Dag 36

Eyh mandag i dag. Må indrømme, at det var lidt hårdt at komme op af sengen i morges… Men kom da op og kørte børnene i skole, kom så hjem og ordnede noget vasketøj og spiste morgenmad. Besluttede mig så igen for, at gå en tur, for vejret var lækkert og det varer ikke længe før vinteren kommer! (øv øv)

Tror gåturen var omkring 8 km, og på min vej, alle jeg mødte sagde “morning” eller “hey” og det er jeg ikke ligefrem vant til, går for det meste i min egen verden og hører musik. Men tror da jeg fik sagt hej tilbage, haha!

Gåtur d 8 sep

Super smuk morgen, det må man sige!

vaskebjørne gåtur 8 sep

Tror ikke man kan se det på det her billede, men hvis man zoomer burde man kunne se to vaskebjørne, som jeg så løbe over vejen! Det var lidt vildt 😀

Nå, men kom så hjem og skulle så Skype med mine forældre, og det var som altid skønt og hyggeligt 😀 Fik derefter noget middagsmad, men øv rugbrødet havde mug på… :-( Må lave noget nyt snart!

Tog så hundene op i stuen, og hyggede lidt med dem! Chillede så lidt på mit værelse, og ordnede så derefter mere vasketøj, der var meget i dag, puh 😀

Gik så en laaaaang tur med hundene og det var super hyggeligt, de gik så pænt i dag og var fulde af energi, så de trængte til det!

IMG_0705

Selfie med de søde basser!

Kom så hjem og skulle så afsted for at hente børnene, begge i dag, for Annika skulle ikke spille tennis i dag, så det var nemmere for mig, for så skulle jeg ikke ud og køre to gange :-)

Vi kom så hjem, og jeg hjalp Seb med lektierne, og det tog noget tid, for vi hyggede lidt med det :-)

lektier med seb 8 sep

Her er vi i fuld gang med at dekorere hans notesblok, stille og roligt du ved! Easy og hyggeligt :-) Og jeg fik også lov til at tegne lidt, hihi

Nå men efter vi var færdige med hans lektier, gik vi ud i haven og spillede lidt fodbold og Seb skulle løbe et par spurte runder for at forbedre hans hurtighed til fodbold :-)

Vi spiste så aftensmad og hyggede i sofaen med lidt tv og de havde så fået lov til at blive længere oppe af hostdad i dag, for at se American Ninja Worriers og jeg så med, så er kommer lidt sent i seng i dag, men så må jeg tage en morfar i morgen, pyt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *