Dag 18 :-)

Wuhuu, i dag har været en chill og hyggelig dag! Til morgen spillede mig og Annika kort og efter det gik vi tur med hundene efterfulgt af et spil wii mario. Ordnede så noget vasketøj, mens børnene skulle rydde op på deres værelser. Mig og børnene chillede lidt i hængekøjen med m&m’s og det var super skønt, for der var lækkert vejr og det hele! Host mom og børnene tog så ud for at spille golf, og jeg havde fri i cirka 3 timer. Så gik i gang med at gøre rent på mit værelse, og det var rart, for der var meget støv,  ad ad! Så fik jeg Skypet med mine forældre, og det var rigtig rart og jeg fik vist dem huset!

Så gik jeg ud og lavede frokost!
scrambled egg

Yummi, en omgang toast med scrambled eggs! I loooove it <3

Så gik jeg ind og lagde mig på mit værelse, og tændte for første gang mit tv på værelset, hihih. Var meget træt efter jeg kom rimeligt sent i seng i går :-)

Så kom de alle hjem og vi slappede lidt af med hundene i sofaen og jeg kiggede på mens børnene spillede pool! Senere på eftermiddagen kom der en familie på besøg, som skal bo her til tirsdag, og de er rigtig søde! Så spiste vi aftensmad og jeg hjalp med at rydde op efterfølgende. Nu sidder jeg så på mit værelse og er godt træt og vil snart i seng! Fik knapt nok sovet i nat, fordi mine fødder kløede helt vildt, har nok 10 myggestik i alt på begge fødder og det klør så sindsygt meget, av av! Så må håbe jeg sover bedre i nat 😀

puha træthihihi

Hihi, trætte mig…!

Seees!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *