Dag 142 – Frisør og Friends!

I dag har været en super lækker dag, og endelig blev det den 23! Wuhuuu, så er det sørme i morgen det går løs 😀

Nå men i morges vågnede jeg ved 8.30 tiden og stod så op for at tage et bad, for jeg skulle nemlig til frisøren senere. Jeg fik så noget morgenmad sammen med mor og far og jeg gjorde mig så klar til at tage ned til frisøren. Mig og mor kørte så afsted og det var mig der kørte, hihi. Vi kom så hen til Poul M, og jeg fik lige klippet spidserne, super dejligt! Så kan man lidt igen. Mig og mor gik så lige hurtigt i Matas og derefter Føtex for lige hurtigt at handle. Da vi så kom hjem gik mor i gang med at lave risengrød, og mig og far tog os et spil wordfeud. Da hun var ved at være færdig farvede hun mit hår, og det var super lækkert for så havde jeg lige det hele på plads inden juleaften! 😀

Mor forsøgte så at vaske mit hår, mens jeg sad på knæ og det var noget af en opgave. Men et par ømme knæ efter gik jeg i gang med at føntørre mit hår og det var lige i skabet! Vi satte os så til at spise frokost, og mig og far fik os i dag en god omgang risengrød med en juleøl til, det hører sig jo til!

risengrød med mor og far selfie 23 decrisengrød 23 dec

Mums, det bliver jeg virkelig aldrig træt af!

Jeg satte mig så til at se Alene hjemme 2, fordi den er jo filmet i New York, så det synes jeg kunne være sjovt, om der var noget jeg kunne genkende, plus så skal man bare se mindst en Alene hjemme inden det er rigtig jul!
Mig og far sad så og klukkede lidt til den og Niclas hans kæreste kom så over, for vi skulle over og spise sammen på Friends. Vi kørte så afsted og jeg fik det sædvanlige en dejlig klassisk burger, lige hvad jeg havde brug for!

Vi kom så hjem igen og satte os til at spille et af de nye spil vi har købt til julen. Det var super hyggeligt!

sequence

Klokken var så blevet mange, efter et par spil og vi gik derfor alle i seng! Og mor puttede mig og far med, så det var super rart og jeg følte mig helt som en på 10 igen, aaarh, også fordi at jeg var spændt på om jeg overhovedet kunne falde i søvn, hahah! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *