Dag 111 – første NYC tur med Dresen!

Okaaay. I dag var vækkeuret sat til klokken 8.00, men lille nanse og lille dresen vågende begge lysvågne klokken 7.30 og kunne ikke sove mere… typisk
Vi lå så ellers og slappede af i sengen og snakkede også var det vist blevet tid til at gå ned i køkkenet og få noget morgenmad. Her blev vi mødt af børnene, som vi skulle passe indtil klokken 1. Vi spiste så morgenmad og nød den smukke udsigt!
Efter det viste børnene og mig Andrea rundt i huset, hvilket jo tog sin tid 😉 Annika fik så Andrea til at spise verdens sureste bolche (toxic waste), hvilket hun ikke vidste, og jeg var så tæt på at flække af grin da hun fandt ud af hvor surt den egentligt var. Føj da, godt det ikke var mig! Det var lige før hun overgav sig, men hun fuldførte det for børnenes skyld 😀 De var ihvertfald underholdt! Vi gik så ned i kælderen og Andrea gik i bad, jeg spillede så et par omgange pool med Seb, hvor jeg vandt og spillede så mod Annika hvor jeg også vandt, så jeg siger bare kom an!
selfie spiller wii
Klar til at spille wii, øv det blev aflyst :-(

Annika skulle så lave lektier og jeg gik op (tog elevatoren) for at hente Andrea, for mig, hende og Seb skulle spille wipeput på wii’en. Men da vi sætter os og skal i gang med spillet, går det i stå. Og vi prøver at få det til at virke, men uden held… Øv, men så gik mig og Andrea en tur med hundene, og det var super lækkert fordi vejret var mega sunni! Fik vist hende alle de flotte huse og my hood!
P1010995
De var helt vilde med lille Andrea og det var jo bare dejligt! Vi gik og tog lidt billeder og hyggede os! Vi kom så hjem efter cirka 30 mins gåtur og gjorde os så ellers klar til at skulle køre børnene til skøjteklubben, så vi kunne køre videre til toget. Da vi skulle køre var der noget der bippede i bilen, og vi prøvede alle at åbne og lukke vores døre, men den bippede stadigvæk… Nå men jeg kørte så videre og Annika fandt så ud af at det var ruden bagi, som åbenbart også kunne åbnes, at den stod på klem, så måtte holde ind og lukke den. Var ellers på vej hen til mekanikeren, hæhæ

Vi kom så hen til skøjteklubben og vi gik med børnene ned og vi bestilte så noget frokost, som vi kunne tage med og spise i toget, god ide, det ved jeg godt 😉 Nå men vi tog så ellers afsted mod toget og som altid tog GPS’en os en sjov omvej og jeg anede sådan set ikke hvor vi var, men jaja vi fandt frem!
kører bil
Dejligt at fyrre den af igen med højt musik og høje og skingrende stemmer!

Vi var så i lidt tidspres, og jeg holdte derfor bare bilen med det samme ved centeret fordi jeg vidste der ikke ville være pladser ved togstationen. Vi løøøøb derfor (det meste af vejen) til stationen, skyndte os at købe et 5 turs kort ind til byen, så det var dejligt! Vi kom så op på perronen og toget kom så med det samme og vi var så heldige at få en sidde plads. Vi spiste så vores frokost, som bestod af en turkey club sandwich, måååms!

Vi ankom så til penn station, og jeg gik og nev dresen lidt i armen, så hun lige kunne forstå at det var virkelighed 😀 Vi skulle så finde en måde at komme til Brooklyn på, da vi gerne ville til et dansk julemarked. Meeeeeen, da vi kommer hen til den rigtige perron, efter at have spurgt om hjælp i informationen, stået i kø til at købe billet og ventet på perronen i 30 min, fandt vi ud af at der ikke gik nogle direkte tog til Brooklyn alligevel..
metro selfie
Ventede spændt på det tog der aldrig kom
Så man skulle skifte flere gange, og der var klokken allerede 14.30, og julemarkede sluttede klokken 17, så vi besluttede os for at droppe det og tage ind på Times Square og hygge og shoppe lidt. Den beslutning var vi begge glade for, og da vi kom op på Manhatten var vi begge blown away, som jeg altid er!

Vi gik så med raske og lystige skridt ned mod Times Square og Andrea var heeelt oppe og køre. Vi gik så i den kæmpe H&M og shoppede lidt og hold nu op hvor var der mange ting og mange mennesker! Lige inden vi gik ud fandt jeg så den fedeste blazer, som var på tilbud og den blev jeg bare nødt til at købe!
habbit jakke hogm
Ja, der er simpelthe blå rhinsten på, hæhæ, me like it!

Efter at have brugt en del tid her, gik vi så lidt rundt på Times Square og kiggede på alle de flotte bygninger og tv skærme, hæhæ. Der var så en dame der spurgte os, om vi ville stå og lade som om vi snakkede med hinanden, da hun skulle bruge det til en video, hæhæ. Vi tænkte så bare jaja, hvorfor ikke og stod så lidt og snakkede om hvad det lige gik ud på. Efter hun havde filmet os, spurgte vi så hende om hun ikke ville tage et billede af os, win win!
times square mig og a
Såååå fedt et billede, så perfekt!

Vi gik så hen på Hard Rock Cafe, bare lige for at Andrea kunne se hvordan den så ud indeni også!
P1020025_2
Vi tog så lidt flere billeder og der begyndte stille og roligt at blive mørkt. Vi gik så hen for at kigge på billetter til The Lion King, som vi godt kunne tænke os at komme ind os se, bare for at se hvor meget det kostede. Der går så to forestillinger hver dag, og koster mellem 110-150 dollars, men vi besluttede os for at det var noget vi rigtig gerne ville se! SÅ det tror jeg vi gør engang i næste uge, wuhuu!

Vi gik så i den kæmpeste Forever 21, hvor vi nok bruget en lille time inde og hold da op der var også bare mange mennesker inde og vi gik alle fire etager igennem, puuuh. Der var nanna godtnok også brugt bagefter, og jeg kunne mærke på mine fødder at de ikke var så glade længere, for jeg havde jo valgt at tage mine støvler på som Andrea havde været så sød at tage med hjemmefra, og det var mine fødder ikke lige helt tilfredse med, når de nu er vant til et par bløde og behaglige par nike sko, så av av hvor jeg humpede og gik langsomt, sorry Andrea.

Vi gik så lidt længere ned af Times Square og kom så til M&M’s store, som vi lige skulle ind og kigge i! Det er altid sjovt 😀 Vi besluttede os så for at tage på TGIF, Thank God it’s Friday, som jo serverer den bedste brownie i verden. Der var så 20 mins ventetid, så imens gik vi lige lidt længere ned af gaden hvor der var et kæmpe juletræ og en masse andre træer som var lyst op, og det var super flot, mega fedt at vi lige fik øje på det!
wuhuu træerP1020046
Wuhuu såååå flot!

Vi gik så tilbage til restauranten og fik så endelig et bord og fik os så begge en burger!
mams tgif 22 nov

miiig tgif
lækker mad og lækker dame at være i selvskab med!
Vi havde så liiige plads til desserten, som jo var den vi var kommet for, og den levede som altid op til forventningerne! Mååååms
dessert tgif
Se den lige, wuuuuf! Den var super lækker og det synes Andrea heldigvis også, men det var godt vi delte den for puh vi gik mætte derfra! vi satte så ellers kursen hjemad og gik så hele vejen ned til penn station hvilket lige tog lidt tid også fordi der var så mange mennesker! vi kom så på penn og skulle se hvornår toget gik og det var bare om at være heldig og det gik heldigvis 10 min efter vi var kommet så vi ventede lige lidt og hørte noget live musik, hihi og hoppede så ellers på toget. På vejen hjem så vi gamle billeder på min mobil og det var super hyggeligt! Lige pludselig vender der sig så en over og spørger hvilket sprog vi snakkede, for det havde han undret sig over, haha, og han troede at vi snakkede en eller anden form for hebraisk, hahahha! nå men vi kom så af toget og skulle så gå ned til bilen, men der kunne mine fødder altså ikke mere og jeg kunne bare mærke mine vabler for sygt, så smed simpelthen skoene og gik i strømpe sokker! Vi kom så til bilen, som heldigvis stadig var der!
Vi kom så hjem og gik ned på værelset med vores ting og jeg gik så op for at kigge til børnene og jeg sagde lige godnat til dem og sådan også gik jeg ellers ned på værelset igen, hvor mig og Andrea gjorde os klar til at gå i seng. Vi gik så ind i det store gæsteværelse for at sove i nat, og nu har jeg brugt lang tid på at lægge billeder over og alt muligt så nu er klokken midnat, sååå vi skal nok snart sove, vi skal bare lige finde helt ud af hvad vi skal i morgen!
knus og godnat herfra <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *