Dag 264!

I dag har været en udemærket dag og selvom jeg ikke har lavet det vilde, er den faktisk gået utrolig hurtigt! Da jeg vågnede i morges, havde jeg det rigtig dårligt og hostede slim op og sådan, og ja mit hoved var utrolig tungt og min næse helt fyldt. Nå men jeg gjorde mig alligevel klar og gik så ned i køkkenet. Her tømte jeg opvaskemaskinen og ventede så bare på de kom ned. Men Seb lå i sengen alt for længe, så han havde kun 10 min til at nå det hele, og det endte da også med at vi kom 10 min senere ud af døren. Da vi så har kørt 2 min, siger Annika hun har glemt sin gamle mobil hvor hun havde sine spansk lektier, så vi måtte vende om igen, hente dem også køre til skole. Vi nåede det dog til tiden, men jeg skulle så skynde mig og hjem for jeg skulle være der mellem 8-9 sammen med hostmom, hvor hundetræneren ville hjælpe os med at lære hundene det elektriske stødhegn at kende. Så jeg kom hjem da de var på vej ud og afprøve det med hundene. Så jeg gik med og det var synd og se hvor bange de blev når de kom for tæt på hegnet og fik stød, og det kunne slet ikke finde ud af det. Og da vi kom ind vidste de ikke hvor de skulle gøre af sig selv og deres haler var helt inde mellem benene, fordi de var så bange! Så det var lidt synd for dem…

Nå men pigerne kom så ned i køkkenet og vi snakkede lidt og de snakkede om hvad de kunne lave i dag. Hostmom var der så også og vi snakkede alle. De blev så enige med hinanden om at de ville i centeret og hørte så mig om det var i orden de tog bilen, og det var fint med mig, for jeg havde alligevel satset på at blive hjemme og lade mine batterier op hele dagen 😀 De tog så afsted og jeg fik mig så endelig noget morgenmad, der var klokken næsten blevet 10! Efter det ordnede jeg noget vasketøj og jeg tog så hundene med ud for at prøve og se hvordan de havde det med at løbe fri… Og det endte med at de løb hen til hegnet og fik derfor stød også ville Happy bare ind med det samme og turde ikke komme ud. Så jeg tog dem med ud og gå en dejlig tur i stedet for, så blev de lidt glade og beroligede igen!

Jeg kom så hjem og gik så ned på mit værelse. Her slappede jeg så ellers bare af en lille time også kom jeg til at se noget dumt i TV’et i en time også… men ja i dag havde min krop bare brug for at slappe af, også fra træning og sådan, så det var dejligt og tiltrængt! Nå men jeg tog mig så sammen og gik ned i køkkenet og tog hundene med ud og en pose hundekiks, også brugte jeg ellers den næste time på at gå rundt og rundt omkring huset med dem og lære dem det hele at kende, hvor de må gå og hvor de ikke må gå også ville jeg lære dem at komme når man kalder på dem, og det lykkedes faktisk til sidst, fordi jeg brugte godbidder, det kunne de godt lide, så var super stolt af mig selv, da jeg endelig fik dem lært det hele! 😀 Jeg gik så ind og ligeså snart jeg gjorde det, kom pigerne hjem og vi snakkede så lidt indtil hostmom kom hjem 30 min efter. Hun havde så købt noget frokost med hjem (sushi og salat), som vi så alle spiste sammen, så det var hyggeligt!

I dag efter skole havde Seb så skak tunering, så mig og hostmom kørte så afsted til skolen og vi mødtes med Annika i Lower school hvor tuneringen var. Seb kom så og han ville have mig med ned og spille skak, så han lærte mig hurtigt hvordan det fungerede og jeg prøvede skam mit bedste, men ja god det var jeg ikke ligefrem! De skulle så til og i gang, så mig og Annika gik ud på legepladsen og havde det lidt skægt, haha! Efter nok 20 min herude gik vi ind igen og jeg var henne og se hvordan det gik med Seb. Mig og Annika gik så ned og fik os en snack. Vi gik så igen hen og kiggede Seb og han vandt så hans første kamp, og det var jo godt og han var glad! Mig og Annika gik så over til hendes skole og vi hentede hendes skoletaske og jeg fik en lille rundvisning der, totalt amerikansk! Vi kom så tilbage og så hans 2. kamp færdig som han desværre tabte. Mig hostmom og Annika kørte så hjem, fordi hostmom skulle bl.a. hjem og pakke færdig hun flyver nemlig i aften og er så væk de næste 14 dage!!

Nå men vi kom så hjem og jeg sad bare og slappede lidt af. Vi aftalte så at vi piger bare tog hen og spiste på sejlklubben til aften, så vi gjorde os alle klar til det også kørte vi ellers afsted. Vi fik så en super lækker middag og fik snakket endnu mere. Vi blev så hurtigt nødt til at køre hjem igen for hostmom skulle køre klokken 20. Vi kom så hjem og vi sagde så farvel til hostmom! Mig og pigerne snakkede så om planerne i morgen og de havde tænkt sig at tage ind til byen og spurgte så om jeg ikke ville med og det ville jeg jo meget gerne, så det endte med at blive planen så skal op klokken 7 i morgen for at nå vores tidlige tog! 😀 Nå men mig og børnene satte os så til at se en film som hed “The Golden Compass”, som jeg synes var meget underlig, men ja jeg fik da set den! Hostdad kom så hjem og han tog børnene i seng, så jeg er næsten lige kommet ned på værelset og klokken er 23 så jeg skal helt sikkert i seng med det vuns, så nat <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *