Dag 23 :-)

Sunny dag i dag, puuuh! Super dejlig varm dag med vild solskin hele dagen! I morges stod jeg lidt senere på end normalt, for ingen andre var oppe, sååå hæhæ :-) Gik så ned og ordnende noget vasketøj og fik derefter noget morgenmad med nogle af vennerne som er på besøg. Super hyggeligt. Også skulle der ellers siges farvel til den ene familie og efterfølgende laves endnu en ice bucket challenge.

Vi tog så senere på formiddagen ud på båden, hvor vi svømmede ud, super lækkert varmt vand! Og var slet ikke bange for, om der skulle komme nogen haj og spise mig 😀 Vi tubede så i et par timer og kom så hjem og kølede af i poolen, aaaah. Tog mig så et bad også fik vi alle middagsmad. Slappede så lidt af og skulle så køre Annika til tennistræningen. På vejen hjem kørte jeg lige ind efter nogle bolcher. Og da jeg så kom hjem, var jeg klar til at tage hen og hente Kendra så vi kunne komme i biografen, men skulle så inden liige hente Annika igen og købe ind. Så det gjorde jeg så, og satte så Annika af og kørte så igen, igen 😀 Hentede Kendra og vi kørte til Broadway mall i Hicksville for at tage i biografen for det er åbenbart billig tirsdag, 7.50 dollars (cirka 40-45 kr). Vi så “100 Foot” og den kan varmt anbefales super god film, og endelig en film med en god slutning, hihi :-)

bio tur d 26 august

Wuhuuu, yndlingsbiograf! Og self popper

Det var rigtig dejligt og komme ud og snakke med Kendra, ja om alt muligt! Vi tog så hjem efter filmen, for vi var begge meget trætte og jeg har en laaang dag foran mig i morgen :-)

Håber jeg kan komme til Times Square i morgen for at hilse på Louise, som er på akademiet lige nu 😀

Ligger nu og chiller i min seng, med svambebob og muuuusik 😀

SEEES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *