Dag 320

I dag har været meget sille og rolig og der er egentligt ikke sket det vilde, men det har nu også været fint nok! Det er jo sidste dag i 2 uger, hvor begge børn er hjemme, fordi Seb starter sejling camp på mandag! Men ja i morges vågnede jeg da vækkeuret ringede klokken 7.30, og jeg tog så mit sportstøj på fordi jeg håbede jeg enten kunne tage i fitness eller kickboksning. Jeg kunne så høre hostmom skypede med en au pair, så jeg gik ind på mit værelse igen og slappede af. Da hun var færdig gik jeg så ned i køkkenet og jeg snakkede så med hende et stykke tid, og gjorde lidt rent hist og her. Hun satte mig så i gang med nogle opgaver, og jeg gik så i gang med den første som var at sortere sokker, og der var mange, så det tog lidt tid. Jeg flyttede så nogle ting og gjorde plads, til en masse ting der skulle komme til brylluppet i morgen.

Børnene var så kommet ned i køkkenet og satte sig og så TV. Jeg ordnede så nogle flere ting. Seb sagde så han godt kunne tænke sig at få pandekager til morgenmad, så jeg gik i gang med at lave nogle til os, hihi.
pandekager 19 juni
Måååms. Vi sad så og spiste sammen, så det var hyggeligt. De satte sig så bare bagefter og så TV igen, mens jeg gjorde rent efter det hele. Vi snakkede så lidt om hvad vi skulle lave i dag, og kom frem til en plan. Hostdad var hjemme i dag, men ikke hostmom, så børnene ville rigtig gerne ud på båden igen, men der var lavvandet, så vi blev nødt til at vente. Annika ville så også gerne til noget der hedder Claynation, hvor man laver skåle og maler ting og sådan og det ville jeg også super gerne.

Formiddagen gik så bare med TV og afslapning og lidt praktiske ting, og hostdad handlede lidt mere ting ind som vi hjalp med at sætte på plads. Klokken var så blevet 11.30 og vandet var nu højt nok til at vi kunne tage ud og sejle, så vi skiftede alle og gik så ned på båden. Jeg havde så taget mit kamera med og vi tog nogle billeder med det, så det var hyggeligt. Vi sejlede så afsted og havde i dag taget vandskiene med. Vi var så lige henne og tanke båden og Seb prøvede så vandski og kom op i hans første forsøg, han var virkelig god! Han havde så nogle ture, også skulle jeg så prøve. Jeg vidste dog at det ikke ville gå godt, for det kan jeg virkelig ikke finde ud af. Og jeg endte med at prøve 4 gange, men endte bare med at slå mig rigtig meget og sluge en masse saltvand, så ja 😀 Mig og Annika skulle så tube og vandet i dag var så glat og stille, så det var perfekt, og det var rigtig sjovt for vi kunne køre super hurtigt uden at falde af, for det er meget nemmere når der ingen bølger er, det er dem der fyrrer dig af 😀

Mig og Annika svømemde så ind da vi var færdige. Jeg gik så ind og gik så ned til båden for skulle hente mit kamera. Jeg havde så spurgt om Seb ville tage min trøje med ind, og da han står og hjælper med at tage båden ind, taber han den i vandet… Og jeg var virkelig tæt på at tænde af, for han prøvede ikke engang og redde den, han stod bare der ups. Og det var en Nike bluse til 40 dollars, så det var rimeligt skod. Og den var ikke til at se i vandet! Hostdad sagde så at den måske ville komme frem når der blev lavvande, men ja det troede jeg ikke på, så det var meget skod!

Jeg gik så ind og gik så i bad med det samme og var bare super spændt på at mig og Annika skulle afsted til det der sted. Jeg går så ned og Annika siger hun har klaver klokken 15, så vi skal ikke afsted, og jeg blev bare super skuffet og gik derfor bare ned på mit værelse, og blev også bare lidt ked af det, for planerne bliver bare altid ændret og det er bare svært altid at skulle forholde sig til og bare finde sig i. Jeg sad så bare på mit værelse, og havde ikke rigtigt lyst til at komme ud. De andre fik så lidt frokost og jeg gik så derned, men var ikke sulten. Jeg gik så ned på mit værelse igen og lagde bare under min dyne og slappede af. Jeg gik så ned efter noget frokost og slappede så videre. Jeg tog så en lur på en times tid, og det var dejligt. Jeg begyndte så at gøre mig klar, for jeg skulle afsted ved 17 tiden for jeg havde klasse klokken 18.

Annika ville så have jeg skulle sætte hendes hår, men endte med at tage det ud. Jeg sagde så farvel til dem som skulle til prøve middag inden brylluppet, så det var fint jeg skulle afsted! Jeg kom så hen på LIU (Long Island University) og havde så meget svært med at finde den rigtige bygning, for herovre er det bare så stort og blandet. Men jeg kørte lidt rundt og fandt nogle andre piger som lignede au pairs, og det var de så også og kendte den ene, så vi fandt sammen hen til det rigtige sted. Jeg mødte så to andre jeg også kendte, men de skulle ikke på den samme klasse som mig. Vi stod så lidt og snakkede og gik så op i vores klasseværelser. Jeg satte mig så og der kom flere og flere. Timen gik så i gang og vi snakkede i dag om Halloween og vi repræsenterede alle os selv, og jeg tror måske vi var 40 i klassen, så det tog noget tid. Jeg fandt så ud af at der var en anden dansker også, men hun virkede ikke så snaksagelig, men ja måske i morgen 😀 Vi så så verdens kedligste film så jeg sad lidt og skrev med nogle af dem derhjemme der var oppe 😀 Efter det fik vi nogle ting også sagde hun vi godt kunne tage hjem. Der var klokken 20, og hvis det var rigtigt sluttede det først klokken 21! 😀 Men det var bare super, så jeg kørte hjem og købte aftensmad på vejen hjem. Jeg kom så hjem og gik ned på mit værelse og spiste, og hyggede bare. Jeg er nu snart klar til at sove, selvom klokken kun er 22, men i morgen venter der 12 timer i skole, fra 9-21, det glæder jeg mig ikke til, men det skal forhåbentligt nok gå hurtigt også skynde mig hjem til bryllup om aftenen! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *