Dag 332

I dag har været en meget aktiv dag, har næsten ikke haft tid til bare og slappe og det har været super godt, men nu er jeg godtnok også træt! I morges stod jeg op som jeg plejer og gjorde mig klar. Jeg gik så ned i køkkenet hvor jeg lige sagde hej til hundene og Annika. Jeg gik så op og ordnede noget vasketøj og gik i gang med at stryge det der skulle stryges. Annika og hostmom tog så afsted til lægen og jeg gik op og kiggede til drengene. Jeg vaskede så lidt mere tøj og gik så ned på mit værelse og slappede af i sengen en halv time. Jeg gik så ned i køkkenet og jeg gjorde lidt rent hist og her. Drengene kom så ned for at spise morgenmad og jeg sad så og snakkede med dem. Jeg bad dem så om at gøre rent på deres værelse. Så jeg ventede 15 min og gik så op. Der sad de i sengen og der var ikke blevet ryddet op, så jeg måtte sætte dem i gang igen. De var så endelig færdige og vi havde så 20 min før vi skulle køre. Så jeg tog så mine ting og ventede ellers bare. Jeg kørte så dem derned og kørte så hurtigt videre i fitness.

Da jeg kom i dag var jeg helidig jeg fik en pakeringsplads, hold nu op der var mange biler! Jeg går så ned og næsten alle løbebånd er optaget, det har jeg aldrig prøvet før, især ikke på det tidspunkt der lidt i 11! Men jeg var dog heldig og der var et løbebånd til mig, så jeg fik løbet 4 km efterfulgt af 4 km gang. Det var så meningen jeg skulle hente Annika klokken 13, men hun var ikke kommet hen på skolen i dag fordi lægen trak ud. Så jeg tænkte jeg ville køre hen i Claynation og hente de ting vi lavede i sidste uge. Da jeg så kører kommer jeg i tanke om at de først åbner klokken 13… Flot! Så jeg ringede til Ramona for at høre og hun havde tid, men det havde hun desværre ikke, så jeg kørte istedet i centeret, fordi jeg tænkte jeg ville hen og kigge efter de solbriller far gerne vil have. Jeg kom så derhen og kiggede begge solbrille steder, men ingen havde dem! Det er virkelig utroligt.
Jeg kiggede så et par butikker mere og kørte så derhen igen.

De var så åbne og jeg fik hentet mine ting, og de var blevet super fine! Jeg kørte så hjem og var først hjemme ved 13.40 tiden, så jeg fik mig noget og spise med det samme og gik så ned på værelse, skiftede tøj og tog så solcreme på. Jeg gik så ud og lagde mig i hængekøjen. Der var ikke så meget sol, men det var nu rart nok alligevel. Annika kom så ud til mig efter nok 20 min, hun kedet sig, så jeg spurgte om vi ikke skulle spille kort. Så vi satte os ved bordet og spillede kort. Hostdad kom så ligepludselig hjem og begyndte at tage alle hynderne ud. Det var så fordi vi skulle få gæster indenfor en times tid.

Jeg gik så ned på værelset og nåede at ligge 10 min før jeg hørte Annika sige der kom et postbud og jeg tænkte, yay det er min gave fra Andrea og det var det sandelig også!! 😀
pakke fra a 1 juli

pakken a 1 juli
Jeg blev bare så glad og jeg følte det var juleaften all over again! Det var super sødt af hende, og det betyder meget hun gad og sende det, selvom det ikke blev til en overraskelse 😉 (hun kunne ikke holde kæft)

Efter jeg havde åbnet den dejlige pakke, kom gæsterne så, så vi var nede og hilse på dem og vi stod så bare og snakkede. Hostmom og Seb kom så hjem, og det var ikke meningen de skulle være hjemme før ved aftensmadstid, fordi Seb havde golftungering. Det viste sig så det var i går…
Nå men det var nu fint nok. De ville så super gerne i poolen, og der havde været en poolmand og fikse temperaturen, så det var godt og vandet var blevet lidt varmere! Så vi gik i poolen mig og børnene og vi havde det super sjovt, jeg slog mig dog et par gange men pyt skidt! Vi legede lidt over en time også slappede vi lidt af i hottubben, puha det var dejligt! Vi gik så op og tog et bad og jeg havde kun 10 min for mig selv, for så kom Seb efter mig og ville spille Call of Duty. Det endte dog med at jeg spillede med mig selv, men det var fint nok. Annika kom så ned og sagde at hostmom havde sagt jeg skulle lave aftensmad til dem, så det gjorde jeg da. Det var kun mig og børnene der skulle spise hjemme, de voksne skulle ud og spise.

Jeg lavede så Tacos og de blev super gode, så det var godt! Efter vi havde spist hjalp vi hinanden med opvasken også gik mig og Seb ned og spillede Call of Duty mens Annika gik med hundene. Vi spillede så kun et spil for der var Annika kommet hjem og Seb ville gerne spille Jeopardy, så det lavede han selv. Så det spillede vi så mig mod Annika og vi blev stillet nogle meget sjove spørgsmål. Men det var super sjovt og hyggeligt fordi vi var alle fjollede og overtrætte. Efter det fik vi os lidt is også satte vi os bare og så lidt TV. Efter nok en lille time kom de andre så hjem, så sagde godnat og gik ned på mit værelse. Nu vil jeg ud og børste mine tænder, og jeg skal soooove!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *