Dag 4, 5 & 6

Puha, der er sket så meget siden sidst og tiden er bare fløjet afsted! Torsdag var den store dag, hvor vi alle 150 au pairs skulle mødes med vores værtsfamilier, og man kunne virkelig mærke spændingen, nervøsiteten og glæden helt fra morgenstunden! Efter middagsmad, sagde vi farvel til hinanden og dem som skulle bo tæt på New York skulle blive og vente på at blive hentet af deres værtsfamilier. Her kunne man virkelig mærke spændingen og ikke mindst nervøsiteten for at skulle møde ens værtsfamilie for aller første gang :-) Min hostmom kom og hentede mig og det var meningen vi skulle have mødt resten af familien på Yankee Stadium, men der var desværre for meget trafik, så vi kørte hjem i stedet :-) Da jeg kom til huset blev jeg helt chokeret over hvor smukt her er! Og min velkomst var endnu bedre, med en masse kram og kys, det var så dejligt! Resten af dagen hyggede vi bare og jeg blev vist rundt i deres smukke hjem :-)
I går var vi i Splish Splash (vandland) og det var simpelthen sååå skægt, og deres forlystelser var så meget vildere end dem man finder i Fårup Sommerland! Hæhæ… Derefter slappede vi af derhjemme og om aftenen var vi ude og spise og fejre fødselsdag!

I dag stod den på sejling, og vi var ude og prøve at stå på jetski! Det var så sjovt at se alle de andre komme op og hvor gode de var :-) Og da det så blev min tur og jeg skulle til at hoppe i, sad mine shorts fast i en krog der sad på båden… Så jeg sad totalt fast og shortsene var ikke til at få af! Det må have set så sjovt ud!!! Alle forsøgte at få mig fri, og min hostmom måtte simpelthen skære dem over med en ølkapsel for at få mig fri 😀 Også blev det min tur på vandski, men jeg kom desværre ikke op, det skal lige siges det er mega svært! Efter det gik vi ud i haven og spillede lidt fodbold, efterfulgt af en masse leg i poolen, deribland smørhul, hvilket var rigtig morsomt! Derefter hjalp jeg med lidt lektier og spillede wii som børnene er helt vilde med! 😀 Efter det spiste mig og børnene mad og derefter hyggede vi med en film på sofaen! Det har simpelthen været nogle såååå dejlige dage indtil videre og jeg kan ikke vente med at se hvad vi skal lave i morgen 😀 Er dog blevet lidt solbrændt af at være så meget ude også fordi der er 30 grader herovre og jeg glemte solcreme, ups….

Knus Nanna :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *