Dag 50 wuhuu

I dag har været stille og rolig. Jeg stod op som jeg plejer (6.30) og følte mig egentligt frisk nok, selvom jeg ikke havde fået meget søvn i weekenden. Gik så ned og ordnede det jeg nu skulle i køkkenet og kørte så børnene i skole. Efter det skulle jeg komme hjem igen, fordi der skulle komme nogle og reparere noget som var gået i stykker, og der skulle derfor være nogle hjemme = mig 😀 Så da jeg kom hjem ordnede jeg vasketøjet også begyndte jeg ellers at gøre rent på mit eget værelse, det trængte virkelig og sengetøjet det bliver vasket i morgen! Fik så noget morgenmad og Skypede så derefter med mor og far, og det elsker jeg som sædvanligt! Bliver så glad når jeg har snakket med nogle hjemmefra og det giver virkelig en et kick, selvom man selvfølelig savner dem af pommerns til!

Nå men gik så ned i køkkenet og hyggede lidt med hundene i sofaen, fik mig så noget middagsmad, som i dag bestod af nudelsuppe!!
nudelsuppe d 22 sep
Hihi, det var en der var med i pakken fra hjemmefra, så det var skønt at få det! 😀
Efter det så jeg lidt tv i stuen, og gik så ellers ned på mit værelse, for at se om jeg ikke kunne få 20 min på øjet. Faldt så halvt i søvn, tror jeg og skrev så lidt med Andrea om, at hun skulle komme over og besøge mig og vi kiggede derfor på fly. Og vi kom frem til at hun skulle komme fra d. 21 november til d. 1 december! Og det håber jeg virkelig kan lade sig gøre, skal bare lige have spurgt mine hostparents 😀 wuhuuuu, det bliver så vildt 😀 (de er nemlig i Arizona nogle af dagene der, så ellers ville jeg være alene hjemme, hihi)

Tog mig så et hurtigt bad, og gik en tur med hundene og kørte så ellers afsted efter børnene, som havde fri på samme tid, igen i dag, så det var rart!
Vi kom så hjem og hyggede lidt med hundene og mig og Seb skulle så ellers i gang med hans lektier, mens Annika gik med hundene. Men først ville han lige øve sig lidt på hans saxofon, haha, årh hvor det lød! Han havde vendt mundstykket forkert og det lød derfor mere som en kat der blev trukket i halen 😀
seb spiller sax d 22 sep
I sidste ende, lød det meget godt, han skal nok blive god til det 😀
seb kamera art d 22 sep
seb art camera d 22 sep 1
Disse to ting, skal så forestille kameraer, og dem havde Seb lavet i art og han fortalte vældig om hvordan de virkede, haha, det var så sjovt! Sad og grinede i mig selv, han er så sød :-)
Efter det kom vi så endelig i gang med hans rigtige lektier, og da vi var færdige var klokken næsten 5. Vi gik så ud og lagde os lidt på hængekøjen, og det var super hyggeligt! Vi gik så indenfor til Annika, som så en film og vi satte os og så med :-) Det var ellers meningen, at jeg ville have haft dem begge med ud og gå en tur, men det var der ikke liiiige stemning for, såå :-)

Jeg begyndte så at lave noget aftensmad, som i dag stod på turkey burgers, mums! Vi havde dog ingen burger boller, men derimod havde vi en masse hotdog ruller (eller hvad man nu kalder dem), så dem brugte vi i stedet og børnene synes det var lidt sjovt! 😀
dinner yummy d 22 sep
Mums, jeg synes det smagte rigtig lækkert, men børnene var ikke så vilde med turkey burgeren, de er mest vant til almindelige burgere, men jeg synes det var dejligt med noget nyt!

Efter jeg havde ryddet op efter aftensmaden, gav vi os til at se en film, som hed “Girls night out” og traileren så rigtig sjov ud, men filmen var bare rigtig irriterende, så vi gad ikke se de sidste 20 min, og der var klokken også blevet 20.30 og derfor sengetid :-)

Hyggede så lidt med Seb og havde lidt pudekamp, indtil hostmom kom hjem, så gik jeg ned på mit værelse og nu sidder jeg klar til at sooooove, trætte mig! Men ja, skal i fitness i morgen, så det bliver godt 😀
Også så jeg, at man kunne få færdigbagt rugbrød i en butik der hedder Stop and Shop, så det kan være jeg lige kører indenom i morgen efter træning, så jeg kan få det til min frokost! Oh og de havde også rittersport, wuhuuu 😀 Det savner jeg også 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *