Dag 169 – Biotur med Annika + hygge

I dag havde børnene jo fri fra skole, ligesom mange andre, og hostdad havde også taget fri. Så det har været en rigtig hygge dag. Havde sat vækkeuret til klokke 8, men vågnede af mig selv klokken 7.30. Jeg gik så ud på toilettet for at gøre mig klar også kunne jeg høre det bankede på min dør indtil mit værelse. Så jeg åbnede døren fra badeværelset og der stod Annika og Seb med morgenmad, som de ville severe til mig på senge, hvor sødt er det lige! Blev super glad og vi satte os så og snakkede lidt i min seng og jeg spiste noget af min lækre morgenmad 😀

morgenmad på sengen 19 jan

De bedste hostbørn i verden! 😀 Blev helt varm om hjertet, de små basser

Efter vi havde snakket lidt gik vi så ned i køkkenet og de ville have mig med nedenunder, så jeg spillede lidt xbox med Seb. Da hundene så havde fået lidt mad, gik mig og Annika en tur med dem, og vi gik ned til stranden med dem også hjem igen og det var super hyggeligt!

Da vi så kom hjem igen snakkede vi lige lidt med hostdad og mig og Annika tog så begge et bad, og jeg føntørrede hår og gjorde mig klar og det hele. Snakkede så lidt seriøst med hostdad og det var faktisk rart. Mig og børnene indtog så igen kælderen, og først så lagde jeg lidt puslespil med Annika, så spillede jeg xbox med Seb og til sidst spillede jeg pool mod Seb, mens vi hørte Bruno Mars’ album 😀 Vi sluttede så alle af med et par danse i just dace og det var super sjovt, især fordi man bagefter kan se en video af en selv hvordan man danser, haha, der blev grinet!

tihi

Mig og Annika lagde så lidt videre på vores puslespil, mens Seb og hostdad spillede bordtennis. Efter det tog jeg så børnene med, for mig og Annika skulle i biografen og på vejen droppede vi så Seb af hos en ven, som han skulle have en playdate med. Her var vi lige inde og hilse og snakke, har også været der før og seb går i klasse med drengen, så. Og de havde lige fået en ny au pair og hende mødte jeg også og vi snakkede lidt. Men mig og Annika skulle så videre mod biografen, for vi skulle også nå at spise frokost inden filmen gik i gang, og vi havde sådan set godt tid, indtil vi bliver stoppet af en voldsom kø… Der var simpelthen sket et voldsomt uheld på den mest centrale vej og stoppede al trafik. Så vi holdte i kø i nok 30 min, så da vi endelig kom hen til centeret havde vi kun 10 min til at spise frokost, så vi spiste lidt kinesisk mad, kylling og nudler, og gik så ind i biografen, hvor der i dag var gratis popcorn, så det var da bare dejligt! Så vi gik hen og satte os tilbage i de dejlige stole. Vi så Annie (en ny version og mere moderne af den gamle) og den var nu fin nok, men ikke en jeg gider at se igen.

mig og annika bio 19 jan

Vi havde en rigtig hyggelig tøsetur 😀

Vi kørte så indenom og hentede Seb fra hans playdate og kørte så hjemad. Og på vejen hjem var vi lige indenom Bayville Market for børnene ville købe slik. Vi kom så hjem og jeg ordnede noget vasketøj og havde så super ondt i maven af det elendige kinesiske mad… Nå men gik så ned i kælderen til børnene og sad bare og chillede, til vi igen skulle afsted, denne her gang for at mødes med hostmom og hostdad til aftensmad. Så vi kørte afsted og mødtes med dem på en resturant. Jeg fik mig en lækker kylling med salat, som smagte utroligt godt og som jeg også havde før. Men jeg kunne ikke spise ret meget så fik resten med i en doggiebag.
Vi kom så hjem og nussede lidt om hundnene, og jeg gik så senere ned på værelset for ville i gang med at organisere mine billeder, men Annika kom så efter mig for vi skulle spille et spil. Så det gjorde vi mig, Seb, Annika og hostmom, så jeg skulle lige lære reglerne. Tabte så første runde, men da jeg så var kommet ind i det gik det bedre, så derfor vandt jeg 2 runde wuhuuu! Klokken var så blevet mange, og vi gik derfor alle i seng, så nu er klokken næsten 22, og jeg er godt og grundig klar til at skulle i seng, også skal fitnesscenteret rammes i morgen, yay! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *