Dag 333

I dag har været en super lækker dag! I morges blev jeg for første gang vækket lidt over 6, for der var alle andre åbenbart oppe i dag. Jeg vente og drejede mig så indtil jeg vågnede ved 7.40 tiden. Jeg stod så op og gjorde mig klar. Jeg gik så ned i køkkenet, tømte opvaskemaskinen og ordnede sofaen. Jeg skulle så køre Annika til skole, så det gjorde jeg. Jeg kom så hjem en halv time efter og jeg snakkede så med hostmom, og hun sagde jeg godt kunne tage til kickboksning, fordi Seb kunne godt selv cykle til sejling, og først sagde jeg at jeg nok skulle blive, men Seb synes jeg skulle afsted fordi det snart var min sidste gang, så det var super sødt af dem begge!

Jeg var så super glad, og ordnede hurtigt noget vasketøj også kørte jeg ellers afsted. Lige som jeg kom kom Ramona også, vi kommer altid på samme tid næsten 😀 Hun var så super overrasket over jeg var der, for første havde jeg sagt at jeg ikke kunne komme. Nå men vi snakkede så en hel masse også gik timen så i gang. Synes opvarmingen var okay hård i dag, kunne ihvertfald godt mærke jeg ikke havde været der i et stykke tid, hvilket jeg ikke er glad for, men ja sådan er det jo! Vi strakte så ud også gik vi i gang med runderne. Runderne i dag var super fede, en masse slag og et par spark, så det var lige efter mit hoved. Jeg gav den super meget gas i dag og slog alt det jeg kunne. Kunne godt mærke der var en masse jeg havde brug for at sparke og slå ud 😀 Vi skulle så parre med hinanden og i dag stod den på uafbrudt slag i 2 min også skifte til den anden person. Det var faktisk ikke så hårdt som jeg havde frygtet, så det var dejligt! Vi var så færdige og jeg havde en super dejlig følelse. Vi sad så og snakkede og strakte ud. Mig og Ramona stod så lidt og snakkede udenfor, men jeg ville hjem hurtigt, fordi jeg skulle Skype med mor.

Jeg kom så hjem og skrev så til hende jeg var klar og vi Skypede så næsten en time og det var super dejligt at snakke med hende. Far var dog ikke hjemme, han hygger sig med fodboldskole på Læsø, men det må blive næste uge engang så! Jeg glæder mig godtnok til at komme hjem nu og snakke med dem live, det er bare ikke helt det samme med Skype, selvom det er nødvendigt for min overlevelse herovre! 😀

Efter jeg havde snakket med hende, havde jeg kun lige 10 min også skulle jeg afsted efter Annika. Jeg fik så hentet hende og vi kørte hjemad. Da vi kom hjem var hostdad kommet hjem fra hans golftunering, så vi snakkede lidt med ham. Jeg lavede mig så nogle æg og toast og det var så min morgenmad og middagsmad. Efter det ville jeg så bare ned på mit værelse og slappe lidt af. Jeg slappede så af en lille times tid, indtil vi fik flere gæster som jeg skulle ud og hilse på. De var så danske en far med hans pige på 14 og de var begge super søde. Hostdad sagde så de ville tage ud på båden og om jeg ville med, og det siger jeg aldrig nej til! Så vi tog alle ud på båden undtagen hostmom. Vi kørte så først hen og tankede benzin på, og Annika kørte lidt, det var sjovt at se! 😀

Vi skulle så Tube og mig og Annika startede med at være på og hold nu op hvor var det bare sjovt! Vandet var super glat i dag så det gør at det er nemmere at holde fast og dermed kan man køre hurtigere også er det ekstra sjovt! Hostdad gav den dog ekstra gas til sidst og ville have os af, og det fik han da også, av av! Det var så blevet deres andres tur og det var super underholdende at se dem også! Mig og Annika fik så en tur mere også var vi færdige for denne omgang og vi hoppede så i og svømmede ind. Vi hoppede så direkte i poolen og legede og havde det sjovt, lige indtil… Jeg var under vand og Annika var på vej op på paddleboardet, jeg hiver så i en ting og går op af vandet og i det samme jeg gør det falder Annika af og jeg får enden af paddleboardet fyrret lige på min hals, hvilket resluterede i at jeg ikke kunne få luft i 30 sekunder. Hold nu op jeg blev bange og det gjorde bare super ondt. Det var virkelig ikke sjovt.
Jeg fik så endelig luft men havde svært ved at snakke og det gjorde stadig super ondt. Men ja jeg måtte jo bare overleve med smerten. Vi gik så op i hottubben og sad bare og slappede af og snakkede.

Det gjorde ondt i min hals hele tiden og endnu mere når jeg synkede, og min stemme knækkede hele tiden, føj for den! Hostdad kom så ned og sad med os og vi snakkede alle så. Det var så for varmt for mig vandet, så jeg hoppede i poolen igen. Vi snakkede så lidt videre og gik så op. Klokken var så blevet lidt over 17 og vi skulle så alle i et bad. Jeg gik så i bad oppe hos Seb, for jeg må jo ikke bruge mit bad. Det var dejligt med et bad og jeg gik så ned og ryddede op på mit værelse, det trængte. Efter det gik jeg så ned i køkkenet og jeg hjalp så hostmom med først at dække bord, så skære en masse ting og lave salat. 20 min efter spiste vi så allesammen udenfor og det var super lækkert.

Der var så en masse fluer, så så snart mig og Annika var færdige tog vi fra bordet. Hun ville så godt tage opvasken i dag, så det lod jeg hende gøre helt alene, så jeg slappede bare af imens. Resten af aftenen har jeg bare været nede på mit værelse, for de ville se en film jeg har set. Så nu er klokken lidt over 22 og jeg tror snart jeg vil til og sove, for det var været en lang og aktiv dag i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *