Dag 141 – Brunch og bio!

I dag har været endnu en super hyggelig dag! Satte i dag vækkeuret til omkring klokken 8.30 og jeg lå så lige og vågnede lidt. Stod så op og gik ind til de gamle og vi hyggede om morgenen med morgenmad og mig og far tog os da også lige et spil wordfeud!

Niclas kom så hjem og jeg begyndte mig så derfor at gøre mig klar, for vi skulle nemlig ind til byen. Vi tog så afsted og gik først på Ulla T for at få brunch, men de havde ikke meget at tilbyde, så vi kørte et andet sted hen. Vi endte så på Klostertorvet og fik en super lækker tallerken med en masse lækre ting!

brunch med nic 22 dec

Vi hyggede og snakkede og maden smagte super godt! Efter vi havde spist og betalt tog vi så afsted for Niclas skulle finde en gave. Vi fandt så den og gik så i nogle tøjbutikker, hvor Niclas kiggede på tøj. Vi gik så i Bog og Ide og købte årets spil. Mor og far plejer nemlig hvert år, at købe et spil som vi må åbne juleaften, så vi kan spille det om dagen! Men i år var det os der stod for det, så vi endte med at købe to spil, hov. IKnow og Sequence!

Vi gik så en tur i Loftet, hvor Niclas skulle kigge på lidt tøj og vi gik så i Salling, men købte ikke noget. Vi kørte så hjem igen og da vi kom hjem sad vi så og snakkede lidt alle sammen, og Niclas var endelig hjemme lidt tid. Så vi gik så i gang med at spille et spil, og spillede først Quizamok, som er hammer sjovt og vi fik flere grineflip! Vi spillede så et af de nye spil vi havde købt og brugte faktisk lang tid på det. Da vi var færdige slappede vi alle bare lidt af og klokken var også næsten blevet 5. Jeg gjorde mig så klar til at Andrea skulle komme og hente mig og vi skulle i biffen. Hun kom så endelig og vi havde lidt travlt, vi skulle så også lige indenom Andrea’s bedsteforældre, for der lå det gavekort til biografen som vi skulle bruge til at betale billetterne for. Så det prøvede vi at få til at fungere, men det gik så ikke så godt, så vi tog det med og håbede de kunne ordne det for os derhenne. Vi fik så en pakeringsplads og måtte gå et lille stykke vej og vi stilte os så i den lange kø! Da vi så kom til kassen forklarede hun os hvordan det virkede og vi kunne godt få det til at virke, så det var super!

Vi gik så på Sunset, og vi havde lidt travlt, og der var selvfølelig også kø her… Vi fik så endelig maden og skyndte os så at spise og vi kom 2 min inden filmen gik på. Vi skulle se Fasandræberen og Andrea havde godtnok set den, men hun synes den var spændende nok til at se engang igen, så det var jeg glad for!

Sad godtnok flere gang med krummede tæer og lukkede øjne, men det var da bare sygt fed! Var mega glad for at jeg kunne nå at se den!

Vi tog så hjem igen og jeg så så en film med mor og far inden vi gik i seng. Dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *