Dag 230 – Carlos Bakery, Lion King + shopping i SOHO!

i dag havde vi sat vækkeuret til klokken 8.05 bare fordi de 5 minutter betyder så meget! Jeg vågnede dig lidt før og slappede den så men A sov videre. Vi stod så op og gjorde os klar og vi skulle så med toget fra hicksville klokken 9.51. Mens vi var ved at gøre os klar kom hostdad så ned og spurgte os om hvad vores planer var for dagen, og han sagde så at vi skulle tage den sølv bil også blev vi nødt til at tage en omvej fordi vejene var dårlige pga alt den sne i går! Så vi fik lige pludselig travlt, as always!

Jeg gik så nedenunder for at printe vores billetter til Lion King og vi skyndte så at gøre os helt klar og vi kørte så afsted, så vi nåede ikke lige at få morgenmad det tog så 45 min at komme til toget, en tur der normalt vil tage 25, så vi holdet ved centeret fordi der er aldrig pladser ved stationen så vi spurtede bare derfra! Og det er altså ikke en kort tur!
på vej til nyc 21 marts

Vi nåede det dog og fik købt billetter og kom så på toget til NYC da vi kom til penn fik vi os så noget morgenmad, endelig, og vi fik begge to en bagel, så det var helt tilfredsstillende vi gik så udenfor og vi havde så besluttet at tage metroen hen til Hoboken så vi kunne komme hen og få lækker tiramisu i Carlos Bakery, hihi. Vi gik så først hen og så udsigten hvor man kan se the skyline og det er virkelig vanvittigt flot! Vi gik så hen til hans butik og der vi kom var der en lille kø udenfor, så vi tog lidt selfies og efter lidt tid var det vores tur. Vi får så et nummer som er nummer 60, fint nok. Vi kigger så op og det står nummer 11. Vi kigger så bare på hinanden og tænker, det kan da ikke passe, det må være en fejl. Men det var det ikke… Så vi endte med at stå 1,5 time og vente, uden overhovedet at købe noget, fordi vi blev nødt til at skulle med metroen tilbage, fordi der var klokken blevet 13.15 og vi skulle være på Times Square klokken 14 og have fundet teateret!
udsigt new jersey 21 martsudsigt hoboken 21 martsendnu et udsigts billede 21 marts
Så flooot der er! 😀
selfie carlos bakery 21 marts

Vi kommer så med metroen og jeg er meget bekymret om vi når det, for der var klokken 13.40 og metroen vil stoppe på 33 street og teateret lå på 45 street som mindst vil tage 15 min at gå!

Vi kommer så endelig til 33 street og vi stormer bare ud og powerwalker for sygt. Vi ser så en subway og vi tænker den snupper vi, men da vi kommer ned og har købt billet og det hele og er gået ind, finder vi ud af at togene kun går downtown og vi skulle optown… Der var jeg godtnok på briste punktet og begyndte nærmest og græde fordi jeg troede virkelig ikke det ville være muligt hvis vi skulle nå det til tiden! Vi kommer så op igen og der har vi 8 minutter til klokken var 14, men stadig 10 blokke at besejre også begynder vi bare at løbe, vi stormer derudaf! Fy for den lede tror vi holdte tre pauser fordi ellers ville jeg have faldet om! Vi løber så igen og kommer så ind på Times Square og skal så finde teateret og jeg hører så en mand sælge broadway billetter og jeg stopper så ham og spørger hvor det er og han viser os det. Så vi løb videre og fandt det så. Jeg fyrrer billetterne op af tasken og får dem scannet. Vi løber op af rulletrapperne, vi kommer så til nogle andre der skal se vores billetter, så løbe op af rulletrapperne, så en der skal se vores billetter som siger vi skal skynde os, også løbet vi op af den sidste rulletrappe, også var vi der ENDELIG! jeg står så og pruster og sveden løber ned af mig og billetdamen sagde så at vi så ud til at have det hårdt, hvor jeg så forklarer at vi også har løbet 13 blokker mens jeg pruster videre, og hun griner bare og viser os vores pladser.

Vi sætter os så og hold nu op jeg var svedig. Hele min hårgrænse var våd og der løb sved ned af panden på mig, vanvittigt! Så jeg sad og viftede med vores brochurer også startede showet, vi nåede det lige, vigtigt!!
lion king selfie 21 martslion king 21 marts

Showet var helt igennem fantastisk og kostumerne og kulisserne var helt vildt flotte! Så det var helt sikkert det hele værd. I pausen var vi ude og købe slik og den anden del af showet faldt jeg lidt i søvn, ikke fordi det var kedeligt, men bare fordi jeg var totalt udmattet!

Det var så slut og vi var begge to meget imponeret. Det kan varmt anbefales, det var alle pengene værd! Det tog så noget tid før vi kunne komme ud pga alle menneskerne, men da vi endelig kom ud gik vi så i footlocker fordi Andrea skulle købe nogle sko til sin mor. Det fik hun så gjort og vi gik videre hen i LOFT, endnu et af Andrea’s ønsker

Efter at have brugt lidt tid på at shoppe der, tog vi subwayen videre til SOHO. Vi havde så lidt problemer med at finde fra subwayen til SOHO, men vi fandt ud af det! Vi shoppede så lidt og Andrea kom i Zara så hun var glad og tilfreds. Og det sted jeg gerne ville have sneakers, ja lad os bare sige det sådan, det kom ikke til at ske… Efter at have ventet på a i lidt tid var jeg godt smadret og mine fødder var fuldstændig færdige og der var klokken også blevet lidt over 20, så vi gik hen til den nærmeste metro. Den gik så kun downtown, så vi gik hen til den næste metro som lå ret langt væk, faktisk lå den i chinatown hvilket var lidt sjovt for det havde vi ikke lige opfattet! Men selvfølgelig gik den metro vi skulle med heller ikke derfra og jeg var godt sur og havde mest bare lyst til at ligge mig på gaden. Men det gik jo ikke, så vi besluttede os for at gå hen til den metro vi tog derhen fordi der vidste vi med sikkerhed at den gik derfra!
chinatown 21 marts

Vi kom så derhen og kom med metroen til penn. Det var så meningen vi skulle have været på toilettet og have købt noget mad, for vi havde ikke fået mad siden klokken 11 og der var klokken 21. Men vores tog gik om 5 min, så vi hoppede på det i stedet, og årh hvor var det dejligt at komme ned og sidde, puha!
Vi kørte så indenom mcdonald på vej hjem og det var meningen vi ville spise der, men det kunne man ikke, så vi måtte køre i drive thru og vi fik den mest sure og ubehøvlede ekspidient…! Nå men vi kørte så hjem og har lige spist i sengen, hygge på højt plan. Nu er klokken snart 00.00 og vi skal snart til at sove, men vi kan heldigvis sove lidt længe 😀 Yay! Mega lækker dag, meeen lidt for stressende igen, haha !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *