Dag 250

I dag har været en udemærket dag. Morgenen forløb som den plejer, dog da jeg havde sat børnene af i dag, der kørte jeg hjem istedet for at køre i fitness. Kunne bare mærke på mig selv og min krop, at den skulle have en slappe, også når jeg vidste at weekenden bliver hård og jeg ikke får særlig meget søvn. Plus jeg var herre øm i mine leg, baller og mave, sååå 😀 Jeg hoppede derfor hjem i seng igen og fik mig noget morgenmad og lagde mig derefter i sengen hvor jeg først slappede af og efter noget tid, endte med at falde i søvn. Jeg vågnede så helt bombet en time efter og det var bare dejligt at kunne slappe alt det man ville. Jeg tog så min com frem og begyndte at finde ud af planen til i morgen og søndag. Jeg fandt så ud af at jeg skulle tage toget klokken 6.30 lørdag morgen også tage toget hjem igen sent søndag aften. Også fik jeg styr på hvad vi skulle om søndagen og taget billeder af nogle ruter og sådan. Så lagde jeg alle mine billeder over fra min mobil til min com, og jeg opladede mit kamera og min eksterne mobil oplader, så det hele var klar!

Hostmom kom så ned og sagde at hun skulle afsted, og om jeg ikke ville gå en tur med hundene. Og det ville jeg gerne, trængte faktisk til noget luft! Så vi gik en dejlig lang tur i lidt regnvejr, men det var da bare endnu mere forfriskende 😀 Haha. Nå jeg kom så hjem igen og fik mig så noget frokost også lagde jeg ny neglelak og fik farvet mine øjenbryn, så jeg kan se bare lidt pæn ud på nogle af de billeder der skal tages 😀 Jeg hyggede så lidt med hundene, som også kom ned og besøgte mig på mit værelse. Jeg tog mig så et bad og så var den dag sådan set næsten gået. Inden jeg kørte afsted snakkede jeg lige med hostmom om weekenden så vi fik styr på det, med bil og sådan også sagde hun at jeg efter skole skulle tage børnene med hen så Seb kunne få nye fodboldstøvler. Så jeg hentede børnene og vi kørte hen og fik nye fodboldstøvler til ham, også gik vi hen og købte noget hurtigt aftensmad. Vi kørte så indenom Bayville Market og købte lidt slik, hihi! Vi kom så hjem og vi skulle sådan set i gang med det samme, så jeg fik Seb i hans fodboldtøj og vi fandt hans benskinner også, varmede jeg maden til os. Han skulle nemlig allerede til træning klokken 18 i dag.

Nå men vi spiste så og jeg kørte ham så hen til træning. Jeg kørte så videre hen på skolen, for Seb havde glemt hans skoletaske (igen) et sted, og der stod den på bænken helt alene ved skolen. Jeg kørte så videre hen og så træningen. Hostmom havde så sagt at det ville slutte tidligere så jeg kunne bare blive der, meeen det gjorde det ikke. Så jeg endte med at sidde 1 time og 20 min i bilen og glo, og min mobil var gået ud, lidt surt. Nå men Seb havde haft en god træning hvilket jeg var glad for at høre! Vi kom så hjem og de voksne kørte ud for at spise, så jeg havde børnene. Vi sad så og så lidt videoer på Youtube og efter det endte det med kun at mig og Seb sad og så Svambebob, hæhæ, mega hygge 😀 Klokken var så lidt over 22 og jeg var super træt, så jeg sendte Seb op i seng og ville gå op til ham når jeg havde pakket min taske til i morgen. Jeg var så ved at pakke, da jeg hørte de andre kom hjem, så jeg gik ned til dem. Jeg fik så lige de sidste ting på plads og fik sagt farvel til dem, også gik jeg ellers ned på mit værelse og pakkede videre. Nu er klokken snart 23 og jeg skal 100 % sove med det samme, fordi vækkeuret er sat til klokken 5.40 imorgen… Puha det bliver hårdt, men glæder mig super meget til at skulle på tur 😀 Yay!

Så der bliver nok først opdatering på bloggen på mandag :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *