Dag 180!

I dag har været en super dejlig dag. I morges gik morgenen som den plejer, dog kørte hostmom børnene i skole fordi hun alligevel skulle videre og tog derfor den store bil, så jeg skulle vente indtil 12.30 før jeg kunne komme i fitness, så jeg lagde mig ned på mit værelse lidt. Men det nåede jeg kun i 10 min da hostmom skrev at vejene var fine (fordi der sneede) og at jeg derfor godt kunne tage den røde bil i fitness, så jeg tog mine ting og kørte så ellers afsted. Jeg var lidt(meget) øm i musklerne efter gårsdagens omgang kickboksning, så det var nogle lange 4,8 km på løbebåndet, og endte også med at tage flere pauser end jeg plejer, men igennem det, det kom jeg! Efter det gik jeg så 30 min med højt tempo og hældning og efter det var mine ben simpelthen fuldstændig færdige, så jeg kørte hjemad. Jeg skulle så lige indenom for at købe noget mælk, og jeg fik også tanket benzin på bilen og til sidst var jeg i banken for at sætte min løn ind. Jeg kom så endelig hjem da klokken var 11 og jeg fik mig så noget morgenmad og klædte mig så godt på for at gå en tur med hundene. De elsker simpelthen at gå og lege i sneen, det er så nuttet!

Nå men vi kom så hjem igen og jeg ordnede så lidt vasketøj og gik så ned for at få mig et dejligt varmt bad, for puha det trængte jeg virkelig til! Gik så ind på mit værelse for at begynde på mit projekt til på søndag, som jeg ikke lige er startet på før i dag. Man kunne så vælge mellem 13 ting, som skulle handle om amish, og jeg valgte så at skrive en amish kogebog, så det var sådan set nemt at gå til. Men efter at havde brugt 1,5 time gik jeg ned i køkkenet for at få noget frokost og fik resterne af bolognesen fra i går. Gik så igen ned på værelset og skrev indtil jeg skulle hente børene fra skole. På vejen hjem var vi lige inde og tanke bilen og da vi så kom hjem, tog mig og Annika hundnene med ud og gå en tur.
happy fyldt med isklumper 30 jan
Det er så sådan happy ser ud, efter at have hoppet som en kanin gennem hele den dybe sne, haha!

Vi kom så ind igen og puha der er bare koldt udenfor lige for tiden! Vi gik så ellers nedenunder hvor vi brugte det meste af eftermiddagen ned med at spille pool og pingpong og det hele 😀 Jeg gik så ovenpå og gjorde mig klar for jeg skulle mødes med frederikke om aftenen. Så da jeg havde gjort mig klar snakkede jeg med hostmom og Seb i køkkenet indtil jeg kørte afsted. Jeg kom så i centeret og gik op og købte billetter til os klokken 9.50 til American Sniper, wuhuu, endelig skulle jeg se den! Nå men jeg gik så i H&M og mødtes så med Frederikke og vi gik så ovenpå for at få noget mad for vi var begge meget sultne, så vi fik noget kinesisk mad, som minder lidt om en chinaboks. Efter det var vi bl.a. i Target hvor jeg købte en sodavand til biografen og ledte også efter nogle skibukser, men kunne ikke finde nogle, øv! Vi var så ellers lidt rundt og kigge og da klokken så var lidt over 9 gik vi ind i biografen og frederikke fik købt sig en kæmpe sodavand. Vi satte os så til rette i de meget lækre sæder!
frederikke og mig 30 janfrederikke biotur 30 jan
Det er noget der kan bruges!

Filmen var super god og kan varmt anbefales. Tror det er en af de bedste film jeg længe har set, den også Unbroken! 😀 Nå men klokken var også blevet 12. 20 da den var færdig og havde så 30 min hjem så jeg var først hjemme ved 01.10 tiden… Puha og faldte i søvn med det samme, en lang men god dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *