Dag 167 – Skøjtetur på egen sø + hygge med Frederikke!

I dag har været en mega lækker dag, og jeg har bare nået så meget!

Stod op i morges ved 8 tiden og lå så og summede så lidt i sengen i en halv times tid. Jeg gik så ned i stuen og snakkede lidt med de andre og hvad planerne var for i dag. Resten af formiddagen lagde jeg så puslespil med Annika, spillede pool med Seb og det hele og hyggede bare. Mig og Annika besluttede os så for at tage hundene et bad og det var mig som vaskede dem, og kan godt sige, jeg var pladder våd bagefter, haha!

hundene får et bad 17 jan

Lille Happy der bare ligner en drukken mus 😀

Efter det gjorde vi os klar og tog vores skøjter på og kørte hostdad os ellers på eventyr, og vi tog først hen og stod på skøjter på vores egen lille sø, og jeg skulle godtnok overtales for at tager med, men jeg gjorde det og det var super sjovt!

skøjter på søen 17 jan

Efter vi havde skøjtet her lidt tog vi videre hen på naboens sø og skøjtede lidt der. Til sidst tog vi til en andens nabos sø og det var nok det aller bedste sted, den var nemlig kæmpe stor, så her var vi i noget tid 😀 Det var en mega sjov oplevelse og jeg nød det rent faktisk end og være skrækslagen!

Efter vi havde været rundt og skøjtet på et par forskellige søer, kørte vi hen i skøjteklubben og hostdad satte os så af og mig og børnene gik så ned for at få frokost og efter det skulle jeg tage deres skøjter på (hvilken jeg vil hade indtil jeg tager hjem) også gik vi ud og skøjtede lidt, indtil de skulle have deres skøjtelektion. Mens de havde lektion skøjtede jeg bare rundt for mig selv og kiggede på de mange vanvittige mennesker som var gået ned og skøjtet på den kæmpe sø, som også var “frosset” til… Der skulle jeg godtnok ikke ud da! Da de havde haft deres skøjtelektion tog vi udstyret af og hostdad kom så og hentede os. På vejen hjem var vi lige indenom en hundeforretning og fik købt nye senge til hundene.

Vi kom så hjem og jeg gik så ned på værelset for at pakke, for ved 3 tiden kom Frederikke og hentede mig og jeg skulle nemlig sove hos hende, for hun var alene hjemme. Så inden hun kom sagde jeg også lige farvel til alle og nåede lige at ligge lidt mere puslespil med annika inden :-)

Hun fandt så endelig herhen og vi kørte så sammen hjem mod hende. Vi kom så hjem til hende og chillede lidt og snakkede og gjorde os så klar til at tage ud for at få noget at spise. Men det første sted vi tog hen der var 1 times ventetid, så det gad vi ikke, så vi kørte i stedet til Cheescake factory. Her var selvfølelig også kø, 30 min, men det var fint nok! Så vi stod og ventede og det var sjovt at se folks reaktioner når de kom ind og så hvor lang ventetid der var for det blev jo bare længere og længere. Til sidst var der 1,5 times ventetid for 4 personer! Nå men vi fik så endelig vores bord og det var et mega lækkert sted. Vi var så begge klar til at bestille, pulled pork burger, den bedste i hele verden, måååms 😀

cheesecake factory 17 jan

Også selvfølelig med søde kartoffler 😀

Da vi havde kæmpet os igennem denne lækre portionfuld, kørte vi hen til Merrick igen, for vi ville gerne i biografen for at se “The wedding ringer” som havde premiere i går, men der gik lidt tid før den gik, så jeg fik bla tiden til at gå med at prøve og vinde ting, indtil jeg ikke havde flere mønter, men vandt desværre heller ikke noget. Efter at have ventet nok 1 time, åbnede døren endelig til biografen og vi fik nogle helt okay pladser. Filmen var bare super sjov, det var virkelig vildt, var tæt på flere grineflip flere gange! Den kan klart anbefales!

Da den var færdig vendte vi snuden hjemad og snakkede så om at lave en scrap bog over vores ophold her og vi ville så tage hen i morgen og købe tingene dertil. Så jeg begyndte at skrive nogle af de ting ned som jeg gerne ville have med deri. Efter det så vi lidt TV og vi var så begge trætte så vi lagde os til at sove!
Weee glæder mig til i morgen, hvor vi skal købe tingene til scrapbogen også skal jeg også mødes med en ny pige fra Sverige, det skal nok blive spændende :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *