Dag 21

Vil lige starte med igen at sige tillykke til min dejlige Far, som har haft fødselsdag! Mærkeligt ikke at være hjemme, men jeg håber de små basser derhjemme har hygget sig, uden mit fantastiske selvskab 😀

I dag stod jeg lidt sent op (8.30) og fik morgenmad og så tog vi alle i kirke. Har ikke været med før, men det var en fed oplevelse. Det var ikke som kirker i Danmark, her var der fed musik og fed stemning :-)

Efter kirke kørte vi ned og handlede, og da vi kom hjem slappede vi alle lidt af :-) Så skulle børnene have deres tennislektioner og imens tullede jeg lidt rundt udenfor for der var helt fantastisk vejr! Lå lidt i hængekøjen og formåede at få røde kinder, bare af at være ude i 30 min :-) Fik så noget frokost og ventede på alle var færdige. Efter det var min hostmom blevet nomineret til en ALS ice bucket challenge, som kører rundt herovre i USA, som går ud på at man skal hælde iskoldt vand ud over sig selv, for at støtte ALS :-) Det gjorde vi så, og det var rigtig sjovt at se på! Hun nominerede så Seb og så var det hans tur, ice cold baby! Han sagde ikke en lyd, han synes nærmest det var rart! hæhæ

Efter det gik jeg ned på mit værelse for at Skype med mine forældre, og det var dejligt! Underligt at vide, at jeg kommer til at misse alle deres næste fødselsdage (hvis man kan sige det, hæhæ), men sådan er det jo, bare de hygger sig og har det godt!

Da de andre var gået i poolen mens jeg Skypede, besluttede jeg mig for bare at slappe lidt af på mit værelse, for har stadig lidt ondt i mavsen. Gjorde mig så lidt mere anstændig fordi vi skulle (som vi gør hver søndag) ned og spise i golfklubben til barbecue, og de har altid lækker mad :-) Mums! Gik så med børnene ned på legepladsen og vi hyggede os rigtig meget, med vejrmøller (jeg kiggede på, hæ), underlige lyde, jorden er giftig osv. Vi tog så hjem og jeg gik med op på Annikas værelse og så lidt youtube videoer, også besluttede vi os for at gå tidligt i seng, men jeg skal i gang med at kigge på hvad jeg godt kunne tænke mig at studere herovre nu, for man skal vist snart tilmelde sig (ja, vidste jeg så ikke, pyt pyt) :-)

Knus Nanse :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *