Dag 80! omg, 80 dage det er jo vildt…

I dag har været en rigtig regnvejrs dag, puha! Der har regnet heeele natten og nu heeele dagen og det skal fortsætte hele dagen i morgen også :-( Nå men i morges stod jeg op som jeg plejer og gjorde mig klar, gik ned i køkkenet snakkede lidt med Annika, ordnede så lidt vasketøj også hilste jeg på hostmom som var kommet hjem efter 5 dage i London, så det var dejligt at få hende hjem! I dag havde børnene western dag i skolen, så de skulle have cowboy tøj på og Seb var super sej med cowboy bukser, tærnet skjorte og cowboy hat, og Annika med ternetskjorte og fletninger 😀

Hostmom kørte dem så i skole, for hun skulle alligevel videre, så jeg kørte i fitness. Lavede så min anden løbe session på løbebåndet i dag, fordi ja der regnede så meget udenfor. Det gik rigtig fint og efter det tog jeg lige 10 min på cykel også var jeg ellers færdig! Jeg kom så i tanke om at jeg ville køre i wall mart, fordi jeg bl.a. manglede nogle høretelefoner, for dem jeg har virker musikken kun ud af det ene øre. Kørte så afsted, men GPS’en tog mig ikke helt præcist til wall mart, så jeg måtte bruge mobilen i stedet og jeg fandt det så endelig. Der lå også en kæææmpe sportsforretning og en Marshalls ved siden af. Jeg gik så ind og kiggede sportstøj og om der var nogle sko på tilbud og holda op de havde mange fede ting! Gik så i Marshalls for at kigge efter gummistøvler, men de havde kun et par virkelig grimme også kiggede jeg efter vinterjakker, meeen de var heller ikke så pæne! Gik så i wall mart og kiggede efter det sammen, men de var heller ikke noget. Fandt dog en sports bh og nogle høretelefoner, som var det jeg manglede. Købte så også lidt ind til at jeg kunne lave pølsehorn når jeg kom hjem, weee!

Jeg gik så ind i sportsforretningen igen, for da jeg var der første gang så jeg ikke på deres jakker, fordi jeg tænkte de ville være for dyre. Holda op der var mange lækre jakker, og bliver jo nødt til at have en til vinter, fordi der bliver så mega koldt herovre, men venter med at købe en for de fleste koster 200 dollars og over (1100 kroner). Jeg købte dog en regnjakke, fordi jeg synes lidt bare generelt at jeg manglede en jakke bare til at tage over, også når det tit regner her, og når jeg skal gå med hundene og sådan :-)

dagens indkøb 22 okt
Var helt tilfreds med dagens indkøb og jakken var sat ned til 40 dollars (250 kroner) ellers havde jeg heller ikke købt den, haha!

Nå men kørte så hjem og gik en tur med hundene og tænkte yaaay nu skal den nye regnjakke prøves, men regnede der da lille nanse gerne ville have der gjorde det, nej… Ej hæhæ, det kom dog på vejen hjem så fik testet min jakke, og den virker skam 😀

Gik så ellers i gang med at lave pølsehorn, men da jeg lavede dejen på tørgær hævede den ikke så meget og der var ikke så meget dej, men fik stadig lavet 17 grov kyllinge pølsehorn så det var godt :-)
Mens dejen hævede ordnede og strøj jeg noget tøj. Satte så pøllehornene i ovenen og ventede spændt 😀

pøllehorn

Måååmse lumse de blev gode, og spiste 3 stykker med ketchup som min frokost! Yummy
Nå men slappede så af på mit værelse indtil jeg troede jeg skulle hente Annika, hun skulle så blive på skolen, så hostdad hentede begge børnene i dag, så slappede bare på mit værelse, hihi. Gik så ned i køkkenet, snakkede lidt med hostmom og tog hundene op og hyggede med dem. Så kom børnene og hostdad hjem og vi hyggede i sofaen. Lavede så lektier med Seb og spillede to spil pool med ham :-) Vi gik så op og fik noget aftensmad, som i dag stod på kyllingesuppe, og mums det smagte godt, spiste dog ikke så meget, for var ikke rigtig sulten. Jeg gjorde så rent efter aftensmaden og jeg skulle så køre Annika til bible study klokken 7. Havde så en time hjemme til jeg skulle hente hende igen og aftale så med en anden au pair jeg ikke har mødt før, at jeg skal med hende til kickboksning i morgen formiddag og det glæder jeg mig super meget til, tror det bliver fedt! hentede så Annika igen og da vi kom hjem, skulle vi så ellers i seng, så vil til og putte nu! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *