Dag 27

Wuhuu dejlig lørdag! Stod tidligt op i morges, tømte opvaskemaskinen, vaskede noget vasketøj og snakkede lidt med hostmom og Annika. Hostmom gik så ellers i gang med at forbedrede mad, fordi der skulle holdes fest herhjemme, for de venner som vi har på besøg, og hun skulle derfor lave al maden. Imens gik jeg rundt og rød op og hjalp med diverse ting. Blev så sat på et par ekstra opgaver, og tiden fløj afsted. Pludselig blev det tid til, at jeg skulle afsted, skulle nemlig ind til the City og skulle derfor hente Kendra klokken 12, så vi kunne tage toget sammen igen. Da jeg så kiggede ud efter bilen, var den der ikke, og jeg nåede næsten at gå i panik. Troede først at det var hostmom som havde taget den, men det var det så ikke, det viste sig, at den var blevet sat ind i garagen, hahah!

Spurgte så hostdad om han ikke gad at hjælpe mig med at få den ud derfra, for der var ikke så meget plads, og det brugte han langt tid på at vise mig, at der var massere af plads, og at jeg bare skulle gøre det sådan og sådan, og det var skam også sødt, men jeg havde bare travlt, hæhæ. Nå men nåede så hen og hentede Kendra i Woodbury hvor hun havde sovet hos en anden au pair, som også virkede rigtig sød. Vi tog så ned på stationen, og mødtes med en tysk pige. Hun var meget stille, sååå. Tror bare generelt ikke jeg kan lide tyskere, så ja. Nå men vi ankom så til Penn Station og gik så ned til Times Square :-)

IMG_0646

Var lige inde i Hard Rock Cafe, og det var meningen at jeg ville have en af deres t-shirst, men de var alt for lange til mig, så det så dumt ud! Nå men vi gik så lidt rundt og kiggede og shoppede.

IMG_0651

Vi var inde i en gigantisk hogm, den var 3 etager stor! Har aldrig nogensinde i mit liv, set så stor en hogm før, var i himlen! Og musikken derinde var sååå fed, det var som at være på en klub eller noget! Manglede bare en drink i min hånd 😀 De havde nok en hel etage med smykker også, og tror godt jeg kunne have købt det hele, hvis jeg bare havde pengene!

Nå men vi var så blevet sultne, og skulle forsøge at finde noget at spise, og det er ikke altid let, hvis man ikke vil betale en formue, og det vil vi jo helst ikke! Vi fandt så et sted, hvor man kunne få sandwich, burgers og den slags. Fik en cheesburger og den var okay, hæ. Nå vi gik så videre og tog nogle billeder!

IMG_0648

Super flot, også i dagslys!

IMG_0652IMG_0653

Wuhuu, vi var inde i en af de mange turist forretninger, og de havde så mange fede ting! Bl.a. de super smarte solbriller og tredobblte shotsglas, lige noget for mig! 😀

Senere fik jeg så øje på en m&m’s store, og ja jeg måtte jo bare derind, så det gjorde mig og Kendra. Vi mødtes forresten også med en 4 au pair, men hun snakkede kun med tyskeren, så vi blev væk fra hinanden.

IMG_0655IMG_0656

M&m’s butikken var kæmpe stor! 3 etager og de havde alt i m&m’s, alt fra t-shirts, til øreringe, til regntøj, ja selv til figurer som skal forestille frihedsgudinden!

Senere fandt vi så de andre piger igen, og vi trængte alle til at sidde lidt ned, så vi fandt et frozen youghurt sted, og vi sad så ellers og snakkede om hvordan det går hos væres familier og hvordan de er og sådan, og det var rigtig sjovt at høre hvordan de har det, og oplever det hele. En af dem arbejder fra 7-19 hver dag.. Fri for det, siger jeg bare!

IMG_0659

Muums, cookies and cream (totalt favorit herovre!), chokolade, vanilje også brownie stykker og et lækkert lille stykke kage. Vi gik så derefter ned mod stationen, og det tog rigtig langt tid, for der var såå mange mennesker! Vi troede så vores tog gik klokken 6.30, men det gjorde det så ikke alligevel, så vi blev nødt til at vente på et 7.25 tog, og det var også helt fint. Vi gik ind i en K-mart, og den var kæmpe stor, og de havde super mange sjove ting, så det nød jeg 😀

IMG_0661

De har så mange svambebob ting herovre, tror aldrig jeg kommer hem igen pga det! hahah, ej :-) Købte det glas som jeg holder i hånden, ja kunne bare ikke lade være 😀

Fik også købt en bog, hvor jeg kan skrive dagbog i, så jeg ikke skal sidde og skrive alt her også bare for at skrive alt muligt andet :-) you know?

Vi nåede så vores andet tog og efter det, tog vi hjem til Kendra og jeg fik mødt hendes familie. Faktisk er det en familie jeg har snakket med, så det var lidt sjovt! Vi sad så og snakkede med hendes hostmom og fik noget kage med is. Og de roste begge to mit engelsk rigtig meget, og hostmomen spurgte endda om jeg havde taget kurser og alt muligt, for hun synes jeg snakkede så godt dansk. Også ville de have mig til at snakke dansk for dem, også sagde de at det lød kinesisk for dem, eller at man havde noget i munden, hahah! var virkelig flad af grin! Nå men vi gik så ned på værelset, for at kigge på uddannelses muligheder, men det var lidt svært, så vi fandt egentligt ikke frem til noget, hæhæ.

Kørte så hjem og talte så de penge sammen som jeg ikke har brugt. 160 dollars, du! Skal sku nok få sparet nogle penge sammen, så jeg kan komme over på den anden kyst engang, weeee!

Nå men vil helt sikkert til og i seng nu, gooodtnat eller godmorgen derude :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *