Dag 182 – sidste klasse + super bowl!

I morges ringede vækkeuret klokken 7.00 og jeg var endda vågen før vækkeuret ringede. Stod så op og gjorde mig klar til en lang dag foran mig. Gik ned i køkkenet og pakkede en lille madpakke, sagde så hurtigt farvel til Annika og kørte så mod stationen. Jeg var så på stationen kl 8 og toget gik kl 8.16 så var så klog at blive i bilen og vente for der var simpelthen frysende koldt udenfor!

Jeg kom så på toget og var så på penn station omkring klokken 9 så jeg havde god tid fordi min klasse startede først klokken 10, så jeg gik en tur i k Mart, som har alt, så jeg købte mig en drink og gik så ellers ned til subwayen og tog det til 125th street. Gik så hen til skolen, og satte mig ind i klassen. Alle var næsten forsinket i dag fordi metroen kørte lidt anderledes og mange tog kørte ikke pga der var så koldt.

De fleste kom så efter 15 min og klassen gik så i gang. Vi brugte de to første timer indtil frokost på at fremlægge vores sidste projekter. Alle havde lavet nogle super gode ting og jeg præsenterede min kogebog og delte mine småkager ud så det var super! Til frokost gik vi ned for at købe noget at drikke og gik så op igen for at spise vores middagsmad. Klassen begyndte så igen og vi havde en hel time til at søge på nettet om kendte personer i philadelphia… Så det nåede vi lige 😀

Vi fremlagde så det også stod den aller sidste time ellers på en film også var klassen slut! De tre søndage har bare fløjet afsted, og det har ret super godt, men det er nu også rart nok at få ens frisøndage igen! 😀

Jeg gik så ned til metroen og tog den til penn station hvor der gik et tog med det samme, så det hoppede jeg på. Der var rigtig mange mennesker ude fordi der om aftenen var Super Bowl finale. Jeg kom så til hicksville og kærte hjem derfra. På vejen hjem var jeg lige indenom for at købe nogle snacks til aftenens kamp!

Jeg kom så hjem og hostmom kørte 2 min efter, så det var lige på og hårdt! Så vi sad så og så starten af kampen og jeg gik så i gang med at lave hotdogs, og vi hyggede og spiste og så kamp og det hele! Efter vi havde spist så mig og Seb kampen mens Annika lavede puslespil nedenunder.
image

I pausen var Katy Perry på så der kom annika og klinede os. Kampen begyndte så igen og det var blevet tid til en omgang is!
image
Efter det var kampen super spændende, men det endte desværre med at dem som vi heppede på ikke vandt, og seb blev meget sur og lå næsten og græd, hæhæ, kom til at grine lidt af ham 😀 efter nok 10 min fik jeg ham endelig med op i seng og jeg har lige putter ham nu, klokken er også næsten 23, og jeg er fuldstændig smadret! Godt skolen ringede og sagde at de først skal møde klokken 10.15 i morgen fordi der skal komme sne i nat, så det er et plus!

Alt i alt en god men meget lang dag, hvor mine sidste kræfter er blevet brugt op! Må håbe på en mere afslappende weekend næste weekend! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *