Dag 233 – Ankomst, bådtur + shopping!

Natten var noget kun lang, for man vågnede jo nok bare hvert 10. min for at vende sig fordi enten så sov ens røv eller arme eller ben. Men ja jeg tror jeg vågnede for real klokken 7.40 for der skulle en gruppe af mennesker af. Det gjorde så at mig og a kunne få to sæder hver, hvilket var lidt rart for så kunne man lige strække benene ud. Hele natten havde vi ingen pauser holdt, det var lidt vanvittigt og her til morgen fik vi lige 10 min et sted, men vi turde ikke gå ud, for så kører de sku bare uden os! De var også lige ved at køre mens vi manglede en, de havde bare ikke rigtig styr på noget og hver gang vi stoppede et sted snakkede de kinesisk, så vi måtte bare håbe det ikke var der vi skulle af!
trætte basserden sover
Efter endn en times kørsel og lidt mere søvn, kom Andrea over og sad ved siden af mig og vi snakkede lidt også gik vi i gang med at skrive i en bog jeg har købt, som jeg tænkte ville være perfekt til turen, en quiz agtig bog, så det brugte vi lang tid på!

Vi kunne så se at vi kom til Chicago så vi tænkte på at det måtte være snart at vi skulle af, så vi gjorde klar til at skulle af og jeg fik mast mine sko på mine små hævede basse fødder. Lige pludselig holder bussen så og vi får ikke af vide hvor vi er, men vi står så af og ligesom da jeg trådte ud kørte bussen, så hvis man lige havde glemt noget, ja så var det for sent da. Nå men vi havde så taget et screenshot af vejen til hotellet på mobilen, men det var ikke lige der hvor vi var. Så jeg prøvede at sætte min mobil til men jeg havde brugt mit 3G, men det var heldigvis kommet igen, så vi satte adressen til hotellet ind og vi behøvede ikke engang at tage metroen. Vi endte nok med at gå 40 min, og det var nu rart nok efter en så lang bustur!
chicago

huse

selfie willis tower
Yay vi kom sikkert herhen! Vi var så lidt spændte på at se hvordan vores Hostel så ud, for det skulle altså ikke lige være for snusket heller. Vi kommer så til stedet og kommer til en stor lobby og går så hen til disken og vi får så en masse brochurer og hun tjekker så om vores værelse er klar til os, og det var det så, så det var mega lækkert! Hun gav os så en masse informationer og vi fik så nøglerne til kortet og tog så elevatoren op på 6. etage og vores værelse var så lige ud til elevatoren så dejlig nemt! Vi går så ind og kommer så til et rum hvor der er 4 forskellige døre og jeg var lidt forvirret, men vi havde så nummer 2 værelse og vi går så derind og kommer ind til et mega fint værelse med en kæmpe køjeseng, hvor den nederste var kæmpe stor, lige havd vi havde brug for! yay! Så det var en glædelig overraskelse.
værelset

Vi pakkede så lidt ud og fik tisset! Nårh ja toilettet på bussen var bare en skål, mega ulækkert så vi havde ikke lige tisset i 14 timer! 😀 Vi smed os så derefter på sengen og fik lige slappet af i en 20 mins tid og fik kigget brochuerne igennem og fandt så ud af hvad vi gerne ville og vi aftalte så at tage en bådtur klokken 2, og der var klokken omkring 12.30.
afslapning på hotellet

Vi gik ind og fik noget og spise på Panera Bread, for vi havde virkelig brug for noget ordentligt og spise og noget vand! Så det var dejligt lige at blive ladet op. Vi tog så metroen til den tætteste station på hvor vi skulle hen. Og det var faktisk nemt nok at finde ud af, så det var dejligt! Vi havde så lidt problemer med at finde ned til bådturen men ja vi fandt det, og det kostede så 35 dollars, men ja det var der ikke noget at gøre ved. Der var også bare herre koldt og jeg havde glemt mine vanter og havde kun en t shirt indenunder min forårsjakke, så jeg var virkelig forfrossen. Men vi hoppede så på båden der klokken 2 og turen varede så 1,5 time og vi fik set nærmest det hele man skulle! Men efter nok 20 min blev vi nødt til at gå indenfor og sidde og bare lidt få lidt varme. Vi fik taget en masse billeder og så så Chicago Skyline og det var super flot!
P1020755
Så flooot!

Vi blev så bare nedenunder resten af turen og vi lagde så til land og vi skyndte så at gå til den første butik. Vi var nemlig på det som hedder the Magnificent Mile, som er et af de store shopping distrekter. Vi fik kigget en masse butikker men vi fik ikke købt noget, mega skuffende. Nå men efter at have brugt et par timer på det, skulle vi finde noget og spise og jeg slog op om der var et Cheesecake Factory i nærheden og det var der, 3 min for der hvor vi var, så det tog vi!
Vi fik så nachos til forret, jeg fik en pulled pork burger til aftensmad og Andrea fik en pizza, og til dessert bestilte vi en Cheesecake med hjem, en tiramisu cheesecake, hihi! 😀 Vi betalte så og var dem der var smuttet, mega lækker mad <3 cf a

cf burger

cheesecake factory nachos
Lækkert med lidt luksus mad og betjening!

Vi gik så ned til metroen og kom så på metroen. Mens vi sad og snakkede er der en mand overfor os, som spørger om vi snakker dansk og vi svarer så ja og han spørger hvor vi var fra og det viste sig så for at han var fra Norge, og han boede her og studerede, så det var lidt sjovt! Vi fulgtes så også med ham op til gaden og vi fik da snakket det helt store! 😀 Vi sagde så farvel og vi gik så i 7-eleven og købte lidt snoller. Da jeg så skal betale står der en dame, som vil have penge, mega ubehageligt og hende fra butikken bedte hende om at gå ud og alt muligt. Jeg tjekkede så lige om jeg havde alle mine kort, og det havde jeg så. Nå men vi gik så i CVS, for vi kom i tanke om at vi ingen shampoo havde taget med, ikke så godt…
Nå men vi fik så købt det og gik så op på hotelværelset og nu ligger vi bare og slapper af og snakker og ser billeder, dejligt bare at kunne slappe af og gå tidligt i seng! I morgen står den på Millenium Park hvor vi skal se Big Bean, og vi skal også op i Willis Tower hvor vi skal stå på 2 cm glas, mega højt oppe i luften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *