Dag 225

I dag har ikke været verdens bedste dag. Da jeg i morges gik ned i køkkenet gjorde min mave bare ondt, som om den var totalt tom og det var sådan en rigtig skærende mavepine. Nå men gik så op til Annika og hun var sådan set næsten klar til at køre i skole, jeg gik så ind til Seb og det var han ikke ligefrem, så jeg smed ham i bad og gik så ned i køkkent hvor jeg bare lige sad lidt og havde ondt i mavsen. Jeg hyggede så med hundene og snakkede med Annika. Jeg tømte så opvaskemaskinen også kom Seb så ned. Vi gjorde os alle så helt klar og kørte så afsted mod skole. Jeg satte så børnene af og jeg kørte så videre i fitness, selvom jeg hellere bare ville køre hjem, men jeg tænkte det godt kunne hjælpe!

Jeg skulle så i dag løbe, og det blev til 3,2 km uden pauser også de sidst 1,6 km i højt tempo men flere pauser. Efter det begyndte jeg så at gå i højt tempo, og jeg havde sjovt nok ikke mærket til maven da jeg løb, men efter 5 min gang begyndte min mave igen at gøre ondt, så jeg måtte overgive mig og derfor køre hjem. Jeg kørte dog lige indenom Stop and Shop fordi vi manglede en masse, så jeg købte nærmest hele butikken, for købte aftensmad for flere dage, en hel masse mælk og ja bare alt!

Jeg kørte så hjem og satte alle tinegene på plads, og ja det tog faktisk noget tid! Efter det gik jeg en dejlig tur med hundene, og solen skinnede dejligt i dag 😀 Jeg kom så hjem og havde virkelig bare brug for at ligge ned havde så ondt i maven, så jeg gik ned og lagde mig og der var klokken allerede blevet 11.30. 20 min efter Skypede jeg med Andrea, og vi fik de sidste ting på plads til at hun kommer på ONSDAG, wuhu, det er så tæt på nu det er så lækkert, ser så super meget frem til det nu, virkelig! Og det var rart lige at snakke med hende og få det sidste på plads, og bare chille. Efter vi havde snakket gik jeg ned til hundene og tog dem op og hyggede så lidt med dem på sofaen. Jeg lavede så noget frokost til mig selv og spiste så mens jeg så lidt TV. Efter det sad jeg på sofaen med hundene og så TV. Jeg tog dem så nedenunder og gik så ned i et bad. Jeg kom så ud af badet og ordnede noget vasketøj også skulle jeg afsted. Kørte i dag lidt tidligere for Annika havde glemt sine træningssko, så afleverede dem hos hende og kørte så hen og holdte i kø for at hente Seb. Vi kom så gennem køen og jeg fik ham hentet.

Vi kørte så hjem og da vi kom hjem skulle han på toilettet og var der i et godt stykke tid. Da han kom ud nåede vi lige hurtigt at lave lidt lektier, også skulle vi ellers afsted igen efter Annika. Vi fik så hende hentet og vi skulle så videre til tandlægen med hende. I bilen fortalte hun mig så at hostmom kommer hjem i aften, og det var ellers ikke meningen, men eller kommer der til at gå rigtig lang tid før vi ser hende igen, så det er dejligt!

Vi kom så hen til tandlægen og vi ventede hele 30 min! Også blev det endelig Annikas tur, hun fik så strammet hendes bøjle, så hun havde lidt ondt da hun kom ud. Vi kørte så hjem og klokken var blevet 18, før vi kom hjem, så jeg gik direkte i gang med at lave mad, og i dag lavede jeg wok ret med oksekød, men det blev desværre ikke helt som jeg ønskede, men det var nu fint nok! Jeg fik så børnene til at hjælpe med opvasken og efter det blev jeg nødt til at gå ned på mit værelse og bare ligge fordi min mave gjorde ondt. Nu er klokken snart 21 og jeg har næsten lige været nede i køkkenet, men jeg kunne ikke finde nogle, men hostdad kører snart afsted efter hostmom så jeg skal op og putte Seb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *