Dag 147 – Zoo, cafebesøg og biotur!

I dag har været en super lækker dag, det var også min sidste hele dag jeg havde herhjemme, og må indrømme det var en underlig følelse. For på den ene måde vil man ikke tilbage til USA, for hjemme er der trygt og dejligt og man har sin skønne familie og venner, men på den anden side har jeg en masse oplevelser og ting som jeg endnu ikke har gjort færdig, og det har jeg virkelig været nødt til at sige til mig selv, for det er bare svært at komme hjem til alle dem man elsker aller mest. Men ja kun 7 måneder, så kommer jeg hjem for real og det er lang tid, men det skal nok gå hurtigt!

Nå men i morges stod jeg op ved 9 tiden og hyggede lidt med mor i sengen. Jeg gik så i bad og efter det fik mig mor og far os noget morgenmad sammen, selvom jeg ikke rigtig havde lyst til noget. Efter vi havde spist slappede vi bare lidt af og tullede rundt og jeg begyndte så så småt at gøre mig klar til at Andrea kom klokken 11.15. Vi havde nemlig aftalt at tage i Zoo efterfulgt af noget mad på friends. Hun kom så og vi tog vores bil og kørte så afsted. Da der var en smule koldt i dag, vidste vi at der nok ikke ville være ret mange der, og vi fik ret. Der var heller ikke ret mange dyr der… Hahah! Nå men vi fandt så en parkeringsplads og gik så ind og gik turen rundt og så alle dyrene. Der var næsten ingen udenfor fordi der var så koldt, så vi måtte indenfor for at se dem alle sammen!

zoo mig og pingvinerne 28 dec

zoo mig og aben 28 deczoo elefant 28 dec

Det var super hyggeligt og vi brugte lang tid at grine af alle dyrene, haha. Bl.a. hos pingvinerne, de var simpelthen bare såå søde og de skøjtede rundt, haha! Nå men efter vi havde brugt cirka 1,5 time her og havde fået dejlige røde kinder smuttede vi og kørte så ind til byen. Her gik vi på Friends for at spise middagsmad, hvor jeg fik det sædvanlige og det samme med Andrea, måååms sååå lækkert!

friends med a 28 decfriends med a 28 dec

Vi fik snakket en masse igennem og det var underligt at sidde der og tænke over hvor lang tid der går før jeg ser hende igen… Men ja sådan er det jo. Efter vi havde spist tog vi lige en hurtig tur i Salling for de havde jo en masse tilbud, men holda op der var mange mennesker, så vi smuttede hurtigt igen! Vi kørte så hjem igen og jeg satte Andre af, og de var jo sådan set også der vi skulle sige farvel, men det blev vi nødt til at gøre hurtigt så jeg ikke kom til at tude, haha, så vi gav bare lige hinanden en krammer også skyndte jeg mig afsted igen, og nåede ikke og græde! wuhuu, ej hæhæ

Nå men jeg kom så hjem og mor og far var hjemme, så vi sad bare lige og snakkede og slappede lidt af. Også var det faktisk blevet tid til at mig og mor skulle afsted, for vi skulle i biografen for at se All Inclusive, en dansk film som vi begge to meget gerne ville se. Da vi kørte afsted, var det begyndt at sne rigtig meget,  og vi måtte gå ude i nok 10 min hen til biografen så vi blev godt sneet til, haha! Nå men vi gik så hen og fik vores billetter, også gik vi i Eurospar for at købe lidt slik og en sodavand, hihi. Vi gik så op og satte os til rette i biografen. Filmen var sjov, men slet ikke så sjov som jeg havde forventet at den ville have været, men den var da god nok. Nå men vi kom så ud fra biografen og hold nu op hvor var der bare kommet meget sne! Så vi måtte igen gå hen til bilen i snevejr, hæhæ, og da vi er på vej ned for at tage en smutvej, fyrrer det bare ned med sne fra et tag, vi var så tæt på at blive ramt af det, så vi gik ikke lige den vej alligevel. Vi kom så endelig hen til bilen og jeg skulle så køre hjem, og vi kom heldigvis hjem i sikkert behold!

Da kom hjem havde far lavet lavet aftensmad, og menuen stod i dag på risotto og det smagte super lækkert! Efter vi havde spist gik mig og mor i gang med at skrive min ansøning som jeg skal have færdig i marts til min uddannelse. Vi kom et godt stykke vej, så det var dejligt! Efter det chillede vi bare på sofaen og vi fandt så en film som faktisk var super god. Klokken var så blevet mange og vi gik alle i seng, og mor puttede mig, sååå hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *