Dag 140 – Strandtur og pyntning af juletræ!

I dag har været en super hyggelig dag. Vågnede i morges da vækkeuret ringede klokken 9.30, og jeg var totalt bombet. Gik så ind i stuen hvor mor og far også lige var stået op og vi snakkede så lidt. Jeg lå så på sofaen og tror jeg faldt i søvn i et stykke tid. Andrea vågnede så og jeg gik så ind til hende og vi snakkede lidt om gårsdagens forlystelser. hæhæ

Nå men hun gjorde sig så klar, mens jeg lige lå og vågnede helt. Mor kom så ind med min søndagspakke, og det var lige hvad jeg kunne bruge! En parfume, og en ting til at have ens make-up i, så skønt! Nå men jeg sagde så farvel til Andrea, og gik så ind i stuen for at lave noget morgenmad/frokost, som i dag bestod af en franskbrødsmad med varm leverpostej og bacon, måms!

Da jeg havde spist, tog mig og mor så en masse tøj på, for vi ville nemlig på stranden i Blokhus. Vi tog så afsted også selvom det regnede, for jeg forsikrede mor om at det ikke regnede i Blokhus, meeen det gjorde det så. Men vi ville ud og gå en tur alligevel, så vi gik ud i regnen og snakkede. Det var super hyggeligt, men på vejen hen til bilen igen, havde vi vinden mod os, hvilket vil sige at vi altså fik regnen lige direkte ind i fjæset, så vi var glade da vi kom ind i bilen igen, puha!

stranden 21 decmig og mutti på stranden 21 decstranden og den gule bil 21 decmette fra 3 b 21 dec

¨Vi hyggede os trods regnen!

På vejen hjem kørte vi lige indenom Hune bageren, hvor vi hver købte en træstamme, så længe siden, måms! Vi kørte så hjemad, hvor vi kørte bagvejen og vi så derfor vores helt gamle hus, og vores hus i Birkelse, og det var super sjovt, og alt ligner virkelig sig selv, lige så kedeligt! Vi kørte så indenom Lidl for at handle ind til noget aftensmad. Vi kørte så også lige i Fakta for at aflevere flasker. Vi kørte så hjem hvor vi så endelig kunne slappe lidt af!

afslapning 21 dec

Så jeg slog fødderne op og tog en slapper på en times tid, aaarh det var skønt, det trængte vi vist alle til!

Vi gik så i gang med at finde julepynten frem og jeg hjalp far med at få juletræet på fod. Vi skiftede så nogle af snorene ud på vores julekugler, og jeg gik så i gang med at forsøge at lave en julestjerne, og jeg måtte godtnok have hjælp fra mor, og mistede til tider tolmodigheden, men ja ja den var da fin! Vi gik så i gang med at pynte juletræet, og resultatet blev super fint! Jeg synes dog der manglede flere julestjerner, så mig og mor satte os til at lave nogle, også var jeg ligepludselig blevet god til det! Vi lavde så nok 10 ekstra og hang dem op på juletræet. Perfekt!

juletræ 21 dec

Synes selv resultatet blev ret godt!

Vi skulle så til og spise aftensmad, som i dag stod på burritos med kylling, måms! Imens vi spiste var mig og far lige nede med de stole som jeg havde lånt fra Andrea, og hendes mor og Henrik var også med så vi snakkede lige hurtigt med dem, super hyggeligt!

Vi gik så op igen og jeg spiste lige færdigt, og da vi havde spist spillede mig og far lige vores wordfeud spil færdigt, og vi gik så i gang med at spille 500. Jeg tabte så enormt meget… Far han lukkede hele tiden, mega irriterende, men ja selvfølelig skulle han vinde! Vi er så lige næsten blevet færdig med at spille, og nu sidder jeg og skriver blog, mens jeg prøver at følge med i en film som har ser, og ja mor hun er gået omkuld på sofaen, forståeligt! Vil gå over og joine nu! wordfeud 21 dec

Wuhuu, jeg vandt for en gangs skyld!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *