Efter at havde taget en hel masse ting, besluttede vi os så for at gå til kassen og kom kun af med 30 så det var faktisk billigt for alle de ting vi fik 😀

scrapbog klar 18 jan

Tadaaaa, hele mulevitten! Den fedeste scrapbog, også en masse forskellige ting dertil så den bliver ekstra fed! Glæder mig så meget til at gå i gang med den!

Nå men vi var så super glade, begge to, for at have fået alle de gode ting, og Frederikke kørte mig så hjem, og der stod bare ned i stænger, så det tog lidt tid! Men jeg kom da hjem og også i god behold, så det var dejligt! Vi sagde så farvel efter en super hyggelig weekend. Jeg blev så modtaget af Annika som ville have mig med ned og snakke med hende og ligge puslespil, men så kom Seb og ville have mig med til at spille xbox, så måtte gøre sådan at de havde mig 20 min hver. Efter vi havde gjort det, gik jeg ned på værelset for at lave lidt på min scrapbog, for kunne simpelthen ikke vente, så lavede forsiden. De kørte så afsted fordi de skulle mødes med nogle og jeg gjorde mig klar til at skulle mødes med Caroline. Så jeg kørte afsted, for skulle nemlig indenom og hente hende, det er nemlig lige på vejen, og måtte lige indenom og tanke benzin på bilen i mega regnvejr, såå

Men kom så hjem til Caroline og vi fik snakket en hel masse på vej hen til centeret, og hun virker super sød! Vi kom så hen til centeret og jeg vidste godt hvad jeg gik efter, for har snakket om at jeg gerne ville købe det lige siden jeg kom her, og har nu endelig fået pengene til det. SÅ vi gik hen og købte et poloraid  kamera til mig fra Urban Outfitters, weeee, også i lyserød, endnu bedre!

kameraaaa 18 jan

Glæder mig til at komme i gang med at bruge det, så jeg kan få alle billederne i min scrapbog! 😀

Var så iiiiih ååååh så glad og vi gik så lidt rundt og kiggede ellers, men brugte ikke flere penge. Vi satte os så for at få noget og spise, og jeg fik sunset og vi fik snakket videre. Vi snakkede så om at tage i biffen og vi gik derfor hen i deres biograf, hvor vi troede Into the Woods spillede, men det gjorde den så ikke, så vi kørte til den gode biograf i Hicksville i stedet for. Og der gik den med det samme, selvom der kun var pladser tilbage på forsædet, det var fint! SÅ da vi kom derind var filmen lige startet. Det blev faktisk en super fed film, en masse eventyr blandet sammen, askepot, rapunsel, rødhætte også Jack og bønnestagen, den var god! De sang en hel masse, og det plejer jeg normalt ikke at kunne lide, men den her var god, så den kan også anbefales!

Vi kørte så mod Carolines hus og jeg satte hende af, der var mega creepy på de veje hun boede ved, for der var sådan tåget at det var mega uhyggeligt! men jeg kom da hjem i god behold også, så det var dejligt! Jeg kom så hjem og kiggede lidt videre på min scrapbog og jeg kiggede alle mine gamle ting igennem som jeg gerne vil have med deri, så det var sjovt. jeg havde så lidt meget ondt i maven og det har jeg stadig og nu er klokken godt 23.30 og jeg er super klar til at skulle i seng og sove! I morgen har alle fri, så det er lige en lille forlænget weekend, så det bliver spændende og se hvad der er af planer i morgen :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *