Dag 189 – Au pair møde + bio tur !

I dag har været en rigtig god dag. Jeg kom lidt sent i seng i går fordi Seb ikke ville sove, så den blev nok 23.30 før jeg faldte i søvn og jeg blev så vækket klokken 6.50 af larm fra værelset bag mig og fra stuen, så var ikke helt tilfreds, haha, men det var der jo ikke noget at gøre ved! Jeg lå så cirka en halv time og faldte så lidt i søvn igen indtil jeg stod op klokken 8.30. Jeg gik så ned i køkkenet og jeg sad og snakkede lidt med Annika. De var så på vej til at skulle køre i kirke og jeg snakkede så lidt med hostmom om min rejse til Arizona med dem. De kørte så afsted og jeg tog hundene ud på en lille gåtur. Da jeg så kom hjem slappede jeg lidt af og gjorde mig så ellers klar. Jeg kørte så afsted til Ramona hvor jeg skulle være klokken 10.45 for vi skulle nemlig til au pair møde, for første gang i 100 år, klokken 11-30. Så vi kørte afsted i den røde mercedes og måtte derfor bruge GPS’en på min mobil, og vi endte derfor med at misse et par afkørsler, men vi fandt det dog!

Vi skulle så mødes på en kinesisk resturant hvor man kunne få buffet. Vi kom så nok 20 min for tidligt og gik så lidt og kiggede i en forretning. Da klokken så næsten var blevet 11.30 gik vi ind og her sad kun en anden au pair som vi hilste på, og efter nok 30 min, var vi omkring 30 au pairs! Der var totalt fyldt op og vi snakkede alle om hvor vi kom fra og hvor vi bor og ja bare alt det der au pair fis. Det var nu super hyggeligt og vi fandt ud af at to af pigerne som vi sad overfor, lige var kommet til vores område og bor nok kun omkring 10 min væk fra os, så dem snakkede mig og Ramona meget med. Vi spiste dog også lidt kinesisk ind imellem og det smagte super lækkert, og der var så meget at vælge imellem! Der var også et kæmpe dessert bord! Da vi alle havde spist, snakkede vi videre og nogle tog til et shoppingcenter, andre i biografen. De tog piger vi snakkede med som var fra Brasilien og Colombia, var super søde og den ene af dem tog med mig og Ramona hen i TJMaxx hvor jeg skulle kigge på skibukser, men de havde ingen. Vi gik så hen i biografen for vi ville alle gerne se The Boy Next Door, men den gik ikke der. Så vi besluttede os for at køre til Hicksville i Broadway Mall, fordi der gik den klokken 17, så det kunne vi sagtens nå også kunne vi også shoppe lidt inden.

Så mig og Ramona kørte og den brasilianske pige Nicole, kørte bagved os for hun har kun været her i 2 uger og kendte derfor ikke vejen. Men vi kom frem og vi købt billetter og vi gik så ellers rundt og osede lidt og vi var i Target for at købe slik til biffen. Vi gik så op i biffen og hold nu op filmen var syg! Mega god, men også uhyggelig og mit hjerte hoppede ud massere af gange!
bio med nicole og ramona 8 feb
Hihi selfie. Efter filem sagde vi så farvel til Nicole, og hende skal vi helt sikkert se igen, hun bor også i Oyster Bay, så vi bor super tæt på hinanden! Jeg kørte så Ramona hjem og kom så selv hjem og var lige ned og hilse på de andre som dansede just dance. Jeg gik så i gang med at rydde lidt op på mit værelse for der lå tøj over alt og det magtede jeg ikke lige! Efter det kom Annika ind og vi snakkede lidt. Jeg har nu siddet og kigget mere på sygeplejerske uddannelsen og skrevet mere på min kvote 2 ansøgning, for vil meget gerne snart have den færdig så jeg kan få den ud af vejen 😀 Klokken er nu næsten 21 og jeg vil til og i seng :-) er helt smadret 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *