Dag 253

Åha ja så var det blevet mandag morgen, endnu engang og jeg vågnede selvfølelig klokken 6.20 helt panisk over at jeg havde sovet for længe. Jeg satte så mit vækkeur helt indtil klokken 6.50 og lå så ellers bare og blundede indtil det. Jeg tog så tøj på og gik ned i køkkenet. Her gjorde jeg lidt rent hist og her også kom børnene ned og jeg sad og snakkede med dem mens Seb spiste morgenmad, så det var hyggeligt! Vi kørte så afsted til skole og jeg satte så dem af og kørte videre i fitness. Det var dejligt for en gangs skyld at komme i fitness uden at være øm, så mine 4,8 km var ikke så slemme i dag! Efter det gik jeg med højt tempo i 3,2 km også sluttede jeg af med 15 min på cykel. Jeg kørte så hjemad, men der var lige nogle ting jeg skulle have ordnet inden, så jeg var indenom og handle lidt ind så der var noget frokost til mig, også manglede jeg vatrondeller, tandpasta og sådan, så det fik jeg også købt. Jeg var så indenom banken på vej hjem også for at sætte penge hjem, også kom jeg endelig hjem ved 10.40 tiden. Der var så en for at kigge på vores komfur og han snakkede en hel masse, men han kom frem til at han ikke kunne fiske det, så han ville sende en anden ud for at kigge på det, mega underligt!

Nå men jeg gik ned på mit værelse og fik ordnet nogle ting og ryddet op og sådan. Jeg gik mig så en tur med hundene i det dejlige vejr, jeg havde min tynde regnjakke på, men den var faktisk for varm at have på, så dejligt, sommeren er på vej yay! Nå men jeg gik nok en lille halv time med dem, og da jeg kom hjem igen var klokken blevet 12. Jeg gik så ned på mit værelse og fik flere praktiske ting ordnet. Jeg fik for det første lagt alle mine billeder over fra kamera og telefon til com, hvilket tog sin tid. Så fik jeg lagt dem alle på Facebook også fik jeg skrevet lidt blog, hvilket også bare tager lang tid. Jeg fandt så ud af hvilken klasse som jeg vil tage som den sidste, så jeg skal bare chekke om det passer i kalendere, hvilket jeg håber, ellers ved jeg ikke lige hvad jeg gør!

Jeg gik så ned og tog hundene op og jeg lavede så noget frokost og sad så og chillede og spiste det. Jeg gik så ned på mit værelse igen og fik ordnet de sidste ting. Jeg gik så i et bad og gjorde mig klar derefter, også var det ellers blevet tid til at jeg skulle hente Seb. Hostmom var så kommet hjem i mellemtiden og hun sad nede i stuen, så jeg snakkede lige med hende og hun sagde jeg skulle tage Annika med hjem, hun havde åbenbart ondt i maven, så jeg hentede dem begge to. Vi kom så hjem og hyggede lidt med hundende. Jeg hjalp så Seb med hans lektier og efter det gik mig og Annika en tur med hundene, mens hostmom og Seb hentede gæsterene ved stationen. Da vi kom hjem fra gåtur, gik vi nedenunder for at begynde på et nyt puslespil, som Annika havde fået i fødselsdagsgave. Jeg var ikke så god til det men ja.

Seb kom så og ville gerne spille xbox med mig så det gjorde vi. Efter en lille time, kom hostmom ned og spurgte mig om jeg ikke ville hjælpe hende. Så det gjorde jeg og hun havde så lavet mad til os selvom hun skulle afsted med det samme, så det var sødt af hende. Jeg dækkede så bord og hun fortalte hvad der mangelede at blive lavet, så det ordnede jeg. Hun tog så afsted og hostdad kom hjem og vi spiste alle sammen sammen. Efter aftensmaden tog jeg det meste af opvasken og fik børnene til at hjælpe, så Seb tørte af og Annika tog tingene over fra bordet, så det gik hurtigt nok! Seb ville så have mig med ned og se TV på mit værelse, men jeg synes hans skulle lave noget med hans far. Det endte så med at mig og Seb spillede 3 pool spil og et bordtennisspil også kom han endelig ned for at spille pool med ham. Nå men Happy kom så ned i kælderen og jeg tænkte det var for at lave en poop, så jeg tog hende op og ville tage hende med undenfor. Lige der jeg træder, det skal lige siges der var totalt mørkt, der træder jeg i noget gummiagtigt og jeg tænder lyset og der ligger der fandme en hundelort… AAAD! Fy for den lede. Havde strømpe busker på, så og og vaske det af også ned og tage dem af. Fy for pokker! Nå men Annika kom så ned og ville have jeg skulle putte hende, men jeg sagde jeg skulle ordne noget, hvilket også var sandt. Jeg har nu siddet og set lidt MTV movie awards og er klar til at putte sove, klokken er også allerede 21.25! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *