Dag 109

I dag har godtnok bare ret stille og rolig, men trængte også bare til en lille slappe dag, for i morgen aften går det løs, når den dejligste Andrea kommer herovre og vi skal fyrre den af i 10 dage sammen, det bliver så mega fedt! Så måtte hellere lige tage en slappe dag i dag, for det er der ik tid til i morgen 😀

Nå men jeg stod op som jeg plejer og morgenen forløb også som den plejer. Kørte børnene i skole og kørte videre i fitness hvor jeg var i en lille times tid, hvor jeg i dag havde det sådan at det var bedre at komme afsted og gøre lidt end slet ikke at komme afsted :-)

Jeg kom så hjem igen, snakkede lidt med hostmom som så tog afsted og jeg fik mig noget morgenmad mens jeg så tv. Efter jeg havde spist satte jeg mig i sofaen med hundene og så nogle serier, mens jeg lige planlagde det sidste til i næste uge hvor mig og Andrea dkal aaaalt muligt vildt! Jeg skypede så med Andrea, som sad i toget og forbindelsen var derfor ik så god, så vi snakkede ikke så lang tid, men det var som altid rart at snakke med hende, men nu kan jeg snart give hende et krammer snakke med hende i virkeligheden, så underligt at tænke over!

Nå men efter jeg havde snakket med hende gik jeg en tur med hundene og der var heldigvis ikke såå koldt i dag, så en dejlig frisk tur! Jeg kom så hjem igen og fik mig noget middagsmad. Jeg havde så skrevet lidt med far om at mit kamera var underligt jeg skypede då bare lige hurtigt med ham i 15 min for at se om han kunne se hvad der var galt, og vi fik det til at virke, nu håber jeg bare ikke den gør det samme igen! Nå men jeg lagde mig så ned under dynen for at se om jeg kunne få en lille lur, men endte med at ligge og skrive med folk og var egentligt ikke træt. Hostmom skrev så at hun hentede børnene for hun kærte alligevel forbi og det var der min krop ville have en lur, så vågnede op 30 min efter helt bumlet og havde lidt hovedpine og sådan og skulle lige forstå hvor jeg egentligt befandt mig, haha! Nå men jeg gik så ned i køkkenet, tog hundene op også ordnede jeg vasketøjet. Mens jeg gjorde det kom de alle hjem og SEB havde en Playdate med hjem i dag, så han var allerede væk igen og Annika havde det ikke så godt så vi slappede bare lige lidt af og så tv, mens hostmom tog ud og handlede.

Da hun kom hjem, pakkede jeg ud og hjalp så med aftensmaden og dækkede bord. I dag stod den på lasange, wuhuu! Men man skal lige vænne sig til at få den som man plejer at få 😀 nå efter aftensmaden tog jeg held opvasken og der var meget og det tog lang tid, gik så ned på værelset bare lige for at være mig selv. Efter 10 min kom SEB ned på mit værelse og ville have is sammen med mig, men det kunne vi ikke, så han skulle læse og jeg gik derfor op til Annika, og vi så et afsnit af one three Hill sammen :-) vi gik så ned i stuen og vi så et afsnit af modern Family og det var så blevet sengetid, så nu vil jeg til og putte selvom klokken kun er lidt over 9, men der venter sig en lang og herre fed dag i morgen! Kan næsten ikke vente altså! Wuhuu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *