Dag 318

I dag har faktisk været en rigtig god dag, og jeg har haft lidt tid for mig selv i dag, så det har været super rart. Jeg vågnede igen i dag da mit vækkeur ringede klokken 7.30, og jeg stod så op og tog mit sportstøj på, fordi jeg håbede jeg kunne tage til kickboksning, fordi der stod ikke noget på hostmoms kalender. Jeg gik så ned i køkkenet. Og Seb var der og jeg sad så og snakkede med ham, mens han spiste morgenmad. Efter det gjorde jeg lidt rent og ordnede nogle ting. Klokken blev så 8.20 og jeg skulle snart til at køre hvis jeg skulle nå det, men hostmom var ikke kommet ned endnu. Hun kom så endelig ned og jeg spurgte så og det var helt i orden, så det var jeg super glad for. Jeg gik så ned og tog mine ting og kørte så afsted i den røde med taget nede! 😀

Jeg kom så derhen 5 min før 9 og troede så jeg havde super travlt, og Ramona holdte så ved siden af. Vi gik så ind og der var ikke ret mange mennesker der. Vi fandt så ud af at klassen startede klokken 9.15 så vi havde faktisk god tid, så det var godt nok! Vi snakkede så og sakkede med nogle af dem der var der. Vi gik så så småt i gang og opvarmingen i dag var ikke SÅ hård, så det var lige til at holde til. Der var dog 5 instruktører i dag, som også trænede med i dag, så det var lidt sjovt! Og vi var fuld hold, tror vi var 20-25 mennesker, der var virkelig propfyldt! Vi strakte så ud og gik så i gang med runderne, som i dag var okay gode, så det var fedt! Vi sluttede så af med en masse slag udenfor i dagens anledning, så vi skulle rigtig vise os frem 😀 Vi var så godt smadret derefter og mine arme var smadret! Vi strakte så ud og jeg snakkede så med en af instruktøren om at jeg ikke havde ret mange klasser igen, så det var lidt øv, men ja sådan er det jo!

Mig og Ramona gik så ud og snakkede udenfor, og snakkede om i aften, for der var et lille au pair møde i broadway mall, og det gad vi begge godt med til, så det ville vi lige skrive videre om :-) Jeg kørte så hjem og Seb var så i stuen da jeg kom. Vi snakkede så en hel masse og jeg fik mig noget og spise. Der kom så en gæst på besøg da hostmom kom hjem, som hun skulle arbejde med. Vi snakkede så lidt med dem og hjalp med at sætte varer på plads. Mig og Seb satte så puderne ud på stolene udenfor, hvilket godt kan tage lidt tid, for der er mange. Efter det skulle mig og børnene så afsted, for de skulle til tandlægen klokken 12. Vi kom så derhen og de kom begge hurtigt ind, meeeen det tog så super lang tid derinde og de skulle bare have en tandrensning! Så jeg sad bare og kiggede og spillede på min mobil i næsten en time, da de endelig kom! 😀 Vi kørte så hen til golfklubben og spiste frokost nede ved vandet, så det var lækker og hyggeligt :-)

Vi kørte så hjem og skiftede med det samme til badetøj da vi kom hjem og tog så solcreme på og gik så ned til poolen. Vandet var dejligt i dag, koldt i starten men ellers dejligt. Vi spillede så en hel masse smørklat, hvilket er super sjovt for Seb er så lille, så han skal kæmpe mega meget 😀 Nå men vi havde nog spillet det i over 45 min, også legede vi en hel masse andet, bl.a. brydekamp på en af tingene i poolen, og balance spil på paddleboard, så vi havde det sjovt og slåssede, så vi fik brugt en masse energi. Vi havde også en vand aerobic session, først af Seb også af mig, så der fik den ikke så lidt! Vi hoppede så til sidst i hottubben, hvor vi havde American got Talent, så vi skulle lave en masse talenter, så det var også sjovt! Jeg var så ved at krympe sammen til en rosin, så vi gik ind og jeg gik direkte ned og tog et varmt bad, for puha vinden var kold, når man var helt våd!

Da jeg så kom ud af baddet, var klokken allerede blevet 16, og jeg var lidt smadret, så lagde mig bare i min seng og slappede af i lidt over en time, ren nydning 😀 Jeg gik så ned i køkkenet, og spurgte hostmom om jeg kunne tage til au pair mødet om aftenen og det kunne jeg godt, så det var også super! Mig og Seb gik så nedenunder for at spille Call of Duty, så vi nåede kun at spille i 20 min cirka, fordi så skulle de spise aftensmad. Eller ja kun børnene fordi hostmom fik en nogle af hendes pilates veninder på besøg, for aftensmad. Men vi sad så allesammen udenfor mens de spiste. Da de var færdige hjalp jeg så med at tage fra bordet og gik så ned og gjorde mig klar. 20 min efter kørte jeg så afsted til centeret, og skulle så lige ind og tanke benzin på den røde, men var lige ved at gå i panik for tingen til benzinen ville ikke åbne, og det var så fordi jeg havde låst bilen.. Flot Nanna!

Jeg kørte så videre og kom så 5 min før vi skulle mødes, men Ramona var ikke kommet, så jeg gik lige hurtigt i H&M for at se hvad de havde, hvilket endte med at være en super god ide, fordi jeg fandt den fedeste forårs/efterårs jakke i sort, den var bare super fed, så den købte jeg! Jeg gik så ned til Panera Bread, hvor vores områderepræsentant var og en anden au pair som jeg havde mødtes med før. Der kom så lidt flere og til sidst var vi 8, så det var super hyggeligt og der blev snakket en hel masse. Nogle af dem havde kun været der en uge, så jeg var bare sådan, jeg tager snart hjem, good luck 😀 Der er lang tid igen! Nå men vi fik så lidt og spise og snakkede så videre. Vi var så først færdige med at snakke da klokken blev 21.30 og folk skulle til og hjem, så vi sagde farvel til alle og mig og Ramona fulgtes så hen til vores biler og snakkede så. Det var super hyggeligt og dejligt at komme lidt ud og møde nye mennesker, selvom jeg ved jeg aldrig ser dem igen 😀 Jeg kørte så hjem og klokken er nu snart 23 og jeg skal bare sove!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *