Dag 177 – Snefri!

Børnene havde så fri fra skole i dag, fordi de vidste der ville komme en rimelig vild snestorm, og de fleste skoler, bus, tog og ja butikker var blevet lukket på forhånd. Så da jeg vågnede (ved at Annika bankede på min dør) klokken 8, kiggede jeg ud og tænkte, kalder de det her en storm?? Nå men jeg lå så lige i sengen og vågnede lidt og Annika kom så ned til mig og vi lå så og snakkede lidt. Vi gik så ned i køkkenet og besluttede os så for at gå en tur med hundene, så jeg tog godt med tøj på for der var alligevel minus 6 grader, puha. Så vi gik faktisk en okay lang tur med dem og man kunne sagtens gå på den store vej, så hvis det var i DK, ville de ikke lukke skoler eller noget, så voldsomt var det slet ikke! Men vi kom så hjem igen og vi frøs alle, puha!
snowdag 1 27 jan

snowdag 27 jan

Seb ville så have mig med nedenunder og vi spillede en omgang pool, vi tullede så lidt rundt og jeg slappede lidt af på mit værelse, indtil vi skulle afsted allesammen for at kælke hos en af vennerne. Vi kom så derhen og traskede i det høje sne og det var en super bakke vi kunne køre nedad. Vi havde så to slags kælker, og min yndlings var en rund en med håndtag. Den fyrrede bare afsted og man blev snurret rundt, så skreg rimeligt højt nogle gange. Tror jeg endte med at tage 15 turer, og til sidst havde jeg fået lavet en god bane så jeg kom enormt langt, så langt at der var endnu en lille stejl bakke som jeg også kom ud over, og hvis man så vendte med ryggen til så vidste jeg ikke hvornår den kom, og hold nu op et chok jeg fik da man så får endnu et spark! Hold nu op jeg skreg og grinede, det var sååå sjovt! Fik mig så også 15 gåture op af den enorme bakke, og utroligt nok blev jeg ikke træt overhovedet, kunne godt have fortsat hele eftermiddagen. Men de andre ville så gerne hjem og mig og Seb tog en sidste tur, så vi racede og kørte afsted på samme tid og vi var lige ved at fyrre ind i hinanden, men det gjorde vi heldigvis og jeg vandt, wuhuuu!

Vi kørte så hjem igen og hostmom og hostdad kørte videre for at spille tennis. Der sneede det ikke mere udenfor, og der skulle heller ikke sne mere så det var dejligt nok :-)
Mens de var væk, fik mig og børnene frokost og de lavede lektier, så jeg hjalp Seb med hans. Da de begge var færdige, gik mig og Annika i gang med at bage gulerodskage, men det eneste mel vi havde var fuldkornsmel, men vi prøvede alligevel. Vi satte den så i ovnen og gik så nedenunder for at spille et par omgange pool. Da vi så havde spillet gik vi ovenpå igen for at tjekke til kagen og den var færdig. Da vi så smagte den, puh, den smagte bare af sukker og super underligt, haha, men ja ja! Hostmom og hostdad kom så hjem og mig og Annika tog hundene ud igen indtil de gjorde hvad de skulle 😀

Jeg gik så ned på mit værelse og slappede lidt og gik så i gang med min scrapbog og fik lavet den første side. Annika kom så ned på mit værelse og jeg gik med ned i køkkenet og vi aftalte så at spille en omgang oh poop (kortspil) så mig og Annika lavede nogle snacks, så vi skar frugt og det hele og lavede et lækkert fad, og nogle chips og det hele. Så vi spillede og hyggede og spiste, og jeg tabte stort i spillet, er virkelig dårlig til det! Nå men efter vi havde spillet, var der et stykke tid til at vi skulle spise, og børnene forsvandt med det samme, så jeg gik ned på værelset for at se TV i en halv times tid. Det var så blevet spisetid, men jeg var ikke rigtig sulten. Efter vi havde spist tog jeg igen opvasken, alene i dag, og jeg gik så ned på mit værelse efter vi havde spist. Forresten, så ringede skolen og sagde at børnene først skal møde klokken 10.45 i morgen, så deet 😀 Jeg lavede så videre på min scrapbog og har nu lavet 2 sider i det hele, wee 😀

Jeg har nu set lidt TV og vil snart sove, selvom jeg igen i morgen kan sove lidt længere end normalt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *