Dag 33

I dag har været stille og rolig.

Vågnede i morges, stod op og fik morgenmad med Annika (Seb sov lidt for længe). Hostdad sagde så han nok skulle køre dem i skole, så ordnede noget vasketøj og gik så ned på værelset og chillede lidt. Besluttede mig så for at gå en tur, fordi vejret var skønt også fordi jeg virkelig havde brug for det!

Endte så med at gå i 2 timer! 😀 Wuuuh, det var en skøn tur selvom den var lang, fik set næsten hele Bayville, som er den by der ligger lige ved siden af os (ja, vi bor jo nærmest på en lille ø for os selv, det er lidt svært at forklare, anyway).

IMG_0679

Starten på min gåtur, det tager cirka 5 min at gå ned til den her lækre strand, det er sååå lækkert!

IMG_0680

Wii, lige et lille selfie. Dejligt med solskin og min nye Nike trøje, hihih 😀

Gik så ned gennem Bayville og havde besluttet mig for at gå ned til en forlystelses park der ligger helt nede i den anden ende af byen. Og det gjorde jeg så!

IMG_0682

Det er så Downtown Bayville, vildt ikke! De har en nail salon, en diner, et lille market (med mad), diverse små fastfood restauranter og en masse andre små ting, men ikke noget kæmpe! :-)

 

IMG_0683IMG_0687

Ankom så endelig til min destination og det var smukt! Dejligt, men nu skulle jeg så heeele vejen hjem igen, og stængerne var lidt ømme, men kom da hjem! 😀 Besluttede mig så for at køle lidt af på mit værelse, og ordnede så noget mere vasketøj, og lå så og chillede i min seng, har været meget træt i dag! Nå, men fik så noget middagsmad

Leverpostejsmad

Wuhuu, i dag stod den på leverpostejsmad! Mumse lumse, tak igen mor og far, for dette lækre måltid :-* Kunne spise det når det skulle være! Manglede desværre bare agurk, men bestemt også lækkert uden!

Gik så derefter en tur med hundene, til den strand jeg lige har snakket om, og de havde det hårdt, da der var super varmt!

IMG_0689

Her er de små basser, der snuser og snuser! 😀 Svært at holde styr på dem begge, men det går!

IMG_0692

Vi måtte holde to pauser i skyggen på vejen hjem, så varmt havde de det! Havde helt ondt af dem, de var godtnok også trætte da de kom hjem 😀

Skulle så afsted for at hente Seb, og det er et sjovt system de kører på den skole, når man kommer holder der en masse biler i kø, for at hente deres børn, og det foregår så en efter en, hvor man så skal sige barnets navn, også finder de barnet til en, mega mærkeligt og det tager herre lang tid, har holdt i kø i 20 min både i går og i dag… Nå men fik ham da med, langt om længe, og vi kørte hjem og så Wozniacki spille sig i finalen, weee! Mig, hostdad og Seb gik så i gang med at samle nogle fodbold mål, som skal bruges til i morgen, hvor der er Family day herhjemme, og der kommer 150 mennesker på besøg, det er alle fra hostdads arbejde og deres familier! puha det bliver vildt, glæder mig!

Nå men skulle så afsted igen, for at hente Annika og da vi kom hjem slappede vi alle bare lidt af, fik så noget lækkert aftensmad, fik lidt is (cookies and cream, always!) og så så lidt tv (Men in black), men var simpelthen for træt til at se det hele, så er lige gået ned på mit værelse 😀 Det bliver jo en stor og spændende dag imorgen, så må hellere være klar!

Knus Nanse :-*

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *