Dag 30!!!

I dag har jeg officielt været in the US for 1 hel måned! Og holda op hvor har det gået hurtigt, det føles som 2 uger! Det er helt underligt at tænke over, men på samme tid også fedt :-) Savner self dem derhjemme, men troede det ville være meget værre. Er glad for de støtter mig så meget :-)

Nå men i dag stod jeg op som jeg plejer og gjorde rent i køkkenet og ordenene vasketøj. Fik så noget morgenmad med Seb, og chillede så lidt med Seb i sofaen, og vi hørte højt musik og sang med, rigtig hyggeligt! Han sagde så jeg skulle hente ham om 25 min, også skyndte jeg mig ellers ned på værelset for at Skype med min moder og fader. Og det var super dejligt at snakke med dem, lang tid siden sidst, for vi har alle haft meget travlt. Fik så at vide, at de havde sendt en pakke og den muligvis ville komme i løbet af i dag, men de fortalte mig så bare ikke hvad der var i, så gik hele dagen og ventede på den!

Nå men gik så op til Seb og han gik så i gang med hans lektier sammen med hans far og Annika øvede klaver, så jeg slappede bare lidt af på værelset. Gik så ned i stuen og Annika spurgte om jeg ikke ville med i poolen, og det ville jeg self gerne! Da man kom ud blev man bare ramt af en hedebølge, puha der er lummer varmt, lige for tiden, i dont like that!

Kom så ind, fik et bad og gik så ned i stuen. Familien skulle så afsted, til noget før skole start fest, og jeg havde derfor lidt alene tid.

Middagsmad rester pizza 2 sep

 

Wuhuu, pizza rester det bedste! Tog også hundene ud og hyggede med dem. Prøvede også at tænde fjernsynet, men det kunne jeg så ikke finde ud af, hahah.

Hygger med hundene alene hjemme 2 sep

De dejlige muslinger, de hygger rigitigt!

Nå men Skypede så med Andrea, og “viste” hende huset, hahah. Og det var også skønt, at få snakket med hende 😀

Efter det så jeg at pakken var kommet! Var helt oppe at køre, og begyndte nærmest at tude, fordi jeg var så spændt og glad! Søde forældre jeg har :-*

PAKKE 2 sep

Yaaaaay, endelig kom den! Brugte lang tid på at åbne den, hahha, den var godt tapet ind! 😀

Nå men inden jeg fik den åbnet helt, ringede min hostdad og sagde de var punkteret med bilen, og han havde ikke hans pung med, fordi han skiftede shorts lige inden han tog afsted, og fik derfor ikke hans pung med. Så kørte ned med den (5 min væk) og tog så den anden bil hjem, med Seb, og hostdad hentede så Annika og hostmom. Mig og Seb kom så hjem, og jeg kunne endelig finde ud af hvad der var i min pakke! wiii

IMG_0665

Iiiiiih ser det ikke spændende ud, det synes jeg ihvertfald! Kunne ikke helt forstå alt det savsmulds ligende der kom fra den var, og det var overalt!

IMG_0666

Det viste sig så, at være denne her basse, der var gået hul på. Øv, der røg et rugbrød, men der var heldigvis to andre pakker af dem.

IMG_0668

Det var helt som juleaften at få den pakke! Holda op det var rart, og lige det jeg havde brug for, tusind tak igen mor og far :-* Elsker jer!

Der var rugbrød, langtidsholdbar leverpostej (vigtigt!), øjenmakeup fjerner (den manglede jeg, tak!), nudelsupper (praise the lord!), sysmofitter, lakridsbolcher, marabou oreo, hårkur, elastikker, en masse dejlige danske blade og kinder stænger. Mums! Det var skønt med lidt dansk 😀

Nå efter jeg havde åbnet pakken, gik jeg ned og spillede wii med Seb. Gik så ned på værelset og gjorde mig klar, til at vi skulle ud og spise. Vi tog så afsted og spiste på et lækkert sted lige ned til stranden, fik en bøf. mums! På restauranten var der så to damer, der havde lyttet til vores samtaler, og spurgte hvor vi var fra, og efter lidt tid sagde hun, ja de ligner jo godtnok hinanden, altså mig, Seb og Annika, og hun troede derfor vi var søskende, haha det var lidt sjovt! Men det er også rigtigt nok, ligner dem faktisk lidt, skræmmende nok 😀

Vi tog så hjem, og spillede alle kort (oh poop), og det var super hyggeligt! Skulle så putte børnene og sørge for de fik børstet tænder og gik så ned på mit værelse. Så nu kører Project Runway så i baggrunden og jeg spiser lidt af mit chokolade, hihi 😀

Knus Nanse :-*

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *