Dag 20

Deeejlig dag i dag! I morges stod jeg lidt senere op, og det nød jeg! Fik morgenmad og gik ned på mit værelse, for alle de andre var optaget, så jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle gøre af mig selv, hihi. I dag skulle Kendra så komme besøg, og hentede hende i Oyster Bay, men ikke uden udfordringer! Vejen til Oyster Bay var spærret pga et løb, så måtte køre en omvej på nok 10 min… Super! Nå men jeg fik hentet hende og vi tog hjem til mig og hun fik hilst på dem alle. Så skulle vi ud på båden, og det var rigtigt sjovt! Mig og Kendra startede med at tube, og hostdad lavede nogle store bølger for os, så det var svært at holde fast! Puha, det kunne man virkelig mærke i biceps, da 😀 Efter noget tid og alle fik prøvet, satte vi Annika af, og mig og Kendra gik ind og hentede kamera og en banan, hihih. Vi tog så ud på båden igen og fik endnu en tur. Vi endte så med alle at svømme hjem, og det var rigtig lækkert!

Tubing

Mig og Kendra tubing!

Vi tog så et bad og fik noget frokost, efterfulgt af lidt dessert (cookies and cream is, mums i love it). Mig og Kendra spiste isen ude i hængekøjen, og det var hyggeligt, for der var også mega godt vejr!

chilling i hængekøjen

Wuhuuu lækkert!

 

Vi besluttede os så for at tage til Hicksville mall for at shoppe lidt, så det gjorde vi.

Vi besluttede os så for også at tage i biografen, men først stod den på shopping (yah). Det var så sjooovt, der var en fyr på rulletrapperne der spurgte Kendra efter om vi ville hjælpe ham, fordi han var ved at blive massør, og han spurgte så Kendra om hendes nummer. Fint nok, tænkte vi og da vi så var på vej hjem, skrev han “Hi” til Kendra, og vi vidste jo godt hvem det var, men så svarede hun sådan bare for sjov igen “hvem er det?” også skrev han, “ham fra centeret, du har flotte fødder!” og var var bare flade af grin! hvilket kompliment 😀 Han var vist ikke normal 😀

Nå men vi fik begge shoppet lidt og det var rart, der var bl.a. en kæmpe hogm og en forever21! 😀

shopping hixville d 23 august indkøøøøb d 23 augustWuhuu fik købt disse lækre ting i hogm, og kom ikke engang af med over 400 danske kroner, så det var billigt også :-)

Inden vi tog i biografen var jeg lidt sulten, men ville ikke bruge så mange penge på mad, så købte to cheesburgers for kun 2 dollars 😀

Vi tog så i biografen for at se “if i stay” og den var rigtig god! En lidt sørgelig film med en dåååårlig slutning…

cinema kendra

Wuhuu de bedste biografsæder i verden! Jeg kunne godt bo der 😀

Vi tog så afsted og tog på Tappan Beach tæt på hvor Kendra bor, og hun fik en drink, men ikke mig skulle jo køre bil. Vi var der en times tid og kørte så hjem. Mega fedt sted by the way!

Rigtig dejlig dag 😀

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *