Dag 28, du!

Hellooooo!

I dag har været stille og rolig! Stod op ved 8.00 tiden og gik så ud i køkkenet og så at den familie vi havde på besøg skulle til og afsted, så vi sagde alle farvel til dem. Efter de var taget afsted tømte jeg så opvaskemaskinen, og fik så noget morgenmad (cheerios). Vi skulle så i kirke og var hjemme ved 11.45 tiden, også skulle begge børn have tennislektioner, imens lavede hostmom frokost og jeg snakkede lidt med hende, mens vi så US open, fordi Wozniacki spillede, og vandt! 😀

Nå, men til frokost, kom der så nye gæster på besøg, som skal bo her til på tirsdag og de er rigtig søde og sjove. Vi spiste så alle frokost ude på terrassen, hjalp så med at rydde op derefter og vi tog så hundene ud og vi hyggede rigtig!

happy i min seng

Lille Happy musen kom ned og besøgte mig på mit værelse. Hun poser rigtig på billedet, hahaha! hun er simpelthen så dejlig

Vi tog så derefter ud på båden, men jeg skulle ikke ud og tube, for bølgerne var kæmpe store i dag, så jeg sagde friiii for det! Men Annika og Seb tog en tur, og puha de hoppede højt nogle af gangene!

bådtur d 31 august

Vejen på vej ud fra vores bådbro!

bølger d 31 august

Bølgerne ser måske ikke ud af meget, men når der sejler flere både i området, bliver bølgerne meget større og når man så også sejler hurtigt, så er det med at holde fast!

bådtur 31 august a og s

Vi kørte lige en tur helt inde ved husene, og kiggede på de mange smukke, store og kæmpe huse 😀

Da vi kom hjem, blev jeg nødt til at tage et bad, både fordi jeg trængte til det (hihi), men også fordi bølgerne kom op i båden og jeg blev derfor ret våd på bådturen, hæhæ! Chillede så lidt på mit værelse og lagde ny neglelak, og det var skøøønt!

Til aften tog vi ned på golfklubben og spiste, som vi gør hver søndag og fik gooood mad. Det er buffet, så kan få liige hvad jeg kan lide! og deres dessert bord er virkelig til at dø for, virkelig! Nå men da vi var færdige med at spise, tog mig og Seb vores dessert med udenfor på legepladsen og snakkede. Efter lidt tid kom Annika så, og spurgte om vi ikke ville med op til det andet klubhus for at spille bowling, og det ville vi self gerne. Men der var et stykke vej, og de andre gange vi har gået den vej, har vi fået et lift, og vi håbede på det samme den her gang, men nej nej. Så vi endte med at gå hele vejen, og det var skam også hyggeligt! Mig og Seb snakkede hele vejen :-)

Vi kom så til bowling stedet, men vi var alle rigtig trætte, så jeg endte med at være den eneste der spillede, også kun i 5 min. hæ. Nå vi gik så udenfor og ventede på de andre kom og hentede os, og vi kom så hjem og de voksne gik nedenunder og spillede pool, og jeg puttede børnene og gik så ned på værelset. Så sidder lige nu og chiller med noget musik og nogle m&m’s.

Og for første gang regnede det helt vildt i dag, tror måske den lækre sommer herovre snart er ovre. Så er det godt jeg skal ud og shoppe med en anden dansk au pair i morgen, for mangler nogle langbukser og trøjer 😀

Seee ya, knus :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *