Dag 146 – Shoppingtur, badminton og boksning!

I dag har været en super hyggelig dag med knald på! I morges vågnede jeg ved 9 tiden og vi fik så alle noget morgenmad, også gik mig og mor ellers i gang med at gøre os klar, for vi skulle afsted mod byen for jeg skulle have byttet en julegave. Vi tog så afsted, og nårh ja, i morges da vi vågnede i morges var der sørme sne udenfor!

sneeee 27 dec

jahuuuu, hyggeligt!

Mig og mor kørte så afsted mod City syd! Vi kom så derhen og satte så kursen mod Bahne, og de har jo udsalg over alt så vi skulle jo kigge det hele igennem og jeg skulle jo finde noget andet. Meeeen årh det var en større opgave… Tror vi gik gennem Bahne tre gange, men jeg kunne simpelthen ikke bestemme mig, så jeg måtte lige tænke på noget andet, så vi gik i Stadium for at kigge på fjerbolde, for i morges aftalte mig og nic at tage hen og spille badminton i nordkraft, så vi skulle lige have nogle bolde. Men her var de alt for dyre så vi gik både i sportsmaster og sport 24, men her var de lige så dyre, så vi gik lige hurtigt i Bilka for at se om de kunne have nogle, og ganske rigtigt endda kun til 35 kr, så det var super! Vi gik så i Bahne igen og jeg fik mig endelig taget en beslutning!

dagens køb 27 dec

Det blev til de her to pynte ting, ja, jeg synes de er super fine, selvom jeg da lige skulle have en kommentar med fra Niclas, at dem havde jeg da i hvert fald købt brugt, haha!

Nå men efter sådan en hård omgang i Bahne, gik vi lige på Sunset og fik noget frokost, lækkert! Efter det kørte vi så hjemad. Da vi kom hjem, nåede jeg lige at slappe af i 10 min, så var det blevet tid til at skifte tøj, for mig far og nic skulle afsted for at spille badminton, ligesom i de gode gamle dage! Vi pakkede så og kørte afsted :-) Vi gik så op i salen og der var allerede nogle der der spillede, så vi skiftede sko og gik så ned og varmede lidt op. Så startede vi ellers og jeg startede med at spille et sæt mod Niclas, som jeg tabte… Efter det holdte jeg pause og far og nic spillede. Så var det min tur igen mod far, som jeg vandt mod! wuuhuu. Jeg spillede så mod nic igen og til sidst mod far igen, puh så var vi alle så også færdige! Så vi klædte om og kørte så hjemad igen, super sjovt!

badminton nordkraft 27 dec

hihi

Nå men jeg slappede så bare lidt af da vi kom hjem og jeg lagde mig så i min seng og mor kom og joinede mig og vi lå lidt og hyggede. Og lige pludselig faldt jeg bare i søvn, nærmest en dyb trance… Kunne slet ikke vågne igen da mor kom og sagde at der var mad, hold nu ferie. Nå men vi spiste så aftensmad alle sammen sammen og efter vi havde spist gjorde vi os så klar og kørte så afsted mod Aabybro hvor der var boksestævne. Vi kom så derhen og fandt en plads, også gik det hele ellers i gang. 12 kampe i alt, og det skulle først slutte engang til midnat. Der var så et par pauser, heldigvis for man fik ondt i numsen af at sidde… Hihi. Vi så så aftenens sidste og mest spændende kamp og vi kørte så hjem igen. Det var super sjovt at komme ud og prøve noget andet end vi er vant til og det var hyggeligt, mor var godtnok lige ved at falde i søvn et par gange, men hun klarede det!

Vi kom så hjem og vi gik alle i seng, aaarh!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *