Dag 205

I dag har været en super god dag. Vågnede af mig selv ved 6.30 tiden men sov videre indtil klokken 6.50 så jeg lige kunne nå at gøre mig klar. Tog så tøj på og gik så ned i køkkenet. Her ordnede jeg opvaskemaskinen og gjorde lidt rent hist og her også lagde jeg noget vasketøj sammen. Vi kørte så afsted mod skole og jeg satte dem af og kørte så selv videre til fitness. I dag stod jeg på skimaskine 50 minutter, hvor jeg hvert tiende minut øgede intensiteten, så der kom jeg til at svede! Jeg gik så 40 min på løbebånd og var så klar til at tage til kickboksning. Jeg kom og der var kun 2 andre da jeg var der, men det var nu lige meget. Helvede gik så i gang (det sagde instruktøren selv), fordi i dag stod den på 10 mins øvelser med 1 minuts varighed… Puha, så det var hårdt og sveden piblede ned af mig da vi var færdige! Det var burpees, jumping squats, planken, armbøjninger, mountainsclimbers x 2… SÅ deeet
Nå men den fede del for mig gik så i gang nemlig slag og spark! I dag var der fokus på slag, og da jeg hørte det var jeg glaaad! 😀 Så det var en super fed time for mig og jeg fyrrede løs på puden 😀

Da vi var færdig med de 6 runder sluttede vi af med at parre med en anden også en anden hård øvelse også strakte vi ud mens vi snakkede til sidst. Altid super hyggeligt! Da vi var færdige var jeg klar til at køre hjem. Jeg var dog lige indenom stop and shop for at købe ananas og gennemsigtig neglelak (er stoppet med at bide negle, bliver spændende og se hvor længe det holder, hihi) og derefter kørte jeg så hjem. Jeg kom så hjem og snakkede så lidt med hostmom. Jeg gik så ned på værelset og begyndte med det samme at farve mine øjnbryn, for da jeg kiggede mig i spejlet kunne jeg ikke se om jeg havde nogle eller ej, så ja de trængte! Ventede så 30 min til de var færdige og gik så ind i et vaaaarmt bad bagefter. Jeg kom så ud og lagde så neglelak også gik jeg ned i køkkenet for at snakke lidt med hostmom, og vi snakkede lidt om hvad vi skulle i weekenden så det var dejligt at vide hvad planerne var så jeg også selv kunne lave planer med mine veninder! Jeg gik så ned på værelset for at slappe lidt af. Efter lidt tid var min mave begyndt at rumle så jeg gik ned og fiksede en kyllingesalat sandwich, som jeg spiste i sengen, igen, hihi 😀 Efter jeg havde spist slappede jeg bare af en halv times tid indtil jeg skulle afsted efter seb :-)

Jeg fik så Seb hentet og vi kom så hjem, lavede hans lektier og skulle så afsted efter Annika. Vi fik så hentet hende (efter 15 mins fuld skrål til alle sangene i radioen). Nå men vi kom så hjem og vi gik alle tre en lille tur med hundene. Nårh ja, det skal lige siges at der i dag har været minus 17 grader udenfor i dag… Det har virkelig været bidende koldt, har aldrig oplevet noget ligende!
Vi kom så hjem igen med godt røde kinder og gik så op for at færdiggøre begge deres lektier. Seb skulle så tegne noget og jeg satte mig så derfor også til at tegne og det endte vi med at gøre i et stykke tid, så da vi var færdige var klokken næsten blevet 18, så jeg skulle i gang med at lave aftensmad. I dag var mig og børnene alene, så jeg lavede kyllingefrikadeller med pasta, sovs og brocolli, så det var super lækkert! Efter vi havde spist hjalp Seb mig med opvasken, mens Annika tog hundene ud på en gåtur. Jeg spillede så lidt basketball med Seb og vi besluttede os så for at se en film, så vi endte med at se Alexander, and the terrible, very horribel day, og den var nu meget sjov :-)
Efter det gik seb op og læste på hans værelse og mig og Annika så Dance moms. Da klokken var 21.15 gik jeg op for at putte Seb og nu er klokken 22.30 og jeg er såååå klar til at sove, håber ikke han vågner, men mon dog :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *