Dag 160 – NYC tur – museum besøg!

I dag har været en super god dag! Vågnede i morges ved en 7.30 tiden og lå så lige og vågnede lidt med min mobil. Jeg tog mig så sammen og tog tøj på og gjorde mig klar. Annika kom så ned på mit værelse, og vi lå og snakkede lidt. Hun ville så have mig med ned i kælderen og ligge puslespil, så det gjorde vi. Meeen mit morgenhoved var ikke lige helt vågen, så jeg kunne ikke rigtig lige få nogle brikker til at passe sammen, haha!

Nå men hun skulle så gøre sig klar, for hun skulle nemlig til fødselsdag. Så hostdad kørte hende afsted og jeg gik nedenunder til Seb, som var i gang med at sætte hans nye xbox op, som han fik i fødseldagsgave, sammen med en teknikker. Vi fik den så op og køre efter noget tid og vi spillede så lidt angry birds. Vi ville så spille et andet spil, men det virkede ikke, så vi droppede det og i mellemtiden var hostdad kommet hjem, så jeg gik en tur med hundene. Det nød vi alle 3 så det var super! Da jeg kom hjem skyndte jeg mig ned på værelset for at skifte tøj, eller tage mere tøj på, for skulle ind til byen med Ramona og der var kun -6 grader udenfor, så endte med at have 2 par bukser på, 2 par strømper og to trøjer. Så var jeg ellers pakket ind til at tage afsted. Så tog så den røde bil, men den havde overhovedet ikke mere benzin på, og var næsten bange for at den ikke kunne nå hen til tankstationen, men det gik! Så det tog lige 5-10 min ekstra end jeg havde regnet med, også fandt jeg så ud af at jeg skulle udenom fordi vejen er lukket… Så det tog mig også 10 min ekstra. Men da jeg parkerede bilen ved centret havde jeg stadig 15 min til at gå hen til stationen, som ville tage 5-10 min også købe billet. Men da jeg kommer kommer der et tog, og der havde jeg ikke købt billet… Så jeg nåede det ikke. Det var så fordi da jeg kiggede på tog, var jeg kommet til at kigge på søndag i stedet for lørdag, så jeg måtte tage det andet tog der gik 20 min efter.

Jeg kom så endelig til Penn station, og skulle så finde Ramona som allerede var inde i byen. Hun var så ved 57th street, så jeg gik op og købte en metro billet og satte mig så på metroen derimod. Troede jeg… Jeg var så åbenbart kommet til at tage toget i den forkerte retning, så måtte stå af gå op, gå ned også tage toget i den anden retning. Kom så endelig derhen hvor vi skulle mødes og jeg ringede til Ramona, som sagde jeg skulle gå ned i en forretning. Hun var der så bare ikke selv, så endte med at vente 15 min på hende dernede, men vi fandt hinanden, og det er det vigtigste! Vi havde så besluttet at vi gerne ville hen på det natur historiske museum, hvor filmene “night at the museum” er blevet filmet. Så vi gik 10 blokke derhen og fik så købt billet og det hele og vi skulle så forsøge at finde rundt, for det var kæmpe stort der!

Men vi fik da set næsten det hele, og det var virkelig vildt hvordan de havde sat nogle af tingene op på, det var mega flot!

museum of national history 10 janmuseum fisk 10 janmuseum delfiner 10 janmuseum ting 10 janmuseum rex 10 jan

Det er ihvertfald det flotteste museum jeg nogensinde har været på! her ser man Rex, som er med i filmen, hihi! Super sejt og mega flot det hele! Vi tog os så en pause der vi cirka var hallvejs, for at få noget og spise! Jeg endte med at få en okay sandwich, som kostede hele 9,50 dollars, var helt mundlam også en cola til 4! Vanvittigt, men skulle jo have noget mad, sååå

Vi gik så i en photoboot, for det skulle vi da prøve. Og det var super sjovt, haha! Så grimme vi var 😀

fotoboks mig og ramona 10 jan

Resultatet, haha!

Nå men vi tog så resten af museum’et og så bl.a. en hel masse dinosaurer! Vi havde så nok været her i lidt over 2 timer, og besluttede os så for at tage afsted. Vi tog så subwayen til 42th street, så vi lige kunne se Times Square, det elsker jeg!

times square 10 jan

Også gik vi da også lige en lille tur i H&M, og LOFT hvor jeg kunne købe det hele i begge butikker, self, men købte ikke noget, tog mig sammen for at spare penge!

Nå men vi gik så ned for at tage toget, og vi skulle så gå hen til bilen, iiiih der var koldt. Vi kørte så hen til centret og gik så hurtigt i H&M for Ramona skulle lige købe noget. Vi var så begge super trætte og vi kørte derfor bare hjem, så jeg er ved at skulle i seng, har forresten også fået lavet mine lektier til i morgen færdig i dag. Jeg kiggede også lige i nogle af mine papirer, fordi jeg skulle have en seddel med i morgen og der fandt jeg en masse billeder, som jeg har glemt at tage op!

billeder 10 jan

Savner jer alle, små basser! De enste jeg ikke har et billede af er mine forældre :-( De må lige sende et billede over 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *