Dag 335 – 4th of July = fireworks!

I dag har været en super fed dag, og det har jo også været en af USA’s største dage, nemlig 4th of July, som er deres uafhængighedsdag og derfor har alt gået ud på at fejre USA i dag. Alle har haft rødt, hvid og blåt på og en masse stjerne selvfølelig! Nå men jeg sov jo hos Nicole, og da jeg første vågnede tænkte jeg holda op der er stadigvæk mørkt, så er klokken nok ikke så mange. Nicole kom så ind og jeg spurgte hende hvad klokken var og hun sagde så 9.45 og jeg sagde bare hvad!!! Og hun sagde så, ja, og jeg var bare lysvågen derefter og skammede mig næsten over jeg havde sovet så længe. Men jeg tror det er fordi hun har værelset i kælderen og det har jeg ikke, så der er meget mørkere i hendes værelse, også kan jeg sove meget længere, hvilket egentligt er rart nok!

Vi lå så lidt i sengen og snakkede så bare. Mig og Ramona tog os så sammen og stod op og tog tøj på. Vi sagde så farvel til Nicole og kørte så begge hjem. Jeg kom så hjem og børnene og hostmom var hjemme. Børnene ville så gerne have haft mig med i poolen, men det havde jeg ikke tid til, for mig og Ramona skulle ind til byen. Jeg gik så ned på mit værelse og skrev lidt af min blog. Jeg gik så ned og lavede morgenmad og tog det så ned til poolen, for ville gerne være sammen med dem, ville bare ikke i poolen. Da jeg var færdig begyndte det at regne, så jeg gik ind igen. Jeg pakkede så min taske med en masse udstyr og gjorde mig klar. Jeg kørte så afsted hjem til Ramona. Vi snakkede så lidt med hendes hostfamilie og de skulle også ind og se det store fyrværkeri inde i byen i aften. Vi gik så op på Ramona’s værelse og vi snakkede lidt også kiggede vi på nettet hvor det var bedst at se fyrværkeriet. Så vi endte med at vælge at se det nede ved Brooklyn Bridge.

Vi gik så ned og lavede frokost, som bestod af pasta og tomatsovs og ost selvfølelig. Vi spiste så med hendes hostbarn og hendes hostmom var der også og vi sad alle og snakkede. Vi tog så opvasken og gik så op og gjorde os helt klar også skulle vi ellers også til og afsted for vi havde et tog at nå. Vi tog så toget og var inde ved byen omkring klokken 16. Vi havde så aftalt at tage over til Hoboken, for jeg ville gerne lige over og have min muligvis sidste kage hos Buddy (Carlos Bakery). Vi gik så et par blokke før vi kunne tage den rigtige metro. 30 min senere var vi der endelig og vi gik så direkte hen til bageriet, for vi tænkte der nok ville være en rigtig lang kø i dag. Vi kommer så og der er ingen kø udenfor. Vi går så ind og de er ved nummer 93 og vi trækker nummer 96, så det var overhovedet ikke slemt, og 5 min efter var vi ude derfra! Super lækkert 😀

Vi endte med at købe en mini tiramisu, en brownie, en cookie og to canolies 😀 Vi gik så ned på havnen hvor man jo har den smukkeste udsigt nogensinde og nød nogle af vores kager der. Og hold nu op hvor var tiramisuen bare vanvittigt god som altid! Bagefter gik vi så ned og gik en runde og tog en masse billeder, det var super flot!
P1030820
Sååå smukt!

Det var super dejligt bare og se udsigten og vi satte os også igen for vi havde god tid og bare nød den lækre udsigt! Vi gik så ned og tog metroen tilbage til Penn station og skiftede så metro der, for vi skulle jo hen til Brooklyn Bridge. Vi kom så derhen og begyndte så småt at gå ned mod havnen. Vi tænkte så på og købe noget mad og tage med derned til når vi skulle vente, men det ville vi vente med til senere, for vi var ikke rigtig sultne efter al den kage 😀

Vi kom så derned og jeg var fuldstændig overvældet over hvor mange mennesker der var. Der var fuldstændig fuldt op og der var klokken kun lidt i 19 og det fyrværkeriet begyndte ikke før klokken 21… Nå men vi maste os så igennem alle menneskerne og gik så rundt i et godt stykke tid, fordi vi ville se om der var et godt sted. Men alle de gode spots var taget, så vi endte med at sidde på et hegn, eller mere et jernrør. Men det var bedre end at stå i 2 timer. Vi holdte så base der også ventede vi ellers bare. Vi blev så lidt sultne og jeg sendte Ramona ud for at finde noget. Men hun kom så tilbage tomhændet. Der var spærret af så nu kunne man ikke komme ud, så det var super!

Vi ventede så bare og ventede og endelig da klokken blev 21 kunne vi høre at der blev skudt fyrværkeri af et sted. Klokken 21.30 begyndte det så endelig der hvor vi var og vi havde faktisk en super fed udsigt! Så der blev taget en masse billeder og der var super fed stemning og det hele!
IMG_3558
Sååå fint og der var også nogle der var smilyer og hjerter og det hele! 😀

Da det hele var slut, skulle alle menneskerne jo hjem.. Og hold nu op det var et mareridt, jeg tror aldrig jeg har set så mange mennesker før gå på så lidt et stykke plads… Alle skulle jo med subwayen. Den subway vi så tog herhen var så lukket, så vi skulle gå et okay langt stykke vej for at tage en anden. Vi kom så endelig på den rigtige og tog den så ind til Penn station, hvor vi endelig kunne få noget mad og der var klokken lidt over 23. Vi endte så på McDonalds. Nemt og billigt! Og da vi begge havde fået vores mad, var der 2 min til vores tog gik, så der skulle løbes, men vi nåede det heldigvis! Der var så selvfølelig en hel masse med toget, så det var svært at finde et siddeplads, men vi fandt dog to. Jeg kunne simpelthen ikke spise i toget, fordi vi sad på et sæde hvor der er plads til 5 og der sad 2 overfor mig, så det kunne jeg ikke lige.. SÅ jeg kunne først spise da vi endelig kom til Hicksville 50 min efter! 😀 men utroligt nok var det stadig lunt! Jeg kørte så Ramona hjem og kørte så selv hjem og hoppede på hovedet lige i seng!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *