Dag 52

I dag har været en helt stille og rolig dag. Stod op som jeg plejer og gjorde de sædvanlige ting i køkkenet, spiste så morgenmad med Seb, også kørte børnene, hostmom og jeg ellers til skole. Seb skulle nemlig spille et skuespil med hans klasse, som de herovre kalder en assembly, og som er en ret stor ting! Da vi havde sat børnene af, gik mig og hostmom rundt og kiggede på skolen, stykket startede nemlig først 8.40 og vi var der klokken 8. Vi gik så ind og tog de forreste pladser, så vi kunne filme Seb! Der var så mange små nuttede børn, hele lower school var der, dvs. fra 3 års alderen til 10 års alderen! Også fik man også set alle mødrene, og der var mange forskellige slags typer, hæhæ, mest tynde mødre i sportstøj 😀

Seb spillede super godt, og kunne hans linjer til perfektion, så det var super! Der var også en masse af de andre børn der optrådte med noget og jeg synes det var et super fint koncept og godt for børnene! Der var mange der skulle op og fortælle om en ny klassekammerat, fordi de får mange gange nye personer i klasserne, også når det er et nyt skoleår, super godt!

Efter vi havde set stykket, skulle jeg køre hostmom til en togstation, cirka 30 min væk. Havde ellers taget mit træningstøj på, men da jeg havde sat hostmom af var klokken allerede 10.30, så besluttede mig bare for at køre indenom og handle noget aftensmad også ellers tage hjem, slappe af og gøre det der nu skulle gøres, for hostmom og hostdad skulle/skal overnatte in the city i nat, så jeg ville hellere være frisk til at passe børnene, resten af dagen :-) På vejen til togstationen, kørte vi forbi et sted hvor der var samlet de nok dyreste butikker! Prada, Gucci, Chanel, ja alt det 😀 Puha, det var vanvittigt, det kan være jeg skal derhen og shoppe på et tidspunkt, eller bare ose 😀

Nå men jeg kørte så i Stop and Shop på vejen hjem, for at handle lidt ind, også kom jeg ellers hjem og gik en tur med hundene, som var fyldt med energi! Når jeg åbner døren, plejer de at storme ud, fordi de nogle gange er ude og jage gæs eller egern væk, så det gjorde de også i dag og jeg havde ikke ordentligt fast på snorene så Rockie slap fri af mine hænder og han spænede bare afsted så det samme gjorde jeg, haha! Fik så endelig fanget ham, gudskelov for det!

Da jeg kom hjem, gik jeg ned i min seng, for at slappe af og muligvis tage en time på øjet :-) Fik så sovet lidt og jeg gik så ned og lavede frokost til mig selv, som i dag stod på turkey bøf, med toasted brød, mums! 😀 Slappede så af foran TV’et inden jeg skulle hente børnene, så det var rart nok.

Fik så hentet begge børn og vi kørte hjem. Da vi kom hjem spiste vi nogle vindruer sammen og hyggede med hundene. Seb stak så af udenfor, og jeg gik efter ham. Vi sad så og snakkede lidt og han gad ikke rigtig til fodbold, men jeg forsøgte at få ham på andre tanker, også kom Annika ud og vi snakkede lidt videre. Mig og Seb gik så ned og spillede et spil pool, jeg vandt, wuhuu. Er ved at blive god til det!
Gik så op og lavede aftensmad, som i dag stod på pasta bolognese, mums!
seb klar til fodbold 24 sep
Så kom Seb så ned i hans fine fodboldtøj og med et dansker tørklæde! Hæhæ, blev helt overrasket men haha han var så sød 😀 Vi spiste så aftensmad og det var super hyggeligt og maden smagte godt, synes jeg! Børnene mente dog det var lidt for saltet, hæ.
image-2 kopi 3
Seb fik så smurt sovsen i hele hovedet, haha, det så sjovt ud! Han havde nærmest orange læbestift på, haha!

Efter det skulle vi så rydde af bordet og det gjorde vi i dag på tid!
image
Målet var at gøre det under 5 min, og det gjorde vi, weee! Det var en god måde, at få børnene til at hjælpe med at rydde op!

Kørte så Seb til fodbold, kom hjem og Annika havde så klaver og jeg så så lidt tv, inden jeg skulle hente Seb igen. Kørte så lidt før, så jeg kunne se ham spille, og tog langbukser på for første gang herovre, for sidste gang frøs jeg helt vildt! Og havde endda også tørklæde på, men det var nødvendigt 😀
Vi kørte så hjem og besluttede os for at hygge med en film og det blev “We’re the Millers”, og den var super sjov, og halvvejs i filmen holdte vi en is pause, mumse lumse! Vi er så nu ved at gøre os klar til at gå i seng, men børnene har fri for skole i morgen, så vi er derfor lidt længere oppe!

Og forresten i dag er der 3 måneder til jul, weee! Og i morgen skal jeg til kæmpe koncert in the city med Pitbull og Enrique Iglesias, wuhuu, det bliver så mega fedt, kan slet ikke vente! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *